EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Bende iğnenin 10. Günümdeyim yarın kan testi versem çıkar mı sizce

Öyle yap bende senin gibi yapmıştım gecem ay doktoru dinlemedim her gün yaptık. Spermler azalıyor bu sefer . Deme sen doktoru dinle. Gene yakında başlarız test yapmaya bem alicam bi 5 tane daha. Kisitlamalar geliyor gene dursun evde bizim dukkanimizida kapatıyorlar coronadan dolayi.kocam evde olcak uzun süre bol bol artık çocuk çalışırız

Haklisin canım eşinde pekmez yesin iyi geliyormuş bende internetten sipariş verdim trendyolda hazır indirim varken aldırdım eşime 17 tane test var elimde yarın başlarım yapmaya dayanamam zaten

Haklisin canım eşinde pekmez yesin iyi geliyormuş bende internetten sipariş verdim trendyolda hazır indirim varken aldırdım eşime 17 tane test var elimde yarın başlarım yapmaya dayanamam zaten
Hahaha evet yaa ne sabırsız biseyiz yaa . Internet dahaim iyi. Bende öyle yapayım bakay.m aksama alaym

Ama geçen ay sanki karnıma bıçak batıyordu resmen o acıyıhissettim bu ay öyle bi ağrı olmadı çatlamadı mı acaba çok hafifti
Valla çatlamasa hafif bile olmaz bence. Yada vücut alışıyor illa ağrı da olcak diye bisey yok . Ya bide benim 2 gündür göğüs uçlarımda çok aşırı hafif olsada sızlama var .

Valla çatlamasa hafif bile olmaz bence. Yada vücut alışıyor illa ağrı da olcak diye bisey yok . Ya bide benim 2 gündür göğüs uçlarımda çok aşırı hafif olsada sızlama var .
Öyle mi diyorsun canım ya da oldu uykudayken hissetmedim hadi inşallah bu ay güzel haberler verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…