EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Allah korusun ya evlat olayı çok farklı tabi kocam çalışıyor mecbur uyuyacak bende onun başında beklicem dua etmekten başka elden birşey gelmiyor

Kızlar ben az once acile gelip kan verdim. Gece hiç uyumadım sabaha karşı da 3 kere çıkardım midem çok kötü inşallah hayırlı sonuçlarım çıkar dua edin

Kızlar ben az once acile gelip kan verdim. Gece hiç uyumadım sabaha karşı da 3 kere çıkardım midem çok kötü inşallah hayırlı sonuçlarım çıkar dua edin
InsAllah gebeliktendir canım güzel haberlerinizi bekliyoruz

Yaaa çok heycanliii mutlaka haber ver dualarım seninle . Belkide stresten mide bulanmistir benimd
Canım hadi inşallah . Hemen haber ver mutlaka.benimde baş donmem var . Ama belkide stresten uykusuzluktandirr

Yaaa çok heycanliii mutlaka haber ver dualarım seninle . Belkide stresten mide bulanmistir benimd

Canım hadi inşallah . Hemen haber ver mutlaka.benimde baş donmem var . Ama belkide stresten uykusuzluktandirr
Canım malesef beta sıfır çıktı 1 ya da 2 bile değil doktor enfeksiyon var dedi hala bulantim var

Canım malesef beta sıfır çıktı 1 ya da 2 bile değil doktor enfeksiyon var dedi hala bulantim var
Uffff yaaaa.ne kötü durum yaa . O kadar umitlenmistin. Inşallah obur ay artık . Napalim bende olcam adet . Allahım yardımcımız olsjn artik

Enfeksiyon da bulanti yapar derler doğru bende de galiba idrar yolunda var vajina da batma gibi sızı oluyor birde idrar varmis gibi his olması bu da enfeksiyon belirtisi bol su içmeye basladim, peki hamilelik olursa daha sonra belli olma ihtimali yokmuymus yani daha günün gelmedi ya

Evet çok fena oldu canım biz iyiyiz şükür evim bahçeli hemen çıktık ama bu kadar sarsıntıya iyi dayandı evlerimiz çok yeni değil çok korktuk . Yakın çevrem de yıkıldı evler
Ben de izmirdeyim mendereste villalar bölgesinde cok korktum hemen ciktik az hir kanamm oldu doktoru aradik şükür bisey yok durdu pzt muayene çağırdı =( hastaneler full suanda...

Zaten günün ya yarın ya da yarından sonra. Ama idrar yolu enfeksiyonu değil dedi idrarda verdim bi sıkıntı çıkmadı acildeki doktor oldgu içinde pek ilgilenmedi açıkçası

Ben de izmirdeyim mendereste villalar bölgesinde cok korktum hemen ciktik az hir kanamm oldu doktoru aradik şükür bisey yok durdu pzt muayene çağırdı =( hastaneler full suanda...
Evet aman dikkat edin lütfen. Telaş yapma . Bende bornovadayim deprem bolgesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…