Hayırlı olsun . Bat ne zaman benim 29 kasım veya 30Evet canm değerlendirdim
Geçmiş olsun canım bende öyle yapacam olmazsa yine doktora bir dahaki ay gidecem bi ay da doğal akışına bırakalım bakalimIyi canim senden naber grip oldum kacgundur çocuk ben kocam hepimiz hastayız.cumartesi bitti benimde az geldi bu ay.ikinci dememeyi bugün yaptık. Yarin dan sonra yapicam bide.o aralara geliyor yumurtlamam.doktora obur ay gidicem
Gecen ay kullandim cankm ama hamilelik olmadi malesef senin sağlıklı sekilde olur insAllah bu seferMerhaba klomen ne zamn kullandınız bende kullandım bitti 2 hafta oldu doktorum ilaç bittikten bı hafta sonra kontrole çağırmıştı 2 gün önce doktora gittim 15mm olmuş dedi 2 gün sonra tekrar çağırdı yarin sabah kontrolüm var 3 cu kullanisim ilk ikisinde de gebe kalmıştım kürtaj olmak zorunda kalmistim inşallah bu sefer sağlıklı gebelik elde ederim ..
Hadi bakalim hızlı çıktınız siz yaBenim adetim pazar bitti çoktan çalışmalara başlık klomenle kullandım o da bitti yarın 11 de randevum var bakalım büyümüş mü yumurtalar
Zaten bu ayda olmazsa birdahaki ay rahim filmi çekilecek bilmiyorum ya inşallah olur olmazsa da filmden sonra salcam gitsin aşılama falan istemiyorum içinde istek yokÜzülmeyin kızlar. Hiç belli olmaz . Olmadi doktor değişikliği yapın belki farklı bisey denerler. Bende doktorla konuştum neden olmadi klomen rağmen diye sabret diyor olucak diyor. Bi sorunun yok diyor . Siz bi film cektirseniz çok yol gösterici olucak. Ya tüpleriniz tikaliysa bilemeyiz zaman kaybı olur bu sefer.
Biz hızlı çıktık da yumurtalar yavaş çıkmış bu ay büyümemişler 2 tane var ama biri 12mm biri de 11mm pazartesi tekrar gitcem inşallah büyürler ya bu aydan umudumu kesmek istemiyorumHadi bakalim hızlı çıktınız siz yainsAllah hayirlisiyla bu ay olsun randevu nasil gecti
Benimde adet düzensiz de ama tahminen 14 gün sonra yumurta çatlafıkdan sayarsan 29 larda olmam gerekHayırlı olsun . Bat ne zaman benim 29 kasım veya 30
Öyle yap canım bakalım olucakmi. Ben pek sanmıyorum bugün yumurtlama gunum dün yapmadık bugünde yapmayız eşimle tartıştık yapamam ☹Geçmiş olsun canım bende öyle yapacam olmazsa yine doktora bir dahaki ay gidecem bi ay da doğal akışına bırakalım bakalim
Aşılama ile olacağını bende sanmıyorum en iyisi tüp bebek . Ama yinede belli olmaz bir kere denersin. Benim yumurtlama bugün eşimle tartıştık moralim bozuk kesinlikle yapamam olmaz bu ay kesinZaten bu ayda olmazsa birdahaki ay rahim filmi çekilecek bilmiyorum ya inşallah olur olmazsa da filmden sonra salcam gitsin aşılama falan istemiyorum içinde istek yok
Canm göğüs hassasiyeti varmı cok şişmiKızlar meraba bende ilk defa ekimde klomen kullandım ovitrelle çatlatma iğnesi oldum bugün 12. Günüm yarın kan testi vericem bakalım ama bi belirtim yok öyle pek ümitli değilim tuttuğundan
Canım Bi o var diyebilirim o da öyle çok abartılacak kadar değil dokununca hafif sızı. Bugün 12 oldu benim seninle hemen hemen aynıydık demi sen nasılsın ne var ne yokCanm göğüs hassasiyeti varmı cok şişmi
Valla göğüslerin sanki patlıcan gibi çok şiş dün bel ağrım vardı bugun yok öyle bişey amaCanım Bi o var diyebilirim o da öyle çok abartılacak kadar değil dokununca hafif sızı. Bugün 12 oldu benim seninle hemen hemen aynıydık demi sen nasılsın ne var ne yok
Hayırlısı bakalım sen ne zaman test yapacaksın yaptın mı hiçValla göğüslerin sanki patlıcan gibi çok şiş dün bel ağrım vardı bugun yok öyle bişey ama
Benim geçen ay öyleydi canım. İlaçtan sonra kontrole gitmiştiM. 13 Mm di 3 gün sonra 21 oldular. Asıl ilaç bittikten sonRa etkisini gösteriyor stres yapmaBiz hızlı çıktık da yumurtalar yavaş çıkmış bu ay büyümemişler 2 tane var ama biri 12mm biri de 11mm pazartesi tekrar gitcem inşallah büyürler ya bu aydan umudumu kesmek istemiyorum
Yok hiç yapmadım ben eğer adet olmazsam 17. Gün yapmayı düşünürorum varsa cıkar yoksa yokdur tereddüde girmek istemiyorumHayırlısı bakalım sen ne zaman test yapacaksın yaptın mı hiç
Ay hadi ya nedense hep o günlerde bir gerginlik yaşıyoruz sen yine gönlünü almaya çalış erkekler hemen yumuşarÖyle yap canım bakalım olucakmi. Ben pek sanmıyorum bugün yumurtlama gunum dün yapmadık bugünde yapmayız eşimle tartıştık yapamam ☹
Klomenin kaçıncı günü gittin canim peki belki erken olmustur büyüyecektir dahaBiz hızlı çıktık da yumurtalar yavaş çıkmış bu ay büyümemişler 2 tane var ama biri 12mm biri de 11mm pazartesi tekrar gitcem inşallah büyürler ya bu aydan umudumu kesmek istemiyorum
Uf doğru ama yapmicam ya ödül verir gibi kızdım çok malesef bu ay olmaz kesinAy hadi ya nedense hep o günlerde bir gerginlik yaşıyoruz sen yine gönlünü almaya çalış erkekler hemen yumuşar
Haklisin canım benim geçen aylarda da oyle olmuştu ama bu sefer çok küçük kalmışlar ona canim sıkıldı bakalım yarın ne diyecek doktorBenim geçen ay öyleydi canım. İlaçtan sonra kontrole gitmiştiM. 13 Mm di 3 gün sonra 21 oldular. Asıl ilaç bittikten sonRa etkisini gösteriyor stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?