Bende bugün gidecektim doktora ama çarşambaya kadar bekleyeyim dedim moralim çok bozuk gitmek istemedim , kasık ağrım var hala bazen hapşırırsan bile çekiliyor gibi değişik kesin kist diye düşünüyorum benOlsun canım üzülme en azından kiste çevirmemiş bu da iyi birşey bende hicbir adet belirtisi kalmadı acaba kist mı oldu ya
Evet canım bakınca görüyor hemen kist olup olmadığını.. benimde şimdi adetim başladı yinede çok şükür her ay düzenli adet görmeye başladım hadi umudumuzu kesmeyelim inşallah kasım ay bize bebek getirecek ❤❤Kiste çevirip cevirmedigini nasıl anlicaz.ultrasonda bakarlar heralde demi. Adet belirtin yoksa adet olcaksimdir.benimde öyle kayboldu sonra adet oldum.olunca başladı ağrılarım.valla göğüs en belirgin şey bunu anldim bem.gogus ağrısı geçiyorsa insan adet oluyor bu net bak
Benim bugün adet günüm az once baktım gelmiş yoksa benimde içimde hep bir şüphe olacaktı bende 3. Günü çarşambaya denk geliyor o gün gitcemBende bugün gidecektim doktora ama çarşambaya kadar bekleyeyim dedim moralim çok bozuk gitmek istemedim , kasık ağrım var hala bazen hapşırırsan bile çekiliyor gibi değişik kesin kist diye düşünüyorum ben
Ne güzel en azından olmuşsunuz kist değilmiş benim adet tarihim geçeli baya oldu benim ki kesin kist bir de bununla uğraşıcam gerçekten artık yoruldum , rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ne diyeyimBenim bugün adet günüm az once baktım gelmiş yoksa benimde içimde hep bir şüphe olacaktı bende 3. Günü çarşambaya denk geliyor o gün gitcem
Anladim canim klomeni üst üste vermiyorlar zatenDoktor bu ay dinlen dedi normal ilaçsız dene dedi . Hiç. Bi sorununuz yok dedi . Olur diyor . Ama diğer ay adet olunca yine gel dedi.belki yine klomen verir
Anladim canim o zman bi umudumuz var hâlâ. Benimde bel ağrısı oldu biraz yürüdüm dışarıdaydım galiba adet olacamHicbir fikrim yok aslında dün gece araştırdım önceki yıllardan birsürü insan o şekilde gebe kalmistaben kendime umut vermek istemiyorum o da çok düşük bir ihtimal zaten
Canım ne güzel söyledin hadi inşallah belkide adetin düzenli diye hamile kalcan. Şimdi 1 ay yine bekliycez beraber:) belirtiler falan her ay ayni :)Evet canım bakınca görüyor hemen kist olup olmadığını.. benimde şimdi adetim başladı yinede çok şükür her ay düzenli adet görmeye başladım hadi umudumuzu kesmeyelim inşallah kasım ay bize bebek getirecek ❤❤
Galiba ondan 1 ay gelme dedi. 1 ay araylami kullaniliyorAnladim canim klomeni üst üste vermiyorlar zaten
Üst üste kullanilirsa kist yapma ihtimali oluyor diye duymustumGaliba ondan 1 ay gelme dedi. 1 ay araylami kullaniliyor
Canım kaçıncı denemen ve klomen bazen gecikme yapabiliyor hemen kötü düşünmeNe güzel en azından olmuşsunuz kist değilmiş benim adet tarihim geçeli baya oldu benim ki kesin kist bir de bununla uğraşıcam gerçekten artık yoruldum , rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ne diyeyim
Ben öğlen adet oldum ya malesefffAnladim canim o zman bi umudumuz var hâlâ. Benimde bel ağrısı oldu biraz yürüdüm dışarıdaydım galiba adet olacam
Aynen canım çarşamba günü doktora gidiyorum sende o gün gidiyorsun demiCanım ne güzel söyledin hadi inşallah belkide adetin düzenli diye hamile kalcan. Şimdi 1 ay yine bekliycez beraber:) belirtiler falan her ay ayni :)
Sağol canim desteğin için . Sen klomen kaç kere denedin ve catlatma iğnesi olmusmuydinKızlar nasilsiniz iyimisiniz okudum mesajlarınızı henen her sey olcak diye birseu yok sabirli olun nolur üzülmeyinmevsim gecisi bile etkiliyor bu düzeni..
Kistler ultrasonda görünür canlarim muayene olun bircoj kist adet sonudq yok olabiliyor canınızı sıkmayın..
Yok canim bu ay gelme dedi bana doktor .öbur ay adet olursanolursan gel dediAynen canım çarşamba günü doktora gidiyorum sende o gün gidiyorsun demi
Hayırlısı olsun canım nasip napalim bende adet daha gelmedi ama öğlenden sonra 2 kere peceteye silince gelen kahve lekelenme oldu galiba adetim sökülmeye çalışıyor ilaclarin etkisi galibaBen öğlen adet oldum ya malesefff
O zaman akışına bırak hiç aklına getirme insan doktora gidip geldikçe de psikolojik olarak çok etkileniyorYok canim bu ay gelme dedi bana doktor .öbur ay adet olursanolursan gel dedi
Sağlık olsun ne yapalım elden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmışHayırlısı olsun canım nasip napalim bende adet daha gelmedi ama öğlenden sonra 2 kere peceteye silince gelen kahve lekelenme oldu galiba adetim sökülmeye çalışıyor ilaclarin etkisi galiba
Teşekkürler adet oldum bugün çarşamba kontrole gitcem yine klomen başlıcaz hayırlısı bakalım Allahtan umut kesilmezKızlar nasilsiniz iyimisiniz okudum mesajlarınızı henen her sey olcak diye birseu yok sabirli olun nolur üzülmeyinmevsim gecisi bile etkiliyor bu düzeni..
Kistler ultrasonda görünür canlarim muayene olun bircoj kist adet sonudq yok olabiliyor canınızı sıkmayın..
Öyle tabi hayırlı zamanda sağlıkla gelsin insAllah bebislerSağlık olsun ne yapalım elden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?