- 7 Eylül 2020
- 130
- 48
- 18
- 34
Çıkar canım günün geçtiyse. Erken gebelik Testi varsa onla yap yoksa diğerinde silik de olsa çıkar bence. Benim de yarın adet günüm Olacam da galiba 10 gündür adet sancıları çekiyorum ara araCanım idrarda çıkmaz sanırım ama yarın kan testi yaptırıcam bu günde adet olmazsam eğer
Valla ben ilk gebeligimde adet ağrısı olmuştu şiddetli değildi adet olucam sanıyodum akıntı geliyodu beyaz koyu.Çıkar canım günün geçtiyse. Erken gebelik Testi varsa onla yap yoksa diğerinde silik de olsa çıkar bence. Benim de yarın adet günüm Olacam da galiba 10 gündür adet sancıları çekiyorum ara ara
Çok akıntım yok ama göğüs ağrım başladı 2 3 gündür. Hakkımızda hayırlısı...Valla ben ilk gebeligimde adet ağrısı olmuştu şiddetli değildi adet olucam sanıyodum akıntı geliyodu beyaz koyu.
Hâlâ sinirliyim gözümün önündeki çizgi kaydı hemde kırmızı çizgiydi offffBekliycez canım aynen umudum kırıldı ya silik bile olsa çıkardi diyom bazen
Amin inşallah lütfen burda paylaşalım kızlar son durumlarimiziHepimiz hayırlı sonuç alırız inşallah
Ya bu nasıl olur hala anlamadım ben neden silinir o çizgi . Test mi bozuk acabaHâlâ sinirliyim gözümün önündeki çizgi kaydı hemde kırmızı çizgiydi offff
O nasıl oldu canim ya ilk kez duyuyorumHâlâ sinirliyim gözümün önündeki çizgi kaydı hemde kırmızı çizgiydi offff
Hayırlısı . Benimde normalde her adet öncesi göğüslerim şişer ve aşiri acırdı. Bu ay hic his yok . Sanki bugun hafif uclarimda sızlama var ama aşırı az . Bedenimi dinlemekten yoruldumÇok akıntım yok ama göğüs ağrım başladı 2 3 gündür. Hakkımızda hayırlısı...
Kesinlikle haklısın bi belirti aramak cok yorucu ben kendimi temizliğe verdim dün baya yaptim ama bugün cok yorgunum ve devamli uykuluyum bu seferde hamilelik mi uyku yapıyor diye düşünmeye basladinHayırlısı . Benimde normalde her adet öncesi göğüslerim şişer ve aşiri acırdı. Bu ay hic his yok . Sanki bugun hafif uclarimda sızlama var ama aşırı az . Bedenimi dinlemekten yoruldum
Hahaha . Valla ya ne deliyiz herşeyi hamilelige yoruyoruz of ofKesinlikle haklısın bi belirti aramak cok yorucu ben kendimi temizliğe verdim dün baya yaptim ama bugün cok yorgunum ve devamli uykuluyum bu seferde hamilelik mi uyku yapıyor diye düşünmeye basladin
Dağılmış gibi ikinci cizgi sankiŞöyle olmuş yada bem mı yanlış görüyorum
Evet tabi geçersizdir ya 1 saat sonra oldu cunki boyleDağılmış gibi ikinci cizgi sanki
Bunu da ilk defa görüyorum kızlar sizin testler bugün değişik değişik tepkiler veriyorEvet tabi geçersizdir ya 1 saat sonra oldu cunki boyle
Aynen canım ya ama bisey var gordun demiBunu da ilk defa görüyorum kızlar sizin testler bugün değişik değişik tepkiler veriyor
Evet geniş bir gölge görünüyor bugün yaptin degil mi onuAynen canım ya ama bisey var gordun demi
Evet canım kuruyunca oldu böyle . Ama geçersiz tabi oluyo böyle.Evet geniş bir gölge görünüyor bugün yaptin degil mi onu
Yarin bekle istersen diger gün sabah tekrar yap yarin da kafan bi dinlensin cok stres oluyor testlere bak bak üzülüyoruz ben dün yaptigima bile kızdım kendime sonra perşembeye kadar bekleme sözü verdim bakalim dayabilirsemEvet canım kuruyunca oldu böyle . Ama geçersiz tabi oluyo böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?