Merhaba inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olursun 6. Gün için pozitif çıkması çok erken 2 hafta bekleşen daha iyi olur c7nku iğnenin içinde hamilelik hormonu da var o yuzden bende pozitif gördüm ilerleyen günlerde tekrar yaptım negatif çıktı bugün ya da yarın adet olcamMerhaba canım bende bu ay başladım bittikten sonra geçen cumartesi çatlatma iğnesi oldum bugün 6.gün test yaptım negatif çıktıı pozitif çıkma ihtimali var mı.İkinci deneyen olarak sana sormak istedim
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun kardeşim canımız İZMİRDE..
Allah hayırlsını versin inşallah.Dualarımız kabul olsun inşaallahMerhaba inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olursun 6. Gün için pozitif çıkması çok erken 2 hafta bekleşen daha iyi olur c7nku iğnenin içinde hamilelik hormonu da var o yuzden bende pozitif gördüm ilerleyen günlerde tekrar yaptım negatif çıktı bugün ya da yarın adet olcam
Rabbim korusun..Dualarımızdasınz çok üzüldümAllah razı olsundevamlı sallaniyoruz
Ben birkaç üst su ağrı kesici maske falan aldım çanta yaptım kapının yanına koydum sizde yapın o kadar korkuyorum ki sürekli sallanmaya devam ediyoruzAllah razı olsundevamlı sallaniyoruz
Allah razi olsun cok korktuk cokRabbim korusun..Dualarımızdasınz çok üzüldüm
Tahmin edebiliyorum.Allah razi olsun cok korktuk cok
Valla içim hiç rahat değil 10 dk önce yine oldu 4 şiddetinde diken üstünde oturuyoruzTahmin edebiliyorum.
Müsterih olunuz.
Allah yardımcımız olsunValla içim hiç rahat değil 10 dk önce yine oldu 4 şiddetinde diken üstünde oturuyoruz
Hay Allah..Valla içim hiç rahat değil 10 dk önce yine oldu 4 şiddetinde diken üstünde oturuyoruz
Çok geçmiş olsun CanimEvet çok fena oldu canım biz iyiyiz şükür evim bahçeli hemen çıktık ama bu kadar sarsıntıya iyi dayandı evlerimiz çok yeni değilçok korktuk . Yakın çevrem de yıkıldı evler
Rabbim korusun canim ya çok üzüldüm gördüğümden beri Allah yardımcıları olsunBen birkaç üst su ağrı kesici maske falan aldım çanta yaptım kapının yanına koydum sizde yapın o kadar korkuyorum ki sürekli sallanmaya devam ediyoruz
Haklisin canım bizim yatak odamız kapının yanında Allahtan ama gündüz evden çıkayım dedim başıma örtü alana kadar yere yığıldım kaldım zaten ben bu gece sabaha kadar uyumucam ne olur ne olmazAllah yardımcımız olsuninşallah bir daha büyük olmaz çok korkunç ayaklarım yerden kesildi kapıya yakın bi yerde yatalım bu akşam hemen cikariz en azından aklıma bir seu gelmiyo .ölüm gelicekse hersekilde gelir
Teşekkürler inşallah tekrarı gelmez insan yaşayınca panikten kurtulamıyor attigim her adımda sanki yine oluyor gibiRabbim korusun canim ya çok üzüldüm gördüğümden beri Allah yardımcıları olsunsizlerde bol dua edin tekrar o siddette olmaz zaten artçılar giderek zayiflar malesef bu sene cok görüyoruz böyle felaketler
Aynen oyle bu sene virüsten değilse de depremden ölecektik her halimize bin şükür yinede amin sagolHay Allah..
Rabbim imtihan üstüne imtihan gönderiyor.
Rabbim korusun sizleri
Çok şükür güzel kardeşimAynen oyle bu sene virüsten değilse de depremden ölecektik her halimize bin şükür yinede amin sagol
Haklısın canim Rabbim korusunTeşekkürler inşallah tekrarı gelmez insan yaşayınca panikten kurtulamıyor attigim her adımda sanki yine oluyor gibi
Bende uyumucam kocam çocuk uyudu . Bem bakıyorum onlara . O an ne yapabiliriz bimiyorum da çocuğun üstüne kapatırım kendimi heraldeHaklisin canım bizim yatak odamız kapının yanında Allahtan ama gündüz evden çıkayım dedim başıma örtü alana kadar yere yığıldım kaldım zaten ben bu gece sabaha kadar uyumucam ne olur ne olmaz
Canim kötü düşünüp kendini iyice korkutma artcilar olur artik olursa tekrar siddetli gelmez Rabbim korusun, bir de yıkılan binalar malesef hep eski binalarmış sizin evler iyidir insAllahBende uyumucam kocam çocuk uyudu . Bem bakıyorum onlara . O an ne yapabiliriz bimiyorum da çocuğun üstüne kapatırım kendimi heraldeallahım ya aklımda bin tane şey var kaç saattir internette enkaz altında nasıl dayanırız falan diye araştırma yapıyorum:/
Benim oturduğum ev 30 senelik kaynanamlar yaptırmış. Ben alt kattayım o ust katta. Yeni sayılmaz bahçeli ev . Uyku girmiyo gözüme. Haberler kötüCanim kötü düşünüp kendini iyice korkutma artcilar olur artik olursa tekrar siddetli gelmez Rabbim korusun, bir de yıkılan binalar malesef hep eski binalarmış sizin evler iyidir insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?