Ah be güzel diyosun canım da gel de anlat normalde sabırsız insan değilimdir ama bu konuda neden böyleyim anlamadım gitti:) elimde test oldukça insanın yapası geliyor.sabah olsun bakalim ne yapcmYarin bekle istersen diger gün sabah tekrar yap yarin da kafan bi dinlensin cok stres oluyor testlere bak bak üzülüyoruz ben dün yaptigima bile kızdım kendime sonra perşembeye kadar bekleme sözü verdim bakalim dayabilirsem
Bi görsen var ya belirginleşti kırmızı oldu bir dakika içinde de yok oldu çok şaşırdımYa bu nasıl olur hala anlamadım ben neden silinir o çizgi . Test mi bozuk acaba
Benimde ilk kez başıma geldiO nasıl oldu canim ya ilk kez duyuyorum
Bugün bizim testler kafayı yediŞöyle olmuş yada bem mı yanlış görüyorum
Iyiyim canım ya akşama misafirim vardı kafam dağıldı yoksa akşama kadar yattım sinirimden
Valla ya . O an ne çıktıysa o . Sonra bakıp durmak ne oluyor ama demi atamıyorum çöpe bi turlu . Dilekcim bu arada bem sabah beri çok sık idrara çıkıyorum çok cisim varmış gibi hissediyorum gidiyorum 1 damla çiş. Bide bel agrım var . Bunlar belirtimidirBugün bizim testler kafayı yedi
Evet onlarda belirti ben 1 haftadır öyleyim sürekli idrara çıkıyorum göğüslerim hala çok ağrıyor birde ben takvime baktım adete 5 gün var diyor 2 kasımda benim gününValla ya . O an ne çıktıysa o . Sonra bakıp durmak ne oluyor ama demi atamıyorum çöpe bi turlu . Dilekcim bu arada bem sabah beri çok sık idrara çıkıyorum çok cisim varmış gibi hissediyorum gidiyorum 1 damla çiş. Bide bel agrım var . Bunlar belirtimidir
Yaa . Kaç günde bir adet olursun ? Bem normalde 26 günde bir olurum bazen 27 . Klomen iğne gecikme yapar mı hamilelik yoksa acaba bu arada ? Ben 6 ekimde oldum adet telefonda hesaplıyorum 26 gün sonra 1 kasım diyor .Evet onlarda belirti ben 1 haftadır öyleyim sürekli idrara çıkıyorum göğüslerim hala çok ağrıyor birde ben takvime baktım adete 5 gün var diyor 2 kasımda benim günün
Ben 1 ayda adet oluyorum geçen ay 2 gün gecikmişti o yüzden telefona öyle kaydetmişim aslında 3 gün varda geçen ay yüzünden 5 gösteriyor birde ben 2 aya yakın adet olmuyordum glukofen sayesinde 3 aydır düzenli olmaya başladım bir iki gün gecikme de normal diyorlarYaa . Kaç günde bir adet olursun ? Bem normalde 26 günde bir olurum bazen 27 . Klomen iğne gecikme yapar mı hamilelik yoksa acaba bu arada ? Ben 6 ekimde oldum adet telefonda hesaplıyorum 26 gün sonra 1 kasım diyor .
Anladım canım. Hayırlısı bakalım . Bem sabah ilk idrarla denedim az önce yine. Tabiki negatif sasirmadim.yapmicam gecikene kasar bi daha.Ben 1 ayda adet oluyorum geçen ay 2 gün gecikmişti o yüzden telefona öyle kaydetmişim aslında 3 gün varda geçen ay yüzünden 5 gösteriyor birde ben 2 aya yakın adet olmuyordum glukofen sayesinde 3 aydır düzenli olmaya başladım bir iki gün gecikme de normal diyorlar
DayanamadinAnladım canım. Hayırlısı bakalım . Bem sabah ilk idrarla denedim az önce yine. Tabiki negatif sasirmadim.yapmicam gecikene kasar bi daha.
Inşallah canım. . Evet dayanamadimm. Acaba adet mı olcan . UfDayanamadin1 kasımda sevinelim bari canim ya ama vende hic belirti yok olanlarda kesildi
Az kaldi 4 gün sonra belli olacak en kötüsü de adetin gecikip umitlendirip sonradan gelmesi oluyorInşallah canım. . Evet dayanamadimm. Acaba adet mı olcan . Uf
Hic sorma ya. Ben valla adet olcam gibi hissediyorum kendimiAz kaldi 4 gün sonra belli olacak en kötüsü de adetin gecikip umitlendirip sonradan gelmesi oluyor
Ben denemicem bugün çünkü bu aydan umudum kalmadı...Anladım canım. Hayırlısı bakalım . Bem sabah ilk idrarla denedim az önce yine. Tabiki negatif sasirmadim.yapmicam gecikene kasar bi daha.
Umudunu neden kaybediyosun. Biz çok erken test yapıyoruz yanı erken olduğunu bile bile yapıyoruz. Mesela ben ilk hamileligimde adet günü tamamem negatif çıkmıştı. 4.gün silik çıkmıştı . Öyle öğrenmiştim. Forumda okuyosundur çoğu kişi adet dönemi gecince öğreniyor. Ha benimde umudum nedense yok Allah bilir yine de tabi. Belirtilere takılıyoruz bu sefer üzülüyoruz . Bu ay olmassa önümüzdeki ay mesela ilişkiyi 2 günde bir yapıp deneyelim bir de hiç kalmayalım 1 saat . Ben bu ay hergun yaptım yumurtlamadan itibaren 1 hafta hergun yaptım denemek amaclı. Bu sefer ara vererek denicem adet olursamBen denemicem bugün çünkü bu aydan umudum kalmadı...
Çok haklısın bazen bu şekilde düşünüyorum bazen de hiç umudum kalmıyor haklisin bazı insanlar günü geçince bile zar zor pozitifi görüyor çok dua ediyorum hepimiz için Allahım bu duygudan mahrum bırakmasın yaUmudunu neden kaybediyosun. Biz çok erken test yapıyoruz yanı erken olduğunu bile bile yapıyoruz. Mesela ben ilk hamileligimde adet günü tamamem negatif çıkmıştı. 4.gün silik çıkmıştı . Öyle öğrenmiştim. Forumda okuyosundur çoğu kişi adet dönemi gecince öğreniyor. Ha benimde umudum nedense yok Allah bilir yine de tabi. Belirtilere takılıyoruz bu sefer üzülüyoruz . Bu ay olmassa önümüzdeki ay mesela ilişkiyi 2 günde bir yapıp deneyelim bir de hiç kalmayalım 1 saat . Ben bu ay hergun yaptım yumurtlamadan itibaren 1 hafta hergun yaptım denemek amaclı. Bu sefer ara vererek denicem adet olursam
Aminn canım . Hayırlı kandiller . Bugünçok dua edelimÇok haklısın bazen bu şekilde düşünüyorum bazen de hiç umudum kalmıyor haklisin bazı insanlar günü geçince bile zar zor pozitifi görüyor çok dua ediyorum hepimiz için Allahım bu duygudan mahrum bırakmasın ya
Sağol.canim sana da hayırlı kandiller senin içinde çok edicemAminn canım . Hayırlı kandiller . Bugünçok dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?