EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Iyi canim senden naber grip oldum kacgundur çocuk ben kocam hepimiz hastayız.cumartesi bitti benimde az geldi bu ay.ikinci dememeyi bugün yaptık. Yarin dan sonra yapicam bide.o aralara geliyor yumurtlamam.doktora obur ay gidicem
Geçmiş olsun canım bende öyle yapacam olmazsa yine doktora bir dahaki ay gidecem bi ay da doğal akışına bırakalım bakalim

Gecen ay kullandim cankm ama hamilelik olmadi malesef senin sağlıklı sekilde olur insAllah bu sefer

Benim adetim pazar bitti çoktan çalışmalara başlık klomenle kullandım o da bitti yarın 11 de randevum var bakalım büyümüş mü yumurtalar
Hadi bakalim hızlı çıktınız siz yainsAllah hayirlisiyla bu ay olsun randevu nasil gecti

Zaten bu ayda olmazsa birdahaki ay rahim filmi çekilecek bilmiyorum ya inşallah olur olmazsa da filmden sonra salcam gitsin aşılama falan istemiyorum içinde istek yok

Hadi bakalim hızlı çıktınız siz yainsAllah hayirlisiyla bu ay olsun randevu nasil gecti
Biz hızlı çıktık da yumurtalar yavaş çıkmış bu ay büyümemişler 2 tane var ama biri 12mm biri de 11mm pazartesi tekrar gitcem inşallah büyürler ya bu aydan umudumu kesmek istemiyorum

Geçmiş olsun canım bende öyle yapacam olmazsa yine doktora bir dahaki ay gidecem bi ay da doğal akışına bırakalım bakalim
Öyle yap canım bakalım olucakmi. Ben pek sanmıyorum bugün yumurtlama gunum dün yapmadık bugünde yapmayız eşimle tartıştık yapamam ☹

Zaten bu ayda olmazsa birdahaki ay rahim filmi çekilecek bilmiyorum ya inşallah olur olmazsa da filmden sonra salcam gitsin aşılama falan istemiyorum içinde istek yok
Aşılama ile olacağını bende sanmıyorum en iyisi tüp bebek . Ama yinede belli olmaz bir kere denersin. Benim yumurtlama bugün eşimle tartıştık moralim bozuk kesinlikle yapamam olmaz bu ay kesin

Kızlar meraba bende ilk defa ekimde klomen kullandım ovitrelle çatlatma iğnesi oldum bugün 12. Günüm yarın kan testi vericem bakalım ama bi belirtim yok öyle pek ümitli değilim tuttuğundan

Canm göğüs hassasiyeti varmı cok şişmi
Canım Bi o var diyebilirim o da öyle çok abartılacak kadar değil dokununca hafif sızı. Bugün 12 oldu benim seninle hemen hemen aynıydık demi sen nasılsın ne var ne yok

Canım Bi o var diyebilirim o da öyle çok abartılacak kadar değil dokununca hafif sızı. Bugün 12 oldu benim seninle hemen hemen aynıydık demi sen nasılsın ne var ne yok
Valla göğüslerin sanki patlıcan gibi çok şiş dün bel ağrım vardı bugun yok öyle bişey ama

Biz hızlı çıktık da yumurtalar yavaş çıkmış bu ay büyümemişler 2 tane var ama biri 12mm biri de 11mm pazartesi tekrar gitcem inşallah büyürler ya bu aydan umudumu kesmek istemiyorum
Benim geçen ay öyleydi canım. İlaçtan sonra kontrole gitmiştiM. 13 Mm di 3 gün sonra 21 oldular. Asıl ilaç bittikten sonRa etkisini gösteriyor stres yapma

Klomenin kaçıncı günü gittin canim peki belki erken olmustur büyüyecektir daha

Benim geçen ay öyleydi canım. İlaçtan sonra kontrole gitmiştiM. 13 Mm di 3 gün sonra 21 oldular. Asıl ilaç bittikten sonRa etkisini gösteriyor stres yapma
Haklisin canım benim geçen aylarda da oyle olmuştu ama bu sefer çok küçük kalmışlar ona canim sıkıldı bakalım yarın ne diyecek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…