Allah korusun ya evlat olayı çok farklı tabi kocam çalışıyor mecbur uyuyacak bende onun başında beklicem dua etmekten başka elden birşey gelmiyorBende uyumucam kocam çocuk uyudu . Bem bakıyorum onlara . O an ne yapabiliriz bimiyorum da çocuğun üstüne kapatırım kendimi heraldeallahım ya aklımda bin tane şey var kaç saattir internette enkaz altında nasıl dayanırız falan diye araştırma yapıyorum:/
Allah korusunBenim oturduğum ev 30 senelik kaynanamlar yaptırmış. Ben alt kattayım o ust katta. Yeni sayılmaz bahçeli ev . Uyku girmiyo gözüme. Haberler kötü
InsAllah gebeliktendir canım güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar ben az once acile gelip kan verdim. Gece hiç uyumadım sabaha karşı da 3 kere çıkardım midem çok kötü inşallah hayırlı sonuçlarım çıkar dua edin
InsAllah gebeliktendir canım güzel haberlerinizi bekliyoruz
Sonucu bizede yazarmısınızKızlar ben az once acile gelip kan verdim. Gece hiç uyumadım sabaha karşı da 3 kere çıkardım midem çok kötü inşallah hayırlı sonuçlarım çıkar dua edin
Yaaa çok heycanliii mutlaka haber ver dualarım seninle . Belkide stresten mide bulanmistir benimdKızlar ben az once acile gelip kan verdim. Gece hiç uyumadım sabaha karşı da 3 kere çıkardım midem çok kötü inşallah hayırlı sonuçlarım çıkar dua edin
Canım hadi inşallah . Hemen haber ver mutlaka.benimde baş donmem var . Ama belkide stresten uykusuzluktandirrKızlar ben az once acile gelip kan verdim. Gece hiç uyumadım sabaha karşı da 3 kere çıkardım midem çok kötü inşallah hayırlı sonuçlarım çıkar dua edin
Sen 2 gündür test yapmadin değil mi canım?Yaaa çok heycanliii mutlaka haber ver dualarım seninle . Belkide stresten mide bulanmistir benimd
Canım hadi inşallah . Hemen haber ver mutlaka.benimde baş donmem var . Ama belkide stresten uykusuzluktandirr
Canım malesef beta sıfır çıktı 1 ya da 2 bile değil doktor enfeksiyon var dedi hala bulantim varYaaa çok heycanliii mutlaka haber ver dualarım seninle . Belkide stresten mide bulanmistir benimd
Canım hadi inşallah . Hemen haber ver mutlaka.benimde baş donmem var . Ama belkide stresten uykusuzluktandirr
Malesef sıfır çıktı enfeksiyon varmışSonucu bizede yazarmısınız
Bu ayda yokmuşInsAllah gebeliktendir canım güzel haberlerinizi bekliyoruz
Uffff yaaaa.ne kötü durum yaa . O kadar umitlenmistin. Inşallah obur ay artık . Napalim bende olcam adet . Allahım yardımcımız olsjn artikCanım malesef beta sıfır çıktı 1 ya da 2 bile değil doktor enfeksiyon var dedi hala bulantim var
Yok yapmadım cnm 1 testim var bekliyorum adet geçerse yapcamSen 2 gündür test yapmadin değil mi canım?
Benimde ayni 1 var gelmezse pazartesi yaparizYok yapmadım cnm 1 testim var bekliyorum adet geçerse yapcam
Enfeksiyon da bulanti yapar derler doğru bende de galiba idrar yolunda var vajina da batma gibi sızı oluyor birde idrar varmis gibi his olması bu da enfeksiyon belirtisi bol su içmeye basladim, peki hamilelik olursa daha sonra belli olma ihtimali yokmuymus yani daha günün gelmedi yaCanım malesef beta sıfır çıktı 1 ya da 2 bile değil doktor enfeksiyon var dedi hala bulantim var
Ben de izmirdeyim mendereste villalar bölgesinde cok korktum hemen ciktik az hir kanamm oldu doktoru aradik şükür bisey yok durdu pzt muayene çağırdı =( hastaneler full suanda...Evet çok fena oldu canım biz iyiyiz şükür evim bahçeli hemen çıktık ama bu kadar sarsıntıya iyi dayandı evlerimiz çok yeni değilçok korktuk . Yakın çevrem de yıkıldı evler
Inşallah Rabbim sizi sevindirsin birde enfeksiyonla uğraşıcam bulantılarım geçmiyorUffff yaaaa.ne kötü durum yaa . O kadar umitlenmistin. Inşallah obur ay artık . Napalim bende olcam adet . Allahım yardımcımız olsjn artik
Zaten günün ya yarın ya da yarından sonra. Ama idrar yolu enfeksiyonu değil dedi idrarda verdim bi sıkıntı çıkmadı acildeki doktor oldgu içinde pek ilgilenmedi açıkçasıEnfeksiyon da bulanti yapar derler doğru bende de galiba idrar yolunda var vajina da batma gibi sızı oluyor birde idrar varmis gibi his olması bu da enfeksiyon belirtisi bol su içmeye basladim, peki hamilelik olursa daha sonra belli olma ihtimali yokmuymus yani daha günün gelmedi ya
Valla dayanamadım yaptım koca negatifBenimde ayni 1 var gelmezse pazartesi yapariz
Evet aman dikkat edin lütfen. Telaş yapma . Bende bornovadayim deprem bolgesindeBen de izmirdeyim mendereste villalar bölgesinde cok korktum hemen ciktik az hir kanamm oldu doktoru aradik şükür bisey yok durdu pzt muayene çağırdı =( hastaneler full suanda...
Evet bir de o var şimdi. Antibiyotik falan başladilarmi. Belkide enfeksiyondan hamile kalamadinInşallah Rabbim sizi sevindirsin birde enfeksiyonla uğraşıcam bulantılarım geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?