EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Geç döllenme olabilir hakkında hayırlısı bakalım belki çok düşünüyoruz ya ondan olabilir

Geç döllenme olabilir hakkında hayırlısı bakalım belki çok düşünüyoruz ya ondan olabilir
Adet oldum canim az önce doktora da sordum duphaston kullaniyordum o yaparmış gecikmeyi falan da valla bir daha ki ay bu kadar takmayalim günümüz gecmeden test yapmayalim insAllah

Adet oldum canim az önce doktora da sordum duphaston kullaniyordum o yaparmış gecikmeyi falan da valla bir daha ki ay bu kadar takmayalim günümüz gecmeden test yapmayalim insAllah
Bu ayda birlikte beklemek varmış kaderde ne yapalım inşallah olacak sabır

Bugün gittim doktora alttan muayene etti kist yok dedi ama bebek de yok dedi rahim duvarın kalınlaşmış dedi, oda galiba adet öncesinde oluyormuş, yine de kan testi istedi cuma tekrar gidicem ağlamaktan doğru düzgün soru da soramadım doktora neden gecikti falan diye hakkımızda hayırlısı olsun

Amin canım dua başka çare yok.sogan kutu yapalım bu ay ya
Canim ben onu ramazan ayında yapmıştım adetim hiç gelmedi bana yaramadi sanirim bazı hormonlar yüksek çıkmıştı pko olduğumu öğrenmiştim onun dışında kistimvarmış doktor çok küçük ilk adetle atarsin demişti belkide faydası olmuştur kisti küçülmüştür bilemiyorum yani

Anladım yapma o zaman canım sen. Ben yapsam mi acana zarar verimi bilemedim

bu ay gerçekten hepimize hüsran oldu , bende sabah kan vermek için hastaneye gidecektim ki adet olmuşum yine hüsran...

bu ay gerçekten hepimize hüsran oldu , bende sabah kan vermek için hastaneye gidecektim ki adet olmuşum yine hüsran...
Önümüzdeki ay hepimiz hamile kalırız inşallah . Ben bu ay ovulasyon testi ve soğan kuru yapicam bakalim

Verdi mi canim bana bu ay istersen gelme normal dene istersen olmazsa diğer ay yine gelirsin dedu
Evet canım dün gittim çok şükür kist yok tekrar verdi bu ayda hamile olamazsam rahim filmi çekilecek sonra 2-3 ay ilaç kullanmadan geçecek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…