Çok karışık işler yaAldım bugün geldi hatta denedim meraktan silik çizgi ben erken yumurtluyorum biraz döngüm kısa adetten sonraki 8. Gün falan oluyor yumurtlamam adet ile birlkte 13 14 günü buluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok karışık işler yaAldım bugün geldi hatta denedim meraktan silik çizgi ben erken yumurtluyorum biraz döngüm kısa adetten sonraki 8. Gün falan oluyor yumurtlamam adet ile birlkte 13 14 günü buluyor
Ben de aynı durumdayım. Bu ay pes ettim ben zaten eşim il dışına çıktı ve yumurtlama günümü kaçırmış oldum. Artık diğer aya kısmetseÇok karışık işler yaBen bilemedim günü kaçırdım galiba
FLO uygulaması 11 12 Ekim gösteriyor ovulasyonu başka uygulamalar 1 2 Ekim bazısı 5 ekim yani Allak bullak oldum dün akıntım vardı herhalde çatlama oldu diye umuyorum adete de 1 hafta kaldı yani bu saatten sonra olur mu geç mi bilmiyorum
![]()
Kısmet artık ya ovulasyon testini öğrenmek lazımBen de aynı durumdayım. Bu ay pes ettim ben zaten eşim il dışına çıktı ve yumurtlama günümü kaçırmış oldum. Artık diğer aya kısmetse
Ben bir sonraki aya tekrar yaparmıyım bilmiyorum kafamı çok karıştırdıKısmet artık ya ovulasyon testini öğrenmek lazım![]()
Aynen ben yapmam galiba doktora giderim yumurtlama takibi yaparım sanırım ilaç tedavisi almadanBen bir sonraki aya tekrar yaparmıyım bilmiyorum kafamı çok karıştırdı
Mayıs 25 bende düsük yaptımMerhaba bat 30 Ekim 5 ay önce düşük yaptım yarın ovu testine başlıyorum umarım hepimiz güzel haberler veririz![]()
28 mayısta düşük yaptım hemen hemen aynıyız birdaha hiç kalmayacak gibi korkuyorum yaMayıs 25 bende düsük yaptımbu ay ilk defa deneyeceğiz prolaktinim yüksek cıkmıstı onu düsürdüm insallaah olur bebisimiz
![]()
İnşallah canım doktor kontrolüne gittin mi son durumun neŞimdi gördüm 30 ekimmiş, benim de 4 kasım insallah regl olmayız![]()
Özel klinik )Halil İbrahim altıncıAdana da hangi doktora gittiniz ben de Adanadayım