Allah razı olsun et canım bende aynı şekilde . Acaba faceden falan ekleşsekmiSağol.canim sana da hayırlı kandiller senin içinde çok edicem
Canım hem adet belirtisi hem hamilelik belirtisi bu . Üşütme değildir.Kizlar cok agrim başladı ya kasiklarim felaket belime de vuruyor sanki üşütme ağrısı gibi olur ya o sekilde kramp da giriyor. Bunlar belirti olabilir mi yoksa gercekten üşüttüm mü
Belirti olabilir inşallah bebeğin seninledir ya sen yarın mı test yapacaktinKizlar cok agrim başladı ya kasiklarim felaket belime de vuruyor sanki üşütme ağrısı gibi olur ya o sekilde kramp da giriyor. Bunlar belirti olabilir mi yoksa gercekten üşüttüm mü
Facebook kullanmıyorum ben insatgamin varsa takipleselim sorun olmaz ❤Allah razı olsun et canım bende aynı şekilde . Acaba faceden falan ekleşsekmisorun olmassa
InsAllah canim sağolCanım hem adet belirtisi hem hamilelik belirtisi bu . Üşütme değildir.
InsAllah canim hepimizle olsunlar, evet yarin düşünüyorum ama test almadim ilk idrar olmayacak ağrı olunca dışarı cikamadim, gün içinde yaparim belkiBelirti olabilir inşallah bebeğin seninledir ya sen yarın mı test yapacaktin
Canım ben ozelden sana mesaj atamıyorum ya sen aynı yerden bana atar mısın adresiniAllah razı olsun et canım bende aynı şekilde . Acaba faceden falan ekleşsekmisorun olmassa
Gün içinde yapma bana kalırsa ya da fazla test alırsan yapabilirsin ilk idrar çok önemli yaInsAllah canim hepimizle olsunlar, evet yarin düşünüyorum ama test almadim ilk idrar olmayacak ağrı olunca dışarı cikamadim, gün içinde yaparim belki
Fazla alırım cikmazsa 2 gün sonra yenilerim muhtemelen de agrım baya var kasiklarimda sanki her an akıntı yoğun gelecekmiş gibi de his var adet sancısı pek olmaz bende ama bunu bilemedimGün içinde yapma bana kalırsa ya da fazla test alırsan yapabilirsin ilk idrar çok önemli ya
Anladım Canım benimde bugün arasira gelen adet sancilarim var sanırım ben adet olcam hissediyorumFazla alırım cikmazsa 2 gün sonra yenilerim muhtemelen de agrım baya var kasiklarimda sanki her an akıntı yoğun gelecekmiş gibi de his var adet sancısı pek olmaz bende ama bunu bilemedim
Of ya hepimiz umitsiziz. Adet sancin normalde olmuyorsa belki de gebeliktendirFazla alırım cikmazsa 2 gün sonra yenilerim muhtemelen de agrım baya var kasiklarimda sanki her an akıntı yoğun gelecekmiş gibi de his var adet sancısı pek olmaz bende ama bunu bilemedim
Bilemedim canim garip bi sanci yumurtlama zamaninda olur ya ona da benziyorOf ya hepimiz umitsiziz. Adet sancin normalde olmuyorsa belki de gebeliktendir
Bu sancılarımız hepimizin gebeliktendir insAllah hayirlisiylaAnladım Canım benimde bugün arasira gelen adet sancilarim var sanırım ben adet olcam hissediyorum
Aminn amin bu mübarek günde çok dua ettim herkes için inşallah kabul olur Allah dua etmeyi nasip ettiyse kabul olmasını da eder inşallah ❤Bu sancılarımız hepimizin gebeliktendir insAllah hayirlisiyla
Melomm ben hamileyimAminn amin bu mübarek günde çok dua ettim herkes için inşallah kabul olur Allah dua etmeyi nasip ettiyse kabul olmasını da eder inşallah ❤
Hayırlı olsun gözünüz aydınMelomm ben hamileyimeylul sonu klomen kullanmistim biliyosun adete 7 gun 10 gun kala beta negatif testler 5 gune kdr negatif cikti adet gunu öğrendim erken gebelik ile betam gecen persembe 117 cikti cuma 176 cikti.
Bugün gittim 852 dedi doktor normalde 650 olmasi lazimdi dedi katlanarak gitmeye başladı1.000 i gecince kese görücez.
Allah sana da bebis verir insallah tum belirtilerimiz ayni bu arada adetin gecmesini bekle
Sagolun insallah sizre hamissinizdir okudum msjlarinizi =)Hayırlı olsun gözünüz aydınbelirti ne vardi sizde
Yaa çok sevindim gerçekten Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin Allah razı olsun bizler için bol bol dua et olur mu teşekkür ederim ❤❤❤Melomm ben hamileyimeylul sonu klomen kullanmistim biliyosun adete 7 gun 10 gun kala beta negatif testler 5 gune kdr negatif cikti adet gunu öğrendim erken gebelik ile betam gecen persembe 117 cikti cuma 176 cikti.
Bugün gittim 852 dedi doktor normalde 650 olmasi lazimdi dedi katlanarak gitmeye başladı1.000 i gecince kese görücez.
Allah sana da bebis verir insallah tum belirtilerimiz ayni bu arada adetin gecmesini bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?