Evet tüm belirtiler toplanmış sizdeSagolun insallah sizre hamissinizdir okudum msjlarinizi =)
Ates basmasi
Aserme
Mide bulantısı
Terleme
Sivilcelenme
Uykuya düşkünlük
Kasik ağrısı âdet olacagim gune kdr agridi
Vajinal daralma hamileysen kesinlikle hissederzin iliskiye gimek cok guclesti ve sivi kaybi oldu o esnada.
Ayni zamanda hee gun kremsi kokusuz uzayan akintilar gördüm.
Gogus cevrem belirginleşti ve yeni bir hare oldu
Baya baya belirti vardi bende
Ediyorum herkese tum isteyenlere Sagol canim benimYaa çok sevindim gerçekten Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin Allah razı olsun bizler için bol bol dua et olur mu teşekkür ederim ❤❤❤
Aynen =) sizde de vardr umarimEvet tüm belirtiler toplanmış sizdebende iki gündür kasik sancısı var bakalim
Merhaba. Adet günü falan test yaptınız mı yada 1 2 gün kala ? Bir de adet öncesi belirtileriniz yine varmiydiMelomm ben hamileyimeylul sonu klomen kullanmistim biliyosun adete 7 gun 10 gun kala beta negatif testler 5 gune kdr negatif cikti adet gunu öğrendim erken gebelik ile betam gecen persembe 117 cikti cuma 176 cikti.
Bugün gittim 852 dedi doktor normalde 650 olmasi lazimdi dedi katlanarak gitmeye başladı1.000 i gecince kese görücez.
Allah sana da bebis verir insallah tum belirtilerimiz ayni bu arada adetin gecmesini bekle
Ben tahmin ettiğim gibi tam da günümde adet oldum kızlar. Zaten bir yumurta büyümüştü ihtimal azdı. İnşallah önümüzdeki ay olur diyelimKızlar nerlerdesiniz sesiniz yok bugünMeloom seninde sesin çıkmadı bugün yolundami herşey ?? Benim bugün göğüsler iyice acıyor bir de vajina mı desem rahim mı desem alt tarafımda zonklama oluyor geçiyor sonra kısa süreli.adete de az kaldı göğüsler acımaya başlayınca umudum iyice tükendi
Yaa ben bu aydan hiç umutlu değilim sabah test yaptım hicbir şey çıkmadı zaten adet sancısı cekiyorum göğüslerim hala çok ağrıyor birkaç gün içinde adet olurum karnımın alt kısmına şancı giriyor bi kaç saniye sonra geciyoKızlar nerlerdesiniz sesiniz yok bugünMeloom seninde sesin çıkmadı bugün yolundami herşey ?? Benim bugün göğüsler iyice acıyor bir de vajina mı desem rahim mı desem alt tarafımda zonklama oluyor geçiyor sonra kısa süreli.adete de az kaldı göğüsler acımaya başlayınca umudum iyice tükendi
Hayırlısı olsun ya Rabbim bu ay nasip etsin inşallahBen tahmin ettiğim gibi tam da günümde adet oldum kızlar. Zaten bir yumurta büyümüştü ihtimal azdı. İnşallah önümüzdeki ay olur diyelimEşim de sperm verecek bu ay o da kontrolden geçecek
Evet vardı hepsi adet onceso belirtisiydi. Adetten 3 5 gn once testte cikmadi adet gunu cikti hem beta hem testteMerhaba. Adet günü falan test yaptınız mı yada 1 2 gün kala ? Bir de adet öncesi belirtileriniz yine varmiydi
O Belirtilerin aynisi bende vardi hamile olabilirsin bu süreçte dikkat et olurmuKızlar nerlerdesiniz sesiniz yok bugünMeloom seninde sesin çıkmadı bugün yolundami herşey ?? Benim bugün göğüsler iyice acıyor bir de vajina mı desem rahim mı desem alt tarafımda zonklama oluyor geçiyor sonra kısa süreli.adete de az kaldı göğüsler acımaya başlayınca umudum iyice tükendi
O Belirtilerin aynisi bende vardi hamile olabilirsin bu süreçte dikkat etKızlar nerlerdesiniz sesiniz yok bugünMeloom seninde sesin çıkmadı bugün yolundami herşey ?? Benim bugün göğüsler iyice acıyor bir de vajina mı desem rahim mı desem alt tarafımda zonklama oluyor geçiyor sonra kısa süreli.adete de az kaldı göğüsler acımaya başlayınca umudum iyice tükendi
Hayırlısı olsunnn en güzeli olsun sabrinin sonuBen tahmin ettiğim gibi tam da günümde adet oldum kızlar. Zaten bir yumurta büyümüştü ihtimal azdı. İnşallah önümüzdeki ay olur diyelimEşim de sperm verecek bu ay o da kontrolden geçecek
Aminn cnmO Belirtilerin aynisi bende vardi hamile olabilirsin bu süreçte dikkat et
Hayırlısı olsunnn en güzeli olsun sabrinin sonu
Hayırlısı olsun ne diyelim canım kötü bi durum elbet olucak sabirBen tahmin ettiğim gibi tam da günümde adet oldum kızlar. Zaten bir yumurta büyümüştü ihtimal azdı. İnşallah önümüzdeki ay olur diyelimEşim de sperm verecek bu ay o da kontrolden geçecek
Aynen aynen bende yaptım test malesef yine hüsran . Yapmicam bi daha vallahi adet günü geçerse yaparim . Kendime sinir oldum iyice.adet olcaz demekki canım ya.Yaa ben bu aydan hiç umutlu değilim sabah test yaptım hicbir şey çıkmadı zaten adet sancısı cekiyorum göğüslerim hala çok ağrıyor birkaç gün içinde adet olurum karnımın alt kısmına şancı giriyor bi kaç saniye sonra geciyo
Maşallah maşallah nazar değmesin sağlıkla alın kucağınıza sağ sağlim . Peki göğüsleriniz adetten önce acirmiydi hiç acıyorsa yine acidimi?Evet vardı hepsi adet onceso belirtisiydi. Adetten 3 5 gn once testte cikmadi adet gunu cikti hem beta hem testte
Öyle yapıcam bugün temizlik yaptım hafif öyle zorlamadan ne olur ne olmaz diye. Ama o zonklama dediğim geçti . 3 4 kere oldu 1 er dakika . Hiç olmamıştı . Sizin de bir gun falanmı oldu uzun surdumuO Belirtilerin aynisi bende vardi hamile olabilirsin bu süreçte dikkat et olurmu
Evet benimde elimde son testim kaldı adet olmazsam yaparım ancak hayal kırıklığı yaşıyorum sürekliAynen aynen bende yaptım test malesef yine hüsran . Yapmicam bi daha vallahi adet günü geçerse yaparim . Kendime sinir oldum iyice.adet olcaz demekki canım ya.
Sağol kuzum tabiki agridi ucu hele dokunamıyordum suan hafifledi ucu ama yogun agri var bunun sebebi yükselen hormonlar. Ben adet olcam sandim olmadimMaşallah maşallah nazar değmesin sağlıkla alın kucağınıza sağ sağlim . Peki göğüsleriniz adetten önce acirmiydi hiç acıyorsa yine acidimi?
Zonklma 2 gune 1 geldi adete yakin artti sandim adet oluyorum olmadim rahim buyudugu icin o zonklma oluyor sanirim bende cok üzüldüm cok zonkluyir adetlerimden onceki gibiydi esime dedim sağlıkçı esim dedi ki sabret suanda orda çalışma var normal =) o aslinda biraz hissettiÖyle yapıcam bugün temizlik yaptım hafif öyle zorlamadan ne olur ne olmaz diye. Ama o zonklama dediğim geçti . 3 4 kere oldu 1 er dakika . Hiç olmamıştı . Sizin de bir gun falanmı oldu uzun surdumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?