Geç döllenme olabilir hakkında hayırlısı bakalım belki çok düşünüyoruz ya ondan olabilirBenim de aklıma geldi ama test yaptim negatif canim doktora sordum duphaston geciktirme yapabilir dedi bekle bakalim dedi ama lekelenme olup kesilmesi kafamı karıştırdı hiç gelmese anlayacam da yarin da bekleyeceğim gelmezse diğer gün kan veririm
Adet oldum canim az önce doktora da sordum duphaston kullaniyordum o yaparmış gecikmeyi falan da valla bir daha ki ay bu kadar takmayalim günümüz gecmeden test yapmayalim insAllahGeç döllenme olabilir hakkında hayırlısı bakalım belki çok düşünüyoruz ya ondan olabilir
Bu ayda birlikte beklemek varmış kaderde ne yapalım inşallah olacak sabırAdet oldum canim az önce doktora da sordum duphaston kullaniyordum o yaparmış gecikmeyi falan da valla bir daha ki ay bu kadar takmayalim günümüz gecmeden test yapmayalim insAllah
Amin canım dua başka çare yok.sogan kutu yapalım bu ay yaNasıl iyi kalplisinAllah razı olsun Allah o kadar büyük ki isteyelim hepimize en kısa zamanda nasip etsin ❤❤
Test yap canım belki yerlesmedir.mutlaka test yap yada kan verOlmadim canim ya lekelenme de kesildi
Canim ben onu ramazan ayında yapmıştım adetim hiç gelmedi bana yaramadi sanirim bazı hormonlar yüksek çıkmıştı pko olduğumu öğrenmiştim onun dışında kistimvarmış doktor çok küçük ilk adetle atarsin demişti belkide faydası olmuştur kisti küçülmüştür bilemiyorum yaniAmin canım dua başka çare yok.sogan kutu yapalım bu ay ya
Öyle canim hayırlı zamanda gelsinlerBu ayda birlikte beklemek varmış kaderde ne yapalım inşallah olacak sabır
Adet oldum canim ya cuma yine doktora gidecegimTest yap canım belki yerlesmedir.mutlaka test yap yada kan ver
Amin canım bende şimdi doktora geldim tekrar klomen verecek büyük ihtimalÖyle canim hayırlı zamanda gelsinler
Anladım yapma o zaman canım sen. Ben yapsam mi acana zarar verimi bilemedimCanim ben onu ramazan ayında yapmıştım adetim hiç gelmedi bana yaramadi sanirim bazı hormonlar yüksek çıkmıştı pko olduğumu öğrenmiştim onun dışında kistimvarmış doktor çok küçük ilk adetle atarsin demişti belkide faydası olmuştur kisti küçülmüştür bilemiyorum yani
Hadi yaa . Bu ay hepimiz hüsran bari birimiz sevinseydik. Artik önümüzdeki ay.ben bitince adet soğan kuru denicem biAdet oldum canim ya cuma yine doktora gidecegim
Istersen dene bu ay ve miden de sorun varsa kesinlikle yapma çünkü mideni iyice kötü yapıyormuşAnladım yapma o zaman canım sen. Ben yapsam mi acana zarar verimi bilemedim
Var midemde yanma oluyor devamli. O zaman bi denerim baktım rahatsız ediyor bırakırımIstersen dene bu ay ve miden de sorun varsa kesinlikle yapma çünkü mideni iyice kötü yapıyormuş
Verdi mi canim bana bu ay istersen gelme normal dene istersen olmazsa diğer ay yine gelirsin deduAmin canım bende şimdi doktora geldim tekrar klomen verecek büyük ihtimal
Öyle olduk valla nasip bende akışına bıraktımHadi yaa . Bu ay hepimiz hüsran bari birimiz sevinseydik. Artik önümüzdeki ay.ben bitince adet soğan kuru denicem bi
Önümüzdeki ay hepimiz hamile kalırız inşallah . Ben bu ay ovulasyon testi ve soğan kuru yapicam bakalimbu ay gerçekten hepimize hüsran oldu , bende sabah kan vermek için hastaneye gidecektim ki adet olmuşum yine hüsran...
Rahim filmi isteyecek doktor benden İstanbul’da yaşayıp daha önce yapan var mı acaba, inşallah herkes duamda rabbim yüzümüze gülsün inşallahÖnümüzdeki ay hepimiz hamile kalırız inşallah . Ben bu ay ovulasyon testi ve soğan kuru yapicam bakalim
Evet canım dün gittim çok şükür kist yok tekrar verdi bu ayda hamile olamazsam rahim filmi çekilecek sonra 2-3 ay ilaç kullanmadan geçecek dediVerdi mi canim bana bu ay istersen gelme normal dene istersen olmazsa diğer ay yine gelirsin dedu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?