EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Canım idrarda çıkmaz sanırım ama yarın kan testi yaptırıcam bu günde adet olmazsam eğer
Çıkar canım günün geçtiyse. Erken gebelik Testi varsa onla yap yoksa diğerinde silik de olsa çıkar bence. Benim de yarın adet günüm Olacam da galiba 10 gündür adet sancıları çekiyorum ara ara

Çıkar canım günün geçtiyse. Erken gebelik Testi varsa onla yap yoksa diğerinde silik de olsa çıkar bence. Benim de yarın adet günüm Olacam da galiba 10 gündür adet sancıları çekiyorum ara ara
Valla ben ilk gebeligimde adet ağrısı olmuştu şiddetli değildi adet olucam sanıyodum akıntı geliyodu beyaz koyu.

Çok akıntım yok ama göğüs ağrım başladı 2 3 gündür. Hakkımızda hayırlısı...
Hayırlısı . Benimde normalde her adet öncesi göğüslerim şişer ve aşiri acırdı. Bu ay hic his yok . Sanki bugun hafif uclarimda sızlama var ama aşırı az . Bedenimi dinlemekten yoruldum

Hayırlısı . Benimde normalde her adet öncesi göğüslerim şişer ve aşiri acırdı. Bu ay hic his yok . Sanki bugun hafif uclarimda sızlama var ama aşırı az . Bedenimi dinlemekten yoruldum
Kesinlikle haklısın bi belirti aramak cok yorucu ben kendimi temizliğe verdim dün baya yaptim ama bugün cok yorgunum ve devamli uykuluyum bu seferde hamilelik mi uyku yapıyor diye düşünmeye basladin

Kesinlikle haklısın bi belirti aramak cok yorucu ben kendimi temizliğe verdim dün baya yaptim ama bugün cok yorgunum ve devamli uykuluyum bu seferde hamilelik mi uyku yapıyor diye düşünmeye basladin
Hahaha . Valla ya ne deliyiz herşeyi hamilelige yoruyoruz of of

Kizlar benim testte bisey olmuş ikinci çizgi olan yer kalın olarak siliklesmis

Şöyle olmuş yada bem mı yanlış görüyorum

Eklentiler

• 20201027_150859.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 20201027_145915.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 25
Evet canım kuruyunca oldu böyle . Ama geçersiz tabi oluyo böyle.
Yarin bekle istersen diger gün sabah tekrar yap yarin da kafan bi dinlensin cok stres oluyor testlere bak bak üzülüyoruz ben dün yaptigima bile kızdım kendime sonra perşembeye kadar bekleme sözü verdim bakalim dayabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…