EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Iyi olmus canim bende keşke baştan erken gebelik yapsaydim en azindan kesin çıkıp çıkmadığı belli olurdu. Ama dedigin gibi bende akşam yaptim cok cok silik çıkanı yarın sabahtan yapacağım bakalim
sabah ilk idrarla yap canım bi kaba al idrarı 15-20 sn beklet kiti içinde sonuç kısmı iyice ıslanıp tek çizgi çıkınca çıkart ama sallama kiti direk hareket etmeyeceği şekilde düz zemine koy 5 dk bekle belli oluyo zaten

Benim günüm gecti artik canim normal test yapacağım

Aynen canım ya kaptirmayim diyorum yoksa üzülmesi kötü olacak.oturuken bile kasiklarimda ağırlık olmaya başladı bakalim sabahi bekliyorum yaş 32 canım evet 1 oğlum var ayniyiz

Kızlar 2 kasım adet günüm göğüs ağrılarım geçti adet sancılarım da kalmadı

Kızlar tekrar yaptim bunda hiç birşey çıkmadı anlamadim bembeyaz kaldi bu test digerinde gölge vardi oysaki nasip

Kızlar günaydın bat 11 kasım 2 günden beri sağ bacağıma kramp girip duruyo geçn ayda çatlatma iğnesi vurulmuştum böyle bişey yaşamamıştım böyle bir durum yaşayan varmı

Kızlar günaydın bat 11 kasım 2 günden beri sağ bacağıma kramp girip duruyo geçn ayda çatlatma iğnesi vurulmuştum böyle bişey yaşamamıştım böyle bir durum yaşayan varmı
Merhaba bu günleri iyi değerlendirin kimisi cok belirti yaşıyorkimisi yaşamıyor

Merhaba bu günleri iyi değerlendirin kimisi cok belirti yaşıyorkimisi yaşamıyor
Yaa çok sağol canım çatlatma iğnemden 2 gün sonra yumurtlamayı ovu testinde gördüm o 3 gündne sonra ne kadar ilişkiye girersem gireyim fayda etmeyecekmiş gibi geliyor bana sanki sadece o 3 gün önemli başka günler önemli değilmiş gibi

Öyle düşünme canım bazı insanların olgunlaşmış 1 yumurtası oluyor farketmeden sonraki günler diğer küçük yumurtalardan biri de büyüyüp çatlayabiliyor Allah kerim inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun

İnşallah canımmmm inşallah

Hayırlısı olsun canim doktora soyledin mi bu ay nasil bir yol izlenecek
Doktor bu ay dinlen dedi normal ilaçsız dene dedi . Hiç. Bi sorununuz yok dedi . Olur diyor . Ama diğer ay adet olunca yine gel dedi.belki yine klomen verir

Olsun canım üzülme en azından kiste çevirmemiş bu da iyi birşey bende hicbir adet belirtisi kalmadı acaba kist mı oldu ya
Kiste çevirip cevirmedigini nasıl anlicaz.ultrasonda bakarlar heralde demi. Adet belirtin yoksa adet olcaksimdir.benimde öyle kayboldu sonra adet oldum.olunca başladı ağrılarım.valla göğüs en belirgin şey bunu anldim bem.gogus ağrısı geçiyorsa insan adet oluyor bu net bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…