EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Olsun canım üzülme en azından kiste çevirmemiş bu da iyi birşey bende hicbir adet belirtisi kalmadı acaba kist mı oldu ya
Bende bugün gidecektim doktora ama çarşambaya kadar bekleyeyim dedim moralim çok bozuk gitmek istemedim , kasık ağrım var hala bazen hapşırırsan bile çekiliyor gibi değişik kesin kist diye düşünüyorum ben

Evet canım bakınca görüyor hemen kist olup olmadığını.. benimde şimdi adetim başladı yinede çok şükür her ay düzenli adet görmeye başladım hadi umudumuzu kesmeyelim inşallah kasım ay bize bebek getirecek ❤❤

Benim bugün adet günüm az once baktım gelmiş yoksa benimde içimde hep bir şüphe olacaktı bende 3. Günü çarşambaya denk geliyor o gün gitcem

Benim bugün adet günüm az once baktım gelmiş yoksa benimde içimde hep bir şüphe olacaktı bende 3. Günü çarşambaya denk geliyor o gün gitcem
Ne güzel en azından olmuşsunuz kist değilmiş benim adet tarihim geçeli baya oldu benim ki kesin kist bir de bununla uğraşıcam gerçekten artık yoruldum , rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ne diyeyim

Hicbir fikrim yok aslında dün gece araştırdım önceki yıllardan birsürü insan o şekilde gebe kalmistaben kendime umut vermek istemiyorum o da çok düşük bir ihtimal zaten
Anladim canim o zman bi umudumuz var hâlâ. Benimde bel ağrısı oldu biraz yürüdüm dışarıdaydım galiba adet olacam

Canım ne güzel söyledin hadi inşallah belkide adetin düzenli diye hamile kalcan. Şimdi 1 ay yine bekliycez beraber:) belirtiler falan her ay ayni :)

Kızlar nasilsiniz iyimisiniz okudum mesajlarınızı henen her sey olcak diye birseu yok sabirli olun nolur üzülmeyin mevsim gecisi bile etkiliyor bu düzeni..

Kistler ultrasonda görünür canlarim muayene olun bircoj kist adet sonudq yok olabiliyor canınızı sıkmayın..

Canım kaçıncı denemen ve klomen bazen gecikme yapabiliyor hemen kötü düşünme

Sağol canim desteğin için . Sen klomen kaç kere denedin ve catlatma iğnesi olmusmuydin

Ben öğlen adet oldum ya malesefff
Hayırlısı olsun canım nasip napalim bende adet daha gelmedi ama öğlenden sonra 2 kere peceteye silince gelen kahve lekelenme oldu galiba adetim sökülmeye çalışıyor ilaclarin etkisi galiba

Hayırlısı olsun canım nasip napalim bende adet daha gelmedi ama öğlenden sonra 2 kere peceteye silince gelen kahve lekelenme oldu galiba adetim sökülmeye çalışıyor ilaclarin etkisi galiba
Sağlık olsun ne yapalım elden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış

Teşekkürler adet oldum bugün çarşamba kontrole gitcem yine klomen başlıcaz hayırlısı bakalım Allahtan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…