- 7 Eylül 2020
- 130
- 48
- 18
- 34
Hayırlısı olsun canım bazen adet gününde hatta 1 kaç gün geçse bile çıkmayabilirmis ya bekleyelim bakalimValla dayanamadım yaptım koca negatif
Olsun sağlık olsun önümüzdeki ay olur inşallah kafana takma ince senin sağlığın önemliValla dayanamadım yaptım koca negatif
Teşekkürler Allah razı olsunKızlar çok geçmiş olsun Rabbim Korusun hepinizi oradaki herkesi. Zor durum gerçekten. Böyle şeyler olunca insan sağlığın önemini bin kat daha anlıyor...
Bitane bulantı için ilaç verdi enfeksiyon nerde dedim herhangi bir yerde olabilir ben bilemem ayrıntılı dedi bilmiyorum ki bende o mu engel ama beni geceden beri mahvetti hala çıkarmaya devam ediyorum hiç uyumadım daEvet bir de o var şimdi. Antibiyotik falan başladilarmi. Belkide enfeksiyondan hamile kalamadin
Canım bu tedavide normal adet döngüne göre bakmayacaksın. Şimdi sen 13 ünde iğne vurulduysan max 15 inde çatlamıştır. Çatlamanın üstüne 14 gün koyarsak 29 Veya 30 unda adet olman gerekirdi. Bugün yine olmazsan yarın testi yenile canımÖncelikle İzmir’de yaşayanlara çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın, bende sürekli burdan okurum ama üye olmakTan çekinmiştim, ben ekimin 13nde çatlatma iğnesi oldum bir yumurtam gelişmişti sadece, klomeni de yarım tablet olarak 5 gün kullanmıştım. 23 ü gibi adet olmam gerekiyordu benim adet düzenim 22 günde ya da 23 günde bir olur, ama hala adet olmadım dün test yaptım ama negatif çıktı moralim yerlerde sizce doktora gitmeli miyim kist mi oluşmuşturyani hem iğnenin üstünden baya geçti hem de adetimin
Teşekkür ederim cevabınız için , aynı zamanda prolaktinim 42 çıkmıştı onun içinde dostinex kullanıyorum yarım tablet haftada iki defa belki onların etkisidir diye düşünüyorum, rabbim kimseye aratmasın beklemek çok zor çünkü , ara ara sancım oluyor tam anlamıyorum ondan başka belirtim de yokCanım bu tedavide normal adet döngüne göre bakmayacaksın. Şimdi sen 13 ünde iğne vurulduysan max 15 inde çatlamıştır. Çatlamanın üstüne 14 gün koyarsak 29 Veya 30 unda adet olman gerekirdi. Bugün yine olmazsan yarın testi yenile canım
Çatlatma iğnesi olmadın mı?bende bu ay klomen kullandım adet sonrası ama yumurtam çatlamadı malesef
hayır klomenden sonra ovulasyon testi ile takip et dedi doktorum.kürtajımdan sonra yumurtalarım büyümüyorduÇatlatma iğnesi olmadın mı?
Allah şifa versin canım çok kotu kusmak ya mahvediyor insanı. Dikkat et yine azalır yarın inşallah .Bitane bulantı için ilaç verdi enfeksiyon nerde dedim herhangi bir yerde olabilir ben bilemem ayrıntılı dedi bilmiyorum ki bende o mu engel ama beni geceden beri mahvetti hala çıkarmaya devam ediyorum hiç uyumadım da
Teşekkür ederiz Allah kimseye tekrarını yasatmasinbence doktora girmelisin zaman kaybetme gönlünü ferah tutÖncelikle İzmir’de yaşayanlara çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın, bende sürekli burdan okurum ama üye olmakTan çekinmiştim, ben ekimin 13nde çatlatma iğnesi oldum bir yumurtam gelişmişti sadece, klomeni de yarım tablet olarak 5 gün kullanmıştım. 23 ü gibi adet olmam gerekiyordu benim adet düzenim 22 günde ya da 23 günde bir olur, ama hala adet olmadım dün test yaptım ama negatif çıktı moralim yerlerde sizce doktora gitmeli miyim kist mi oluşmuşturyani hem iğnenin üstünden baya geçti hem de adetimin
Aminn sağol Allah razı olsunAllah şifa versin canım çok kotu kusmak ya mahvediyor insanı. Dikkat et yine azalır yarın inşallah .
Ama iğne kullanmasan bile çatladı mı diye kontrole gitseydin keşkebende bu ay klomen kullandım adet sonrası ama yumurtam çatlamadı malesef
Teşekkür ederiz Allah kimseye tekrarını yasatmasinbence doktora girmelisin zaman kaybetme gönlünü ferah tut
Rabbim tez zamanda sevindirsin seni ben çok belirti yaşadım ama kanda 0 cıktı bug7n insan üzülüyor üzülme desemde fayda etmeyecek biliyorum dua edelim birbirimizeAmin inşallah, pazartesiye kadar bekleyeceğim yoksa gidicem inşallah , ara ara kasıklarıma sancı giriyor ben adet olduğumda eğer gecikme yaşamadıysam hiç ağrım olmazdı , gerçekten çok üzülüyorum artık ...
Geçmiş olsun canım öncelikle. Insan bir tedaviye başlayınca tamam bu sefer olacak diyor. Doğal yolla denediğim zamanlarda klomen kullansam kesin olur diyordum olmadı. Inşallah size nasip eder rabbim bize etmediRabbim tez zamanda sevindirsin seni ben çok belirti yaşadım ama kanda 0 cıktı bug7n insan üzülüyor üzülme desemde fayda etmeyecek biliyorum dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?