EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Canım kaçıncı denemen ve klomen bazen gecikme yapabiliyor hemen kötü düşünme
İlk denemem ama negatif çıktı testte, yani bilmiyorum bide ben herkes gibi klomeni çok kullanmadım yani miktarı olarak yarım tablet günde, hayattan o kadar soğudum ki ...
İnsanoğlu çok nankörüz gerçekten depremzedeler üzülüyorum ağlıyorum Halime şükrediyorum sonra yine olmadı diye tekrar kendimi yıpratıyorum

Benim bu ay 2. Denememdi o kadar umutluydum ki 2 tane yumurtam vardı hep dua ettim ikizlerim olsun diye olmadı vardır Allahi n bir bildiği belki hamile olsam o depremi yaşayan biri olarak düşük yapacaktım çok korkmuştum ayrıca enfeksiyon çıktı bu ay belki bebeğime zarar verecekti yinede şükrediyorum inşallah birdahaki sefere hayırlı sonuçlar alırım diye

Aynen öyle rabbim bizim için hayırlısını bilir, hayırlısı ve sağlıklı olsun da bekleriz biraz daha ne yapalım

Kızlar adetim daha gelmedi dünden beri peceteye silince gelen kahve lekelenme var sadece sizde normal adet seklinizde mi oldu ilaçlar mi yapti acaba böyle

O zaman akışına bırak hiç aklına getirme insan doktora gidip geldikçe de psikolojik olarak çok etkileniyor
Aynen canım belkide bu ay kendi olur . Zatem ameliyat yeni oldum tam 1 ay oldu . Anca olur . Benim kist engelliyordu hamileliği . Normalde adetlerim düzenli yumurta sayım falan hormonlarım hepsi çok iyi . Ama doktor yinede klomen vermişti. Ona rağmen olmadi bu ay . Kist bi 6 cm bi 4 cm çikolata kisti . Ilk cocugumda 2 cm di onda kendiliğinden hamile kalmıştım ama 1 sene sonra olmuştu o da zorla

Kızlar adetim daha gelmedi dünden beri peceteye silince gelen kahve lekelenme var sadece sizde normal adet seklinizde mi oldu ilaçlar mi yapti acaba böyle
Cnm yapabilir ilaçta. Normalde oyle leke gelirmiydi? Beni etkilemedi ilaçlar. Ama sende olabilir ilaçlardan. Bence test yap sökülmesiyse

Hiç kafana takma bak ne güzel her şey normalmiş hormonlar da güzel elbet Allahım izniyle çok kolay hamile kalabilirsin kalamazsan bile yine kafana takma rabbim evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürversin

Acaba geç döllenme mı yerleşme kanaması mı aklını karıştırmak istemem ama belirsizlik çok zor ya bence bi kan versen iyi olur

Hiç kafana takma bak ne güzel her şey normalmiş hormonlar da güzel elbet Allahım izniyle çok kolay hamile kalabilirsin kalamazsan bile yine kafana takma rabbim evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürversin
Keşke Canım benim normal bile olsa olmuyor bazen o da Allah'tan . Allahın vardır bi bildiği hepimiz için. Bak bazen düşünüyorum dünya çok kotu durumda depremler hastalıklar insanlar kötü oldu. Çocuk yerleştirmek de çok zor artık bu dünyada.ama iste insan arıyor.. kizim istemese benn ugrasmicam hiç ama iste.Allah ilk sana versin

Nasıl iyi kalplisinAllah razı olsun Allah o kadar büyük ki isteyelim hepimize en kısa zamanda nasip etsin ❤❤

Acaba geç döllenme mı yerleşme kanaması mı aklını karıştırmak istemem ama belirsizlik çok zor ya bence bi kan versen iyi olur
Benim de aklıma geldi ama test yaptim negatif canim doktora sordum duphaston geciktirme yapabilir dedi bekle bakalim dedi ama lekelenme olup kesilmesi kafamı karıştırdı hiç gelmese anlayacam da yarin da bekleyeceğim gelmezse diğer gün kan veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…