EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Kizlar cok agrim başladı ya kasiklarim felaket belime de vuruyor sanki üşütme ağrısı gibi olur ya o sekilde kramp da giriyor. Bunlar belirti olabilir mi yoksa gercekten üşüttüm mü

Kizlar cok agrim başladı ya kasiklarim felaket belime de vuruyor sanki üşütme ağrısı gibi olur ya o sekilde kramp da giriyor. Bunlar belirti olabilir mi yoksa gercekten üşüttüm mü
Canım hem adet belirtisi hem hamilelik belirtisi bu . Üşütme değildir.

Belirti olabilir inşallah bebeğin seninledir ya sen yarın mı test yapacaktin

Belirti olabilir inşallah bebeğin seninledir ya sen yarın mı test yapacaktin
InsAllah canim hepimizle olsunlar, evet yarin düşünüyorum ama test almadim ilk idrar olmayacak ağrı olunca dışarı cikamadim, gün içinde yaparim belki

InsAllah canim hepimizle olsunlar, evet yarin düşünüyorum ama test almadim ilk idrar olmayacak ağrı olunca dışarı cikamadim, gün içinde yaparim belki
Gün içinde yapma bana kalırsa ya da fazla test alırsan yapabilirsin ilk idrar çok önemli ya

Gün içinde yapma bana kalırsa ya da fazla test alırsan yapabilirsin ilk idrar çok önemli ya
Fazla alırım cikmazsa 2 gün sonra yenilerim muhtemelen de agrım baya var kasiklarimda sanki her an akıntı yoğun gelecekmiş gibi de his var adet sancısı pek olmaz bende ama bunu bilemedim

Fazla alırım cikmazsa 2 gün sonra yenilerim muhtemelen de agrım baya var kasiklarimda sanki her an akıntı yoğun gelecekmiş gibi de his var adet sancısı pek olmaz bende ama bunu bilemedim
Anladım Canım benimde bugün arasira gelen adet sancilarim var sanırım ben adet olcam hissediyorum

Kızlar bende adet olacağımı hissediyorum. Göğüs acıması başladı bende. Muhakkak adetten önce olurdu cnku.sadece gec başladı .

Of ya hepimiz umitsiziz. Adet sancin normalde olmuyorsa belki de gebeliktendir

Aminn amin bu mübarek günde çok dua ettim herkes için inşallah kabul olur Allah dua etmeyi nasip ettiyse kabul olmasını da eder inşallah ❤
Melomm ben hamileyim eylul sonu klomen kullanmistim biliyosun adete 7 gun 10 gun kala beta negatif testler 5 gune kdr negatif cikti adet gunu öğrendim erken gebelik ile betam gecen persembe 117 cikti cuma 176 cikti.
Bugün gittim 852 dedi doktor normalde 650 olmasi lazimdi dedi katlanarak gitmeye başladı 1.000 i gecince kese görücez.

Allah sana da bebis verir insallah tum belirtilerimiz ayni bu arada adetin gecmesini bekle

Hayırlı olsun gözünüz aydın belirti ne vardi sizde

Hayırlı olsun gözünüz aydın belirti ne vardi sizde
Sagolun insallah sizre hamissinizdir okudum msjlarinizi =)

Ates basmasi
Aserme
Mide bulantısı
Terleme
Sivilcelenme
Uykuya düşkünlük
Kasik ağrısı âdet olacagim gune kdr agridi
Vajinal daralma hamileysen kesinlikle hissederzin iliskiye gimek cok guclesti ve sivi kaybi oldu o esnada.
Ayni zamanda hee gun kremsi kokusuz uzayan akintilar gördüm.
Gogus cevrem belirginleşti ve yeni bir hare oldu

Baya baya belirti vardi bende

Yaa çok sevindim gerçekten Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin Allah razı olsun bizler için bol bol dua et olur mu teşekkür ederim ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…