EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Ah be güzel diyosun canım da gel de anlat normalde sabırsız insan değilimdir ama bu konuda neden böyleyim anlamadım gitti:) elimde test oldukça insanın yapası geliyor.sabah olsun bakalim ne yapcm

Bugün bizim testler kafayı yedi
Valla ya . O an ne çıktıysa o . Sonra bakıp durmak ne oluyor ama demi atamıyorum çöpe bi turlu . Dilekcim bu arada bem sabah beri çok sık idrara çıkıyorum çok cisim varmış gibi hissediyorum gidiyorum 1 damla çiş. Bide bel agrım var . Bunlar belirtimidir

Evet onlarda belirti ben 1 haftadır öyleyim sürekli idrara çıkıyorum göğüslerim hala çok ağrıyor birde ben takvime baktım adete 5 gün var diyor 2 kasımda benim günün

Evet onlarda belirti ben 1 haftadır öyleyim sürekli idrara çıkıyorum göğüslerim hala çok ağrıyor birde ben takvime baktım adete 5 gün var diyor 2 kasımda benim günün
Yaa . Kaç günde bir adet olursun ? Bem normalde 26 günde bir olurum bazen 27 . Klomen iğne gecikme yapar mı hamilelik yoksa acaba bu arada ? Ben 6 ekimde oldum adet telefonda hesaplıyorum 26 gün sonra 1 kasım diyor .

Yaa . Kaç günde bir adet olursun ? Bem normalde 26 günde bir olurum bazen 27 . Klomen iğne gecikme yapar mı hamilelik yoksa acaba bu arada ? Ben 6 ekimde oldum adet telefonda hesaplıyorum 26 gün sonra 1 kasım diyor .
Ben 1 ayda adet oluyorum geçen ay 2 gün gecikmişti o yüzden telefona öyle kaydetmişim aslında 3 gün varda geçen ay yüzünden 5 gösteriyor birde ben 2 aya yakın adet olmuyordum glukofen sayesinde 3 aydır düzenli olmaya başladım bir iki gün gecikme de normal diyorlar

Anladım canım. Hayırlısı bakalım . Bem sabah ilk idrarla denedim az önce yine. Tabiki negatif sasirmadim.yapmicam gecikene kasar bi daha.

Ben denemicem bugün çünkü bu aydan umudum kalmadı...
Umudunu neden kaybediyosun. Biz çok erken test yapıyoruz yanı erken olduğunu bile bile yapıyoruz. Mesela ben ilk hamileligimde adet günü tamamem negatif çıkmıştı. 4.gün silik çıkmıştı . Öyle öğrenmiştim. Forumda okuyosundur çoğu kişi adet dönemi gecince öğreniyor. Ha benimde umudum nedense yok Allah bilir yine de tabi. Belirtilere takılıyoruz bu sefer üzülüyoruz . Bu ay olmassa önümüzdeki ay mesela ilişkiyi 2 günde bir yapıp deneyelim bir de hiç kalmayalım 1 saat . Ben bu ay hergun yaptım yumurtlamadan itibaren 1 hafta hergun yaptım denemek amaclı. Bu sefer ara vererek denicem adet olursam

Çok haklısın bazen bu şekilde düşünüyorum bazen de hiç umudum kalmıyor haklisin bazı insanlar günü geçince bile zar zor pozitifi görüyor çok dua ediyorum hepimiz için Allahım bu duygudan mahrum bırakmasın ya

Aminn canım . Hayırlı kandiller . Bugünçok dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…