Salı günü hapimbitti perşembe gittikKlomenin kaçıncı günü gittin canim peki belki erken olmustur büyüyecektir daha
Ya ben bu aşamalarda bile çok yoruldum tuo bebek hiç istemiyorum inşallah aşılamaya bile gerek kalmadan olurda derin bi oh çekerim boşver kavgayida bu günleri iyi değerlendirinAşılama ile olacağını bende sanmıyorum en iyisi tüp bebek . Ama yinede belli olmaz bir kere denersin. Benim yumurtlama bugün eşimle tartıştık moralim bozuk kesinlikle yapamam olmaz bu ay kesin
Inşallah olur ya zatem daha genciz olur sadece zaman alıyor.valla su koyverdim sırf bugün önemli diye artık yaparız bu gece napaym olursa olur olmassa dicek bisey yok artık . Yapınca yatiyomusun sem cnm yarim saat falanYa ben bu aşamalarda bile çok yoruldum tuo bebek hiç istemiyorum inşallah aşılamaya bile gerek kalmadan olurda derin bi oh çekerim boşver kavgayida bu günleri iyi değerlendirin
Ay bu arada ben sokk . Yumurtlama şimdi benim dün muydu yaa . 2 kasım adet. 27 gün de bir adet. 15 mı 14 mu oluyor yumurtlamaYa ben bu aşamalarda bile çok yoruldum tuo bebek hiç istemiyorum inşallah aşılamaya bile gerek kalmadan olurda derin bi oh çekerim boşver kavgayida bu günleri iyi değerlendirin
Bişey danışmak istiyorum sen çatlatma iğnesinden 36 saat sonra değerlendiremedik yani dün tartistik eşimle beraber olmak istemedi . Bi önceki gün gece 2 de birlikte olmuştuk gebe kalma ihtimalim varmıdır kızlarCanım Bi o var diyebilirim o da öyle çok abartılacak kadar değil dokununca hafif sızı. Bugün 12 oldu benim seninle hemen hemen aynıydık demi sen nasılsın ne var ne yok
Bilseydim istemediğini böyle yapacagini ilaç iğne falan kullanmazdim ne diyim dünden beri hayal kırıklığı yaşattı banaBişey danışmak istiyorum sen çatlatma iğnesinden 36 saat sonra değerlendiremedik yani dün tartistik eşimle beraber olmak istemedi . Bi önceki gün gece 2 de birlikte olmuştuk gebe kalma ihtimalim varmıdır kızlar
Canım şöyle anlatıyım ben klomen kullandım bitti kontrole gittim 14 ve 15mm yumurta vardı doktor 2 sonra bakalım dedi o zaman büyük ihtimal iğneyi yaparız dedi ben ona istinaden doktora gitmeden önceki gece ilişkim oldu hazırda sperm olsun nolur bolmaz gibisinden doktora gittim 19 ve 22 mm olmuş yumurta 36 saat dedi doktorum ama ben 30.saatte girmiştim ilişkiye yani sık sık oldu benim bilmiyorum ilk denemem yarın sonucum belli olacak Allahın izniyle ama sende ümidini kaybetme fırsatın varsa iğneden sonra 3 gün önemli diyorlar değerlendirmeye çalış belki de senin için Bi işaret bu geç çatlayacak yumurtanBişey danışmak istiyorum sen çatlatma iğnesinden 36 saat sonra değerlendiremedik yani dün tartistik eşimle beraber olmak istemedi . Bi önceki gün gece 2 de birlikte olmuştuk gebe kalma ihtimalim varmıdır kızlar
Canım şöyle anlatıyım ben klomen kullandım bitti kontrole gittim 14 ve 15mm yumurta vardı doktor 2 sonra bakalım dedi o zaman büyük ihtimal iğneyi yaparız dedi ben ona istinaden doktora gitmeden önceki gece ilişkim oldu hazırda sperm olsun nolur bolmaz gibisinden doktora gittim 19 ve 22 mm olmuş yumurta 36 saat dedi doktorum ama ben 30.saatte girmiştim ilişkiye yani sık sık oldu benim bilmiyorum ilk denemem yarın sonucum belli olacak Allahın izniyle ama sende ümidini kaybetme fırsatın varsa iğneden sonra 3 gün önemli diyorlar değerlendirmeye çalış belki de senin için Bi işaret bu geç çatlayacak yumurtanolumlu düşünmeye çalış hersey de Bi hayır vardır
Bebek için değerlendirdim pek istekli olmasam da catlamadan sonraki gün değerlendirdim hayırlısı yarın sonucunu bize de açıkla inşallah bize hamilesin diye mesaj atarsın ..Canım şöyle anlatıyım ben klomen kullandım bitti kontrole gittim 14 ve 15mm yumurta vardı doktor 2 sonra bakalım dedi o zaman büyük ihtimal iğneyi yaparız dedi ben ona istinaden doktora gitmeden önceki gece ilişkim oldu hazırda sperm olsun nolur bolmaz gibisinden doktora gittim 19 ve 22 mm olmuş yumurta 36 saat dedi doktorum ama ben 30.saatte girmiştim ilişkiye yani sık sık oldu benim bilmiyorum ilk denemem yarın sonucum belli olacak Allahın izniyle ama sende ümidini kaybetme fırsatın varsa iğneden sonra 3 gün önemli diyorlar değerlendirmeye çalış belki de senin için Bi işaret bu geç çatlayacak yumurtanolumlu düşünmeye çalış hersey de Bi hayır vardır
Iyi yapmışsın canım evet yatıyorum hoc kalkmadan 1 saat kadar ama bu ay umudum yok ya çok umursamıyorum zaten küçük yumurtalarInşallah olur ya zatem daha genciz olur sadece zaman alıyor.valla su koyverdim sırf bugün önemli diye artık yaparız bu gece napaym olursa olur olmassa dicek bisey yok artık . Yapınca yatiyomusun sem cnm yarim saat falan
Canim herkesin vücudu farklı hiç ovulasyon testiyle takip ettin mi onları tavsiye ederim tam hangi gün yumurtan olmuş çatlamış gösteriyorAy bu arada ben sokk . Yumurtlama şimdi benim dün muydu yaa . 2 kasım adet. 27 gün de bir adet. 15 mı 14 mu oluyor yumurtlama
Canımbenim inşallah çatlamıştır ya Allahtan umut kesilmez bende şimdi geldim bekliyorum meraklaDoktordan geldim şimdi büyümemiş benim bu ay boş geçecek sanırımama dün kasık ağrım ve akıntım oldu değerlendirdik. Doktora dedim bu durumu çatlamış da olabilir dedi. 15 20 gün sonra adet olmazsan test yaparız dedi. Adet olursam Sil baştan devam
Valla sözde bu ay alcaktım almadım.bi aralar yaptım testlerden 13.gum falan oluyordu.mesela ekimde 11.gun doktor yumurtlama olmuş demişti igne aksam vurmuştum. Yine bu ay 11.gum degerlendirdim .ya valla olmuyo ya olmucak gibi hissediyom yineCanim herkesin vücudu farklı hiç ovulasyon testiyle takip ettin mi onları tavsiye ederim tam hangi gün yumurtan olmuş çatlamış gösteriyor
Hayırlısı olsun canım benim aslında 2 günde 1 yaptıktan sonra mutlaka denk geliyor bende şimdi doktordan çıktım bu ay ilk kez sağda yumurtam büyümüş 20mm olmuş iğne de oldum içimde bir umut varValla sözde bu ay alcaktım almadım.bi aralar yaptım testlerden 13.gum falan oluyordu.mesela ekimde 11.gun doktor yumurtlama olmuş demişti igne aksam vurmuştum. Yine bu ay 11.gum degerlendirdim .ya valla olmuyo ya olmucak gibi hissediyom yine
Gözün aydın canım inşallah tutarHayırlısı olsun canım benim aslında 2 günde 1 yaptıktan sonra mutlaka denk geliyor bende şimdi doktordan çıktım bu ay ilk kez sağda yumurtam büyümüş 20mm olmuş iğne de oldum içimde bir umut var
Inşallah canım ya bu ayda olmazsa rahim filmi isteyecekGözün aydın canım inşallah tutar
Aaa ne kadar güzell çok iyi boyutu gordunmu bak. Hadi insalah bakalım bu gece gelsin bebis karnina :)Hayırlısı olsun canım benim aslında 2 günde 1 yaptıktan sonra mutlaka denk geliyor bende şimdi doktordan çıktım bu ay ilk kez sağda yumurtam büyümüş 20mm olmuş iğne de oldum içimde bir umut var
Çok çok dua edicem sana yatarken bu gece tutsun inşallah senin giib güzel bi evladn olsunAaa ne kadar güzell çok iyi boyutu gordunmu bak. Hadi insalah bakalım bu gece gelsin bebis karnina :)
2 gün boş 1 dolu yapmak demi yani cnm
Sonucun ne oldu merak ettim insallah gebesinCanım şöyle anlatıyım ben klomen kullandım bitti kontrole gittim 14 ve 15mm yumurta vardı doktor 2 sonra bakalım dedi o zaman büyük ihtimal iğneyi yaparız dedi ben ona istinaden doktora gitmeden önceki gece ilişkim oldu hazırda sperm olsun nolur bolmaz gibisinden doktora gittim 19 ve 22 mm olmuş yumurta 36 saat dedi doktorum ama ben 30.saatte girmiştim ilişkiye yani sık sık oldu benim bilmiyorum ilk denemem yarın sonucum belli olacak Allahın izniyle ama sende ümidini kaybetme fırsatın varsa iğneden sonra 3 gün önemli diyorlar değerlendirmeye çalış belki de senin için Bi işaret bu geç çatlayacak yumurtanolumlu düşünmeye çalış hersey de Bi hayır vardır
Inşallah canım hayır 1 gün yapıp 1 gün ara vermek en iyisi :) biz dün ilişkiye girmiştik bugün girmedik yarın gircez önceki denemelerde ignenin ilk günü de ikinci günü de sık sık girmiştik bu sefer doktor ne dediyse onu deniyim dedimAaa ne kadar güzell çok iyi boyutu gordunmu bak. Hadi insalah bakalım bu gece gelsin bebis karnina :)
2 gün boş 1 dolu yapmak demi yani cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?