Hayırlısı canım2 yıllık evliyim bende
Ciddi misin kaç mm seninkiler benim bugay ilk defa sağda 1 tane olmuş diğeri de solda 11mm ve 12mmAynen bu ay benim de öyle inat etti büyümüyorlarBenim de pazartesi kontrolüm var denkleştik seninle.
Merhaba eğer eşinin sperm sorunu yoksa bence deneyebilirsin biz öyle yapmıştık yinede tutturamadık tabi orası ayrı bir konuMerhaba bende bugün gittim sol yumurtalıklar çok güzel dedi ovitrille iğne vurdu 36 saat sonra iliski dedi biz her iki günü değerlendirirsek sorun olurmu ? Bilginiz varmı bu konuda klomen daha önce kullandım ama iğneyi ilk defa kullandim
Valla bende çok üzüldüm çok umutlu gitmiştim moralim çok bozuldu inşallah büyürler ya bence 3 gün ara vermeyin 1 gün dolu 1 gün boş ilerleyin en sağlıklısı o şekildeCanım yaa üzüldüm buyumemesine. Ama belli de olmaz daha erkendir belkide buyur ya.benimde 2 gün sonra falan yumurtlama gunum. Doktora gtmedigim icin bu ay bilemiyorum.bugun aptık birde 3 gün önce yapmıştık.bide cumartesi yapayım diyorum. Ne dersin :/
Aminn tez zamanda inşallahBı kaç blog okudum böyle gebe kalanda var kalamayan da beklemek çok Zor Rabbim mükâfatını versin sonunda
Bı kaç blog okudum böyle gebe kalanda var kalamayan da beklemek çok Zor Rabbim mükâfatını versin sonunda
Amin inşallahBen önceki iki kullanimimda iğneye gerek kalmadan catlamisti inşallah olur bu ay umitlemdim ama tabi kismet
Merhaba yumurtlayınca akıntınız oldu mu yoksa sadece bel kaşık ağrısı mu olduAynen resmen 3 kez catladi hissettim ya ilki cok agrili degildi adet sonrası diger 2 si felakett ağrıdı gecen aylar gibi.
Hep kist mi diye kontrole giderdim yumurtluyorsun catlamis diye gösterirdi ondan anliyorum artik yumurtladigimi benim adet sancılarımda dogum sancisi esiginde. Her sey fazla fazla bende
Insallah hamileyizdir yaa..
.inallah
Boyutunu söylemedi ama sağ tarafTa baya yumurta var içlerinden sıyrılıp daha çok büyüyen olması lazım dedi. Dedim hocam bu ay çatlamaz mı acaba yok çatlar biraz daha geç olur sadece dedi. gün aşırı ilişki verdi kendiliğinden çatlama ihtimaline karşı. Ptesi büyüdüyse iğne vurur artık büyümediyse beklemeye devam... ama ptesine kadar ovulasyon testi yapmayı düşünüyorımCiddi misin kaç mm seninkiler benim bugay ilk defa sağda 1 tane olmuş diğeri de solda 11mm ve 12mm
Gece geç saate yaparsan ortalamis olursun ben hep öyle yapıyorumKızlar tahminim ovulasyon pazar günü benim.iliski ctesi mı yapayım pazar mı yapayım sizce ?
O zaman bu akşam 11 gibi yapsam belki olur :/ bu ay ovulasyon testi alacaktım nasip olmadi.olmazsa bu ay aralıkta alırım.her ay yumurtlama akıntım oludu bu ay nedemse yokGece geç saate yaparsan ortalamis olursun ben hep öyle yapıyorum
Benimde olmadı ya yumurtlama akıntım çatlatma iğneside vuruldum boyutlarında iyiydi anlamadım neden akıntı Olmadı ama ovu yapdık baya koyuydu hatta c de bile koyuydu tO zaman bu akşam 11 gibi yapsam belki olur :/ bu ay ovulasyon testi alacaktım nasip olmadi.olmazsa bu ay aralıkta alırım.her ay yumurtlama akıntım oludu bu ay nedemse yok
Olmuştur o zaman ovulasyon. Belkide akıntıyı biz farketmedik bende sasirdim göremedim akıntı.Benimde olmadı ya yumurtlama akıntım çatlatma iğneside vuruldum boyutlarında iyiydi anlamadım neden akıntı Olmadı ama ovu yapdık baya koyuydu hatta c de bile koyuydu t
Olmuştur o zaman ovulasyon. Belkide akıntıyı biz farketmedik bende sasirdim göremedim akıntı.
Canım çatlaması için t pik yaptığının ertesi günü silinmesi lazım. Ben de önceleri yapıyordum pik oluyordu ertesi gün t siliniyordu o zaman çatladığı anlaşılıyorEki Görüntüle 2720831 bak böyleydi bide kasık ağrım da vardı tek taraflı
Ertesi günde koyuydu ama bu kadar değildiCanım çatlaması için t pik yaptığının ertesi günü silinmesi lazım. Ben de önceleri yapıyordum pik oluyordu ertesi gün t siliniyordu o zaman çatladığı anlaşılıyor
Canım olmuş senin ovulasyon. Degerlendirdin demi bu günleri? Benimde başladı akıntım gelmeye ıslaklık oluyor hep bikac saattir. Aksam veya yarın denicemEki Görüntüle 2720831 bak böyleydi bide kasık ağrım da vardı tek taraflı
Anladım Canım ben sanki bu Ay beklemicem ya düşündükçe üzülüyorum en iyisi boşvermek pazartesi haberleşelim yineBoyutunu söylemedi ama sağ tarafTa baya yumurta var içlerinden sıyrılıp daha çok büyüyen olması lazım dedi. Dedim hocam bu ay çatlamaz mı acaba yok çatlar biraz daha geç olur sadece dedi. gün aşırı ilişki verdi kendiliğinden çatlama ihtimaline karşı. Ptesi büyüdüyse iğne vurur artık büyümediyse beklemeye devam... ama ptesine kadar ovulasyon testi yapmayı düşünüyorım
Üzülmeyin kızlar. Hiç belli olmaz . Olmadi doktor değişikliği yapın belki farklı bisey denerler. Bende doktorla konuştum neden olmadi klomen rağmen diye sabret diyor olucak diyor. Bi sorunun yok diyor . Siz bi film cektirseniz çok yol gösterici olucak. Ya tüpleriniz tikaliysa bilemeyiz zaman kaybı olur bu sefer.Anladım Canım ben sanki bu Ay beklemicem ya düşündükçe üzülüyorum en iyisi boşvermek pazartesi haberleşelim yine
Evet canm değerlendirdimCanım olmuş senin ovulasyon. Degerlendirdin demi bu günleri? Benimde başladı akıntım gelmeye ıslaklık oluyor hep bikac saattir. Aksam veya yarın denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?