EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Evet tüm belirtiler toplanmış sizde bende iki gündür kasik sancısı var bakalim

Merhaba. Adet günü falan test yaptınız mı yada 1 2 gün kala ? Bir de adet öncesi belirtileriniz yine varmiydi

Kızlar nerlerdesiniz sesiniz yok bugün Meloom seninde sesin çıkmadı bugün yolundami herşey ?? Benim bugün göğüsler iyice acıyor bir de vajina mı desem rahim mı desem alt tarafımda zonklama oluyor geçiyor sonra kısa süreli.adete de az kaldı göğüsler acımaya başlayınca umudum iyice tükendi

Ben tahmin ettiğim gibi tam da günümde adet oldum kızlar. Zaten bir yumurta büyümüştü ihtimal azdı. İnşallah önümüzdeki ay olur diyelim Eşim de sperm verecek bu ay o da kontrolden geçecek

Yaa ben bu aydan hiç umutlu değilim sabah test yaptım hicbir şey çıkmadı zaten adet sancısı cekiyorum göğüslerim hala çok ağrıyor birkaç gün içinde adet olurum karnımın alt kısmına şancı giriyor bi kaç saniye sonra geciyo

Ben tahmin ettiğim gibi tam da günümde adet oldum kızlar. Zaten bir yumurta büyümüştü ihtimal azdı. İnşallah önümüzdeki ay olur diyelim Eşim de sperm verecek bu ay o da kontrolden geçecek
Hayırlısı olsun ya Rabbim bu ay nasip etsin inşallah

O Belirtilerin aynisi bende vardi hamile olabilirsin bu süreçte dikkat et olurmu

O Belirtilerin aynisi bende vardi hamile olabilirsin bu süreçte dikkat et
Hayırlısı olsunnn en güzeli olsun sabrinin sonu

Hayırlısı olsun ne diyelim canım kötü bi durum elbet olucak sabir
Eşinede bakarlar sorun varsa kısa sürede çözülür umarim

Aynen aynen bende yaptım test malesef yine hüsran . Yapmicam bi daha vallahi adet günü geçerse yaparim . Kendime sinir oldum iyice.adet olcaz demekki canım ya.

Evet vardı hepsi adet onceso belirtisiydi. Adetten 3 5 gn once testte cikmadi adet gunu cikti hem beta hem testte
Maşallah maşallah nazar değmesin sağlıkla alın kucağınıza sağ sağlim . Peki göğüsleriniz adetten önce acirmiydi hiç acıyorsa yine acidimi?

O Belirtilerin aynisi bende vardi hamile olabilirsin bu süreçte dikkat et olurmu
Öyle yapıcam bugün temizlik yaptım hafif öyle zorlamadan ne olur ne olmaz diye. Ama o zonklama dediğim geçti . 3 4 kere oldu 1 er dakika . Hiç olmamıştı . Sizin de bir gun falanmı oldu uzun surdumu

Aynen aynen bende yaptım test malesef yine hüsran . Yapmicam bi daha vallahi adet günü geçerse yaparim . Kendime sinir oldum iyice.adet olcaz demekki canım ya.
Evet benimde elimde son testim kaldı adet olmazsam yaparım ancak hayal kırıklığı yaşıyorum sürekli

Kızlar az once maydanoz ve süt kürünü okudum deneyen çok kişi hamile kalmış eğer bu ay adet olursam bitince hemen başlıcam

Maşallah maşallah nazar değmesin sağlıkla alın kucağınıza sağ sağlim . Peki göğüsleriniz adetten önce acirmiydi hiç acıyorsa yine acidimi?
Sağol kuzum tabiki agridi ucu hele dokunamıyordum suan hafifledi ucu ama yogun agri var bunun sebebi yükselen hormonlar. Ben adet olcam sandim olmadim hala acıyorlar o yuzden takma kafana adet gunu öğrenmeyip 3 4 gün geçip ogrenenler var burda o yuzden ben hic ilac yutmadim sende yutma bitki cayi icme sadece bekle

Öyle yapıcam bugün temizlik yaptım hafif öyle zorlamadan ne olur ne olmaz diye. Ama o zonklama dediğim geçti . 3 4 kere oldu 1 er dakika . Hiç olmamıştı . Sizin de bir gun falanmı oldu uzun surdumu
Zonklma 2 gune 1 geldi adete yakin artti sandim adet oluyorum olmadim rahim buyudugu icin o zonklma oluyor sanirim bende cok üzüldüm cok zonkluyir adetlerimden onceki gibiydi esime dedim sağlıkçı esim dedi ki sabret suanda orda çalışma var normal =) o aslinda biraz hissetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…