Canım ben göremedimKızlar dayanamadim test yaptim ya ben sanki incecik bi cizgi gördüm ama çok çok silik sanki foto da belli olmuyor kararyma yapabilen var mi
Gebelik var gibi görünüyor canım
Foto da görünmedi canim ya çok çok silik yeri belli eşime gösterdim o da baya bakti zor gördüCanım ben göremedimbende adet olcam bugün agrım var gelmedi daha ama gelicek
ayy insallahhhGebelik var gibi görünüyor canım
Yaaa belkide hamilesindir ya inşallah canım keşke hemen haber ver. Benimde gelen giden yok hala ağrılarım geçti bazen geliyo gidiyo. Normalde adet zamanı belirtilerini yasiyomusun yine ne hissediyosuum mesela . Gogusler de agri varmiFoto da görünmedi canim ya çok çok silik yeri belli eşime gösterdim o da baya bakti zor gördübugün benimde günüm kasiklar d hafif ağrı var bakalim ne çıkacak yarin sabah tekrar yapacagim gelmezse
Benim adet zamani çok ağrılarım olmazdi ama hafif belli ederdi yine hafif kramp seklinde var sanki rahim içinde kazi var gibi sancilar oluyorYaaa belkide hamilesindir ya inşallah canım keşke hemen haber ver. Benimde gelen giden yok hala ağrılarım geçti bazen geliyo gidiyo. Normalde adet zamanı belirtilerini yasiyomusun yine ne hissediyosuum mesela . Gogusler de agri varmi
Var canim net belli sende adetin gecmismiydi
Ayy hadi hayırlısı yaa . Hayırlısını versin Allah . Varsa çıkar yarın sabah bence . Bende olmassa yarından sonra yapicam. Aynı belirtiler bende var akıntı var kasıklarda sizi .Benim adet zamani çok ağrılarım olmazdi ama hafif belli ederdi yine hafif kramp seklinde var sanki rahim içinde kazi var gibi sancilar oluyorgöğüslerimde bir belirti olmazdi yine birşey yok gibi sadece cok fazla tuvalete gitmeye basladim ve iğne gibi batmalar var vajina ağzında. Biraz umutlandim gibi ama emin olamiyorum belki de değildir eşim getirecek test bekliyorum sabah erken yaparim eger adet gelmezse
Evet silik çizgi de olsa gebelik oluyor diye biliyorum hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı da bizim başımıza
yok benim daha adete 4 gün varVar canim net belli sende adetin gecmismiydi
Erken gebelik testi mi yaptın canimyok benim daha adete 4 gün var
InsAllah hepimizde çıkar canim yarın dayanabilecek misin senAyy hadi hayırlısı yaa . Hayırlısını versin Allah . Varsa çıkar yarın sabah bence . Bende olmassa yarından sonra yapicam. Aynı belirtiler bende var akıntı var kasıklarda sizi .
Sen bile anladn beniInsAllah hepimizde çıkar canim yarın dayanabilecek misin sen
evet benErken gebelik testi mi yaptın canim
evet canım ben dün gece su içtim içtim sıkışmak için şu gibi beyazdı idrar yaptım testi tek çizgi çıktı bende üzüldüm ağladım filan sonra baktım sabah ilk idrarla yapmak gerekiyomus testi gittik bi daha aldık test sabah yaptım böyle çıktıErken gebelik testi mi yaptın canim
Iyi olmus canim bende keşke baştan erken gebelik yapsaydim en azindan kesin çıkıp çıkmadığı belli olurdu. Ama dedigin gibi bende akşam yaptim cok cok silik çıkanı yarın sabahtan yapacağım bakalimevet ben
evet canım ben dün gece su içtim içtim sıkışmak için şu gibi beyazdı idrar yaptım testi tek çizgi çıktı bende üzüldüm ağladım filan sonra baktım sabah ilk idrarla yapmak gerekiyomus testi gittik bi daha aldık test sabah yaptım böyle çıktı
Ins canim birbirimize güzel haberler verelim. Şöyle birşey var yürürken rahimde doluluk var gibi rahatsız ediyor birde eşim kesin var diğer hamileliklerinde ki gibi oldun yüzün falan şişti diyo heveslendiriyor iyiden kaptırdım kendimiSen bile anladn benivalla dayanmam lazım adet olmazsam tabi çünkü çıkmıyo sonra insan üzülüyor. Sabah muhakkak bekliyorum haber senden. Kendini hamole gibi hisseditomusun
Yaaa . Bana da hamilesin gibi geldi ya bi anda nedense.bende olmadım bugün hala adet ağrılar hafif geliyor gidiyor arada .arada bel ağrısı öyle geçiyor. Bazen bir iki gin gecikir benim ama sık değil . Kaptırma kendini ne olur ne olmaz üzülme sonra. Senin yas kactiı birde çocuk vardı demi bi tane sende de benim gibiIns canim birbirimize güzel haberler verelim. Şöyle birşey var yürürken rahimde doluluk var gibi rahatsız ediyor birde eşim kesin var diğer hamileliklerinde ki gibi oldun yüzün falan şişti diyo heveslendiriyor iyiden kaptırdım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?