EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Merhaba eğer eşinin sperm sorunu yoksa bence deneyebilirsin biz öyle yapmıştık yinede tutturamadık tabi orası ayrı bir konu

Valla bende çok üzüldüm çok umutlu gitmiştim moralim çok bozuldu inşallah büyürler ya bence 3 gün ara vermeyin 1 gün dolu 1 gün boş ilerleyin en sağlıklısı o şekilde

Merhaba yumurtlayınca akıntınız oldu mu yoksa sadece bel kaşık ağrısı mu oldu

Ciddi misin kaç mm seninkiler benim bugay ilk defa sağda 1 tane olmuş diğeri de solda 11mm ve 12mm
Boyutunu söylemedi ama sağ tarafTa baya yumurta var içlerinden sıyrılıp daha çok büyüyen olması lazım dedi. Dedim hocam bu ay çatlamaz mı acaba yok çatlar biraz daha geç olur sadece dedi. gün aşırı ilişki verdi kendiliğinden çatlama ihtimaline karşı. Ptesi büyüdüyse iğne vurur artık büyümediyse beklemeye devam... ama ptesine kadar ovulasyon testi yapmayı düşünüyorım

Kızlar tahminim ovulasyon pazar günü benim.iliski ctesi mı yapayım pazar mı yapayım sizce ?

Gece geç saate yaparsan ortalamis olursun ben hep öyle yapıyorum
O zaman bu akşam 11 gibi yapsam belki olur :/ bu ay ovulasyon testi alacaktım nasip olmadi.olmazsa bu ay aralıkta alırım.her ay yumurtlama akıntım oludu bu ay nedemse yok

O zaman bu akşam 11 gibi yapsam belki olur :/ bu ay ovulasyon testi alacaktım nasip olmadi.olmazsa bu ay aralıkta alırım.her ay yumurtlama akıntım oludu bu ay nedemse yok
Benimde olmadı ya yumurtlama akıntım çatlatma iğneside vuruldum boyutlarında iyiydi anlamadım neden akıntı Olmadı ama ovu yapdık baya koyuydu hatta c de bile koyuydu t

Benimde olmadı ya yumurtlama akıntım çatlatma iğneside vuruldum boyutlarında iyiydi anlamadım neden akıntı Olmadı ama ovu yapdık baya koyuydu hatta c de bile koyuydu t
Olmuştur o zaman ovulasyon. Belkide akıntıyı biz farketmedik bende sasirdim göremedim akıntı.

Anladım Canım ben sanki bu Ay beklemicem ya düşündükçe üzülüyorum en iyisi boşvermek pazartesi haberleşelim yine

Anladım Canım ben sanki bu Ay beklemicem ya düşündükçe üzülüyorum en iyisi boşvermek pazartesi haberleşelim yine
Üzülmeyin kızlar. Hiç belli olmaz . Olmadi doktor değişikliği yapın belki farklı bisey denerler. Bende doktorla konuştum neden olmadi klomen rağmen diye sabret diyor olucak diyor. Bi sorunun yok diyor . Siz bi film cektirseniz çok yol gösterici olucak. Ya tüpleriniz tikaliysa bilemeyiz zaman kaybı olur bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…