EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Rahim filmi isteyecek doktor benden İstanbul’da yaşayıp daha önce yapan var mı acaba, inşallah herkes duamda rabbim yüzümüze gülsün inşallah
Eğer bu ay da klomen ise yaramazsa önümüzdeki ay rahim filmi dedi doktorum bende bilmiyorum

Eğer bu ay da klomen ise yaramazsa önümüzdeki ay rahim filmi dedi doktorum bende bilmiyorum
Bence aslında il başta rahim filmi çekilse daha mantıklı bir tıkanıklı varsa bu ilaçları kullanmamızın ne anlamı var ki, bakalım bu ay yaparım inşallah da bari bu iyi gelsin

Rahim filmi isteyecek doktor benden İstanbul’da yaşayıp daha önce yapan var mı acaba, inşallah herkes duamda rabbim yüzümüze gülsün inşallah
Izmirde yaşıyorum ben canım. Rahim filmi cektirdim bu sene ben anestezi ile hiç anlamıyorsun. Normalde ağrılı oluyor 5 sene önce cektitmistim anestezi olmadan . Doğum sancısı gibi çok fenaydi

Evet ağrılı değilmiş dayanırım sanırım adetim bitsin inşallah onu yapıcam , teşekkür ederim yine de cevap verdiğiniz için

Bence aslında il başta rahim filmi çekilse daha mantıklı bir tıkanıklı varsa bu ilaçları kullanmamızın ne anlamı var ki, bakalım bu ay yaparım inşallah da bari bu iyi gelsin
Çok haklısın doktorum da bana aynısını söyledi keşke öyle yapabilsem ama prosedür bu şekilde izin çıkmıyor dedi

Çok haklısın doktorum da bana aynısını söyledi keşke öyle yapabilsem ama prosedür bu şekilde izin çıkmıyor dedi
Bende ilk rahim filmi istediler. Tüpler açık dye ona gore tedavi yapıyorlar.universite hastanesi öyle yapıyor. Özeller genelde sonra istiyor ama siz isteğe bağlı özel bi hastanede para verip çektirip doktorunuza gösterebilirsiniz.ben 750 cektirdim anestezili.

Özele mi gidiyorsunuz devlete mi, ben bir kere iğne ve hap kullandım şimdi de rahim filmi istedi nasıl bir prosedür varmış ki, zaten özel istediğini yapıyor benim daha denemeli bir sene olmadı ama doktorum madem bu kadar çok istiyosun iğne verelim dedi, her yer farklı gerçi ama

Ben özel hastaneye gidiyorum en yakın orası bize ama fiyatlar hakkında bilgim.yok acaba devlette ne kadar

Aslind
Ben özel hastaneye gidiyorum en yakın orası bize ama fiyatlar hakkında bilgim.yok acaba devlette ne kadar

Aslında izmir e gelcen
Hadi ya o zaman Ben şimdiden randevu alayım belki bu ayda hamile kalamam
Ümidi kesmek yok bu ay kalacaz Allahın izniyle . Bu ay muhakkak adet bitimi gün aşırı yapalım yada 2 günde bir . Kocan cikmismiydi hastaneye senin

Aslind

Aslında izmir e gelcen

Ümidi kesmek yok bu ay kalacaz Allahın izniyle . Bu ay muhakkak adet bitimi gün aşırı yapalım yada 2 günde bir . Kocan cikmismiydi hastaneye senin
Evet canım eşimde bir sıkıntı yoktu çok şükür stresten uzak duralım sık ilişki hadi bakalim yolumuz açık olsun

Merhaba duphaston ilacınız bittikten kaç gün sonra adet oldunuz acaba benim ilacım biteli 14 gün oldu hala adet olamadım da

Kan testi verdin mi adetin kaç gün geçti
35 50 gün arası adetim düzensiz polikistik over var. Ekim 15te adetin 13.günü ilaca başlattı doktor 10 gün günde 2 kere içtim 25inde bitti. Hala adet olmadım. Adet olmam için verdi olunca hormon testine gidicem ama hala olmadım.

Merhaba duphaston ilacınız bittikten kaç gün sonra adet oldunuz acaba benim ilacım biteli 14 gün oldu hala adet olamadım da
Birde ilactan sonra 10 gün kadar gecikmesi de normal demisti doktor benim adetlerim düzenlidir ama 4 gün kadar geciktirdi benimkini de lekelenme yapti hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…