EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Bende de pko var adetlerim aşırı düzensizdi glukofen diye bir ilaç var ona başladım günde 1 tane şekeri düşürüp insulin direncini kırıyor benim şekerimi fazla düşürmüştü o yüzden günde yarim içiyorum hatta düzenli içmedigin halde çok şükür 4 aydır adetlerim günü gününe geliyor doktoruna danış istersen pkolular da çok işe yarıyor

Kizlar ne yapiyorsunuz benim adetim dün bitti bugün calismalara baslanacaksizin daha önce bitmis olmasi lazim ben gecikmistim size göre. Doktora gidenler klomen mi ictiniz yine

Kızlar 23 ekimde ilaçla adet oldum.28 ekimde klomen başladım. Ilacsiz adet olamıyorum hormon temiz pco görünümü var dedi kist yok. Kontrol iğne yok. Klomen kullanırken sağ ve solda ağrım oluyordu ara ara sızlama bacak çekmesi. Şimdi 20. Gün öyle uzayan akıntı gormedim şimdi sol kasıgim taş gibi yürürken ve idrardan kalkarken ağrıyor. Ve bacağım cekiyor sol. Sizde kist mi yaptı çatlamadı mi daha

Kizlar ne yapiyorsunuz benim adetim dün bitti bugün calismalara baslanacaksizin daha önce bitmis olmasi lazim ben gecikmistim size göre. Doktora gidenler klomen mi ictiniz yine
Benim adetim pazar bitti çoktan çalışmalara başlık klomenle kullandım o da bitti yarın 11 de randevum var bakalım büyümüş mü yumurtalar

Merhaba klomen ne zamn kullandınız bende kullandım bitti 2 hafta oldu doktorum ilaç bittikten bı hafta sonra kontrole çağırmıştı 2 gün önce doktora gittim 15mm olmuş dedi 2 gün sonra tekrar çağırdı yarin sabah kontrolüm var 3 cu kullanisim ilk ikisinde de gebe kalmıştım kürtaj olmak zorunda kalmistim inşallah bu sefer sağlıklı gebelik elde ederim ..

Merhaba inşallah doktor güzel haberler vermiştir bende bugün doktordan geldim 2 tane var ama büyümemiş pazartesi yine gitcem sen ne durumdasın

Merhaba inşallah doktor güzel haberler vermiştir bende bugün doktordan geldim 2 tane var ama büyümemiş pazartesi yine gitcem sen ne durumdasın
Merhaba bende bugün gittim sol yumurtalıklar çok güzel dedi ovitrille iğne vurdu 36 saat sonra iliski dedi biz her iki günü değerlendirirsek sorun olurmu ? Bilginiz varmı bu konuda klomen daha önce kullandım ama iğneyi ilk defa kullandim

Iyi canim senden naber grip oldum kacgundur çocuk ben kocam hepimiz hastayız.cumartesi bitti benimde az geldi bu ay.ikinci dememeyi bugün yaptık. Yarin dan sonra yapicam bide.o aralara geliyor yumurtlamam.doktora obur ay gidicem

Valla ben geçen ay hergunu degerlendirdim hamile kalamadim.bu ay seyrek giriyorum ilişkiye.

Evet malesef 2 tane yumurtam var biri sağda biri solda ama çok küçük kalmışlar doktor büyümemiş dedi pazartesi tekrar gel dedi
Canım yaa üzüldüm buyumemesine. Ama belli de olmaz daha erkendir belkide buyur ya.benimde 2 gün sonra falan yumurtlama gunum. Doktora gtmedigim icin bu ay bilemiyorum.bugun aptık birde 3 gün önce yapmıştık.bide cumartesi yapayım diyorum. Ne dersin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…