Ya canımsın Allah razı olsun güzel kalplim iyiki varsın ❤❤Çok çok dua edicem sana yatarken bu gece tutsun inşallah senin giib güzel bi evladn olsun
Canım dün test yaptırdım iğnenin 13.gün de Değer 4 çıktı doktor biraz arada iki gün sonra tekrar bakalım değere dedi bekliyorum bakalımSonucun ne oldu merak ettim insallah gebesin
İnşallah hayırlısıyla pozitif çıkacakCanım dün test yaptırdım iğnenin 13.gün de Değer 4 çıktı doktor biraz arada iki gün sonra tekrar bakalım değere dedi bekliyorum bakalım
Sende iyki varsın canım benim . Uzak olarakta gönüller bir ❤Ya canımsın Allah razı olsun güzel kalplim iyiki varsın ❤❤
Bekleyin 3 gün daha benceBende iğnenin 10. Günümdeyim yarın kan testi versem çıkar mı sizce
Öyle yap bende senin gibi yapmıştım gecem ay doktoru dinlemedim her gün yaptık. Spermler azalıyor bu sefer . Deme sen doktoru dinle. Gene yakında başlarız test yapmayaInşallah canım hayır 1 gün yapıp 1 gün ara vermek en iyisi :) biz dün ilişkiye girmiştik bugün girmedik yarın gircez önceki denemelerde ignenin ilk günü de ikinci günü de sık sık girmiştik bu sefer doktor ne dediyse onu deniyim dedim
Canım verirsen 2 gün sonra tekrarla zaten ignede gebelik hormonu olduğu için yalancı pozitife aldanmaBende iğnenin 10. Günümdeyim yarın kan testi versem çıkar mı sizce
Aynen canım benim dün iğneyi ogleden sonra 3 gibi olmustum suan saat gece 5 e geliyor sağ tarafında ağrı başladı inşallah catliyordurSende iyki varsın canım benim . Uzak olarakta gönüller bir ❤
Haklisin canım eşinde pekmez yesin iyi geliyormuş bende internetten sipariş verdim trendyolda hazır indirim varken aldırdım eşime 17 tane test var elimde yarın başlarım yapmaya dayanamam zatenÖyle yap bende senin gibi yapmıştım gecem ay doktoru dinlemedim her gün yaptık. Spermler azalıyor bu sefer . Deme sen doktoru dinle. Gene yakında başlarız test yapmayabem alicam bi 5 tane daha. Kisitlamalar geliyor gene dursun evde bizim dukkanimizida kapatıyorlar coronadan dolayi.kocam evde olcak uzun süre bol bol artık çocuk çalışırız
Hadi inşallah . Ağrı varsa güzel şeyler oluyordur.Aynen canım benim dün iğneyi ogleden sonra 3 gibi olmustum suan saat gece 5 e geliyor sağ tarafında ağrı başladı inşallah catliyordur
Hahaha evet yaa ne sabırsız biseyiz yaa . Internet dahaim iyi. Bende öyle yapayım bakay.m aksama alaymHaklisin canım eşinde pekmez yesin iyi geliyormuş bende internetten sipariş verdim trendyolda hazır indirim varken aldırdım eşime 17 tane test var elimde yarın başlarım yapmaya dayanamam zaten
Ama geçen ay sanki karnıma bıçak batıyordu resmen o acıyıhissettim bu ay öyle bi ağrı olmadı çatlamadı mı acaba çok hafiftiHadi inşallah . Ağrı varsa güzel şeyler oluyordur.
Aynen valla eczaneler çok pahalı bir tane alsak neyse bizim durum farklı olduğundan çok almak daha iyiHahaha evet yaa ne sabırsız biseyiz yaa . Internet dahaim iyi. Bende öyle yapayım bakay.m aksama alaym
Valla çatlamasa hafif bile olmaz bence. Yada vücut alışıyor illa ağrı da olcak diye bisey yok . Ya bide benim 2 gündür göğüs uçlarımda çok aşırı hafif olsada sızlama var .Ama geçen ay sanki karnıma bıçak batıyordu resmen o acıyıhissettim bu ay öyle bi ağrı olmadı çatlamadı mı acaba çok hafifti
Evet alalim ya napalim meraklıyız bizAynen valla eczaneler çok pahalı bir tane alsak neyse bizim durum farklı olduğundan çok almak daha iyi
Öyle mi diyorsun canım ya da oldu uykudayken hissetmedim hadi inşallah bu ay güzel haberler verelimValla çatlamasa hafif bile olmaz bence. Yada vücut alışıyor illa ağrı da olcak diye bisey yok . Ya bide benim 2 gündür göğüs uçlarımda çok aşırı hafif olsada sızlama var .
Tabi canım ağrıya takılma. Nasıl bazı hamileler belirti hissetmiyor bazıları hissediyor onun gibiÖyle mi diyorsun canım ya da oldu uykudayken hissetmedim hadi inşallah bu ay güzel haberler verelim
Uf doğru ama yapmicam ya ödül verir gibi kızdım çok malesef bu ay olmaz kesin
Tekrar gitrin mi canimSalı günü hapimbitti perşembe gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?