• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Gebelik Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim

Aldım bugün geldi hatta denedim meraktan silik çizgi ben erken yumurtluyorum biraz döngüm kısa adetten sonraki 8. Gün falan oluyor yumurtlamam adet ile birlkte 13 14 günü buluyor
Çok karışık işler ya 😂 Ben bilemedim günü kaçırdım galiba 🤦 FLO uygulaması 11 12 Ekim gösteriyor ovulasyonu başka uygulamalar 1 2 Ekim bazısı 5 ekim yani Allak bullak oldum dün akıntım vardı herhalde çatlama oldu diye umuyorum adete de 1 hafta kaldı yani bu saatten sonra olur mu geç mi bilmiyorum 🥺

Çok karışık işler ya 😂 Ben bilemedim günü kaçırdım galiba 🤦 FLO uygulaması 11 12 Ekim gösteriyor ovulasyonu başka uygulamalar 1 2 Ekim bazısı 5 ekim yani Allak bullak oldum dün akıntım vardı herhalde çatlama oldu diye umuyorum adete de 1 hafta kaldı yani bu saatten sonra olur mu geç mi bilmiyorum 🥺
Ben de aynı durumdayım. Bu ay pes ettim ben zaten eşim il dışına çıktı ve yumurtlama günümü kaçırmış oldum. Artık diğer aya kısmetse😂

Back
X