EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Kızlar az once maydanoz ve süt kürünü okudum deneyen çok kişi hamile kalmış eğer bu ay adet olursam bitince hemen başlıcam
Adetin gecikirse yapma sakın gebelik olusmus kanda tespit edilemiyor olabilir olurmu? Adet olsan da beta ver ustune gorme olabilir maydanozla düşük yapabilirsin ben burda bunu da gördüm melom... emin olmadan adette kanda testten içme..

Yok canım ilaç kullanmıyorum. Anca başım çok ağrırsa. Dikka etmeye çalışıyorum. Ama içimdeki hisler ader olcan diyo . Göğüs ağrısı azalırsa anlarım

Kızlar az once maydanoz ve süt kürünü okudum deneyen çok kişi hamile kalmış eğer bu ay adet olursam bitince hemen başlıcam
Evet maydonozu birde soğanı duymuştum bende bu ay vardır insAllah canim 2 günümüz kaldi bakalim umarim gelmezler

Evet benimde elimde son testim kaldı adet olmazsam yaparım ancak hayal kırıklığı yaşıyorum sürekli
Bende dün yaptim yok malaesef erken olduğunu bile bile üzüyoruz kendimizi galiba benimde 1 testim kaldı gecikme bekleyecegim

Evet canım haklisin adet olduğundan emin olduktan sonra deneyeceğim bir umut işte

Bende yapayım canım
Birde soğan kuru yapicam.
Ben soğan kürü yaparken sonlarına doğru ramazan geldi tam bir buçuk ay gecikmem oldu doktora gittim kist var ama çok küçük ilk adetle atarsin demişti soğanın faydasıyla mı küçüldü yoksa soğan yüzünden mı iyice geciktim bilmiyorum

Ben
Evet maydonozu birde soğanı duymuştum bende bu ay vardır insAllah canim 2 günümüz kaldi bakalim umarim gelmezler
Ramazan ayında soğan kürü yapıyordum canım ama pek bir faydasını göremedim inşallah sen görürsün pko olanlarda bazı hormonları yükseltiyormus sanırım ama kullanıp hamile kalan çok var

Geciktirme yapmaz ya o aksine sanırım söker ne var ne yok . Bi deneyim ben arkasını bırakmadan bakalım fayda olcakmi. Valla olcak sanmiyom ama .bakalım . Pko tedavisi yok mu senin ya hiçbi şekilde

Geciktirme yapmaz ya o aksine sanırım söker ne var ne yok . Bi deneyim ben arkasını bırakmadan bakalım fayda olcakmi. Valla olcak sanmiyom ama .bakalım . Pko tedavisi yok mu senin ya hiçbi şekilde
Malesef tedavisi yok ölene kadar benimle olacakmış ancak insulin direnci kıran ilaçlar kiloya dikkat etmek zayıflamak bu rahatsızlığı biraz geriletiyor yıllardır kilo alamiyordum evlendikten sonra 10 kilo aldım diye çok sevinmiştim meğer pko yüzünden almışım

Hadi yaa . O zaman sıkı diyet yap canım demekki daha da zayıflaman gerekir . Göğüs agrın azaldimi? Benim bugün hafifledi . Geçicek . Azaldığı için adet olucağımi düşünüyorum.

Hadi yaa . O zaman sıkı diyet yap canım demekki daha da zayıflaman gerekir . Göğüs agrın azaldimi? Benim bugün hafifledi . Geçicek . Azaldığı için adet olucağımi düşünüyorum.
Aynen inşallah güzel bir diyete başlıcam göğüs ağrılarım hala var adet sancılarımda var

Canım deprem oldu iyi mısınız inşallah
Evet çok fena oldu canım biz iyiyiz şükür evim bahçeli hemen çıktık ama bu kadar sarsıntıya iyi dayandı evlerimiz çok yeni değil çok korktuk . Yakın çevrem de yıkıldı evler

Herkese merhaba klomendeki 2. Ayım inşallah bu ay hamile kalabiliriz. Başka var mı bu ay başlayan birlikte bekleyelim ❤
Merhaba canım bende bu ay başladım bittikten sonra geçen cumartesi çatlatma iğnesi oldum bugün 6.gün test yaptım negatif çıktıı pozitif çıkma ihtimali var mı.İkinci deneyen olarak sana sormak istedim

Evet çok fena oldu canım biz iyiyiz şükür evim bahçeli hemen çıktık ama bu kadar sarsıntıya iyi dayandı evlerimiz çok yeni değil çok korktuk . Yakın çevrem de yıkıldı evler
Allah yardımcısı olsun herkesin bizde çok saklandık yalnızdım evde çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…