- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 32
Adetin gecikirse yapma sakın gebelik olusmus kanda tespit edilemiyor olabilir olurmu? Adet olsan da beta ver ustune gorme olabilir maydanozla düşük yapabilirsin ben burda bunu da gördüm melom... emin olmadan adette kanda testten içme..Kızlar az once maydanoz ve süt kürünü okudum deneyen çok kişi hamile kalmış eğer bu ay adet olursam bitince hemen başlıcam
BendeeeEvet benimde elimde son testim kaldı adet olmazsam yaparım ancak hayal kırıklığı yaşıyorum sürekli
Yok canım ilaç kullanmıyorum. Anca başım çok ağrırsa. Dikka etmeye çalışıyorum. Ama içimdeki hisler ader olcan diyo . Göğüs ağrısı azalırsa anlarımSağol kuzum tabiki agridi ucu hele dokunamıyordum suan hafifledi ucu ama yogun agri var bunun sebebi yükselen hormonlar. Ben adet olcam sandim olmadimhala acıyorlar o yuzden takma kafana adet gunu öğrenmeyip 3 4 gün geçip ogrenenler var burda o yuzden ben hic ilac yutmadim sende yutma bitki cayi icme sadece bekle
Bende yapayım canımKızlar az once maydanoz ve süt kürünü okudum deneyen çok kişi hamile kalmış eğer bu ay adet olursam bitince hemen başlıcam
Evet maydonozu birde soğanı duymuştum bende bu ay vardır insAllah canim 2 günümüz kaldi bakalim umarim gelmezlerKızlar az once maydanoz ve süt kürünü okudum deneyen çok kişi hamile kalmış eğer bu ay adet olursam bitince hemen başlıcam
Bende dün yaptim yok malaesef erken olduğunu bile bile üzüyoruz kendimizi galiba benimde 1 testim kaldı gecikme bekleyecegimEvet benimde elimde son testim kaldı adet olmazsam yaparım ancak hayal kırıklığı yaşıyorum sürekli
Inşallah gelmezler ama gelcek gibi benim tanıyorum vücudumu inşallah yanılırımEvet maydonozu birde soğanı duymuştum bende bu ay vardır insAllah canim 2 günümüz kaldi bakalim umarim gelmezler
Evet canım haklisin adet olduğundan emin olduktan sonra deneyeceğim bir umut işteAdetin gecikirse yapma sakın gebelik olusmus kanda tespit edilemiyor olabilir olurmu? Adet olsan da beta ver ustune gorme olabilir maydanozla düşük yapabilirsin ben burda bunu da gördüm melom... emin olmadan adette kanda testten içme..
Ben soğan kürü yaparken sonlarına doğru ramazan geldi tam bir buçuk ay gecikmem oldu doktora gittim kist var ama çok küçük ilk adetle atarsin demişti soğanın faydasıyla mı küçüldü yoksa soğan yüzünden mı iyice geciktim bilmiyorumBende yapayım canım
Birde soğan kuru yapicam.
Ramazan ayında soğan kürü yapıyordum canım ama pek bir faydasını göremedim inşallah sen görürsün pko olanlarda bazı hormonları yükseltiyormus sanırım ama kullanıp hamile kalan çok varEvet maydonozu birde soğanı duymuştum bende bu ay vardır insAllah canim 2 günümüz kaldi bakalim umarim gelmezler
Geciktirme yapmaz ya o aksine sanırım söker ne var ne yok . Bi deneyim ben arkasını bırakmadan bakalım fayda olcakmi. Valla olcak sanmiyom ama .bakalım . Pko tedavisi yok mu senin ya hiçbi şekildeBen soğan kürü yaparken sonlarına doğru ramazan geldi tam bir buçuk ay gecikmem oldu doktora gittim kist var ama çok küçük ilk adetle atarsin demişti soğanın faydasıyla mı küçüldü yoksa soğan yüzünden mı iyice geciktim bilmiyorum
Malesef tedavisi yok ölene kadar benimle olacakmış ancak insulin direnci kıran ilaçlar kiloya dikkat etmek zayıflamak bu rahatsızlığı biraz geriletiyor yıllardır kilo alamiyordum evlendikten sonra 10 kilo aldım diye çok sevinmiştim meğer pko yüzünden almışımGeciktirme yapmaz ya o aksine sanırım söker ne var ne yok . Bi deneyim ben arkasını bırakmadan bakalım fayda olcakmi. Valla olcak sanmiyom ama .bakalım . Pko tedavisi yok mu senin ya hiçbi şekilde
Hadi yaa . O zaman sıkı diyet yap canım demekki daha da zayıflaman gerekir . Göğüs agrın azaldimi? Benim bugün hafifledi . Geçicek . Azaldığı için adet olucağımi düşünüyorum.Malesef tedavisi yok ölene kadar benimle olacakmış ancak insulin direnci kıran ilaçlar kiloya dikkat etmek zayıflamak bu rahatsızlığı biraz geriletiyor yıllardır kilo alamiyordum evlendikten sonra 10 kilo aldım diye çok sevinmiştim meğer pko yüzünden almışım
Benim göğüslerde tık yok hergün bakiyorum yumuşakYok canım ilaç kullanmıyorum. Anca başım çok ağrırsa. Dikka etmeye çalışıyorum. Ama içimdeki hisler ader olcan diyo . Göğüs ağrısı azalırsa anlarım
Benimde adet sancilari başladı sankiInşallah gelmezler ama gelcek gibi benim tanıyorum vücudumu inşallah yanılırım
Aynen inşallah güzel bir diyete başlıcam göğüs ağrılarım hala var adet sancılarımda varHadi yaa . O zaman sıkı diyet yap canım demekki daha da zayıflaman gerekir . Göğüs agrın azaldimi? Benim bugün hafifledi . Geçicek . Azaldığı için adet olucağımi düşünüyorum.
Canım deprem oldu iyi mısınız inşallahHadi yaa . O zaman sıkı diyet yap canım demekki daha da zayıflaman gerekir . Göğüs agrın azaldimi? Benim bugün hafifledi . Geçicek . Azaldığı için adet olucağımi düşünüyorum.
Evet çok fena oldu canım biz iyiyiz şükür evim bahçeli hemen çıktık ama bu kadar sarsıntıya iyi dayandı evlerimiz çok yeni değilCanım deprem oldu iyi mısınız inşallah
Merhaba canım bende bu ay başladım bittikten sonra geçen cumartesi çatlatma iğnesi oldum bugün 6.gün test yaptım negatif çıktıı pozitif çıkma ihtimali var mı.İkinci deneyen olarak sana sormak istedimHerkese merhaba klomendeki 2. Ayım inşallah bu ay hamile kalabiliriz. Başka var mı bu ay başlayan birlikte bekleyelim ❤
Çok geçmiş olsun kardeşim canımız İZMİRDE..Evet çok fena oldu canım biz iyiyiz şükür evim bahçeli hemen çıktık ama bu kadar sarsıntıya iyi dayandı evlerimiz çok yeni değilçok korktuk . Yakın çevrem de yıkıldı evler
Allah yardımcısı olsun herkesin bizde çok saklandık yalnızdım evde çok korktumEvet çok fena oldu canım biz iyiyiz şükür evim bahçeli hemen çıktık ama bu kadar sarsıntıya iyi dayandı evlerimiz çok yeni değilçok korktuk . Yakın çevrem de yıkıldı evler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?