EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Rabbim tez zamanda sevindirsin seni ben çok belirti yaşadım ama kanda 0 cıktı bug7n insan üzülüyor üzülme desemde fayda etmeyecek biliyorum dua edelim birbirimize
Hep ediyorum gerçekten rabbim hiç kimsenin isteyen tabi kucağını boş bırakmaksın , hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

Şöyle karatmaya çalıştım kizlar bir bakın

Eklentiler

• 20201031_223220.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 48
kızlar bu erken gebelik testi nasıl yapılıyo ben okudum ama bişey anlamadım bi kaba idrar yapın 10 saniye içinde bekletin plastik yerine gelmesin diyo o ne demek anlamadım

bi tane aşağı doğru ok var oraya kadarmi batıracam

Burda beyazlik belli sanki bi bakar mısınız psikoljik mi görüyorum yoksa

Eklentiler

• 20201031_231250.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 44
kızlar ben testi yaptım 10 sn beklettim düz zemine koydum sonra 5 dk sonra baktım tek çizgi tam uzuluyodumki bi baktım kapağı kapatmayı unutmusum yanlış oldu demi kapağı kapatmazsam sonuç doğru çıkarmı offf yaaa o kadarda okudum sordum

Yok canım birşey olmaz adetine kaç gün vardı

Yok canım birşey olmaz adetine kaç gün vardı
ya benim adete 4 gün var ama ben şöyle yaptım test yapma planim yoktu lavaboya gittim ciktim sonra esimle test yapmaya karar verdik bolca su içtim sonrada hemen lavaboya gittim idrar su gibiydi yinede yaptım bi de kapağı kapatmayı unuttum acemilik iste sonra tek çizgi çıktı ağladım bi ton eşimde gel bi test daha alalım yarın sabah yap dedi gece gece gittik test aldık eczacı demiştir bunlar kafayı yemiş diye bende kasıkta çok içte biyerde ağrı var bugün yoğunlaştı ağrı bacağım çekiyo kramp giriyo gibi oluyo karnımda şişkinlik koku hassasiyeti ve süt kesiği gibi akıntı var o yüzden çok emindim hamile olduğuma bi de bugün farkettim kağıt bardak olmadığı için bi tane cam bardağı feda ettim idrarı ona yaptım idrarın içinde beyaz beyaz şeyler vardı aynı o süt kesiği akıntı gibi acaba idrar yollarındamı sıkıntı var ben hamilelik zannediyorum

Adetine hem 4 gün var hemde özellikle sabah idrarı ise yarıyor çünkü gece boyunca biriken idrarda sonuçlar daha iyi çıkıyor. Üstelik sen birde idrarını yapmışsın birde hemen tekrar gelsin diye üzerine su icip test yapmışsın eğer varsa bile çıkmaz bu şekilde çünkü içtiğin su geri çıkmış kaç yıldır bebek istiyorsun daha önce doktora gidip eşinle senin sağlık probleminiz var mı bakıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…