Ah sorma yaptık yaptik bebis için :)ne yaptın canim degerlendirebildiniz mi
Insallah dedigin gibidir geçen ay çok umutluydum gün sayıyordum bu ay hicbir şey yapmıyorumTabi canım ağrıya takılma. Nasıl bazı hamileler belirti hissetmiyor bazıları hissediyor onun gibi
Evet hem geçen ay ne kadar ağrıların olmuştu biliyosun.gogusler falan.insallah vardır Allahim bu cuma aksami hürmetine. Kur-an okurken namazlarımda vallahi dua ediyorum hepInsallah dedigin gibidir geçen ay çok umutluydum gün sayıyordum bu ay hicbir şey yapmıyorum
Ah sorma yaptık yaptik bebis için :)
Valla kuzum benimde aşırı az bi akıntım geldi ama yumurtlama gibo değildi . Senin gibiyim bende . Ilacla ilgisi yoktur ya . Tahminim 4 gün oldu benim yumurtlama . 15 dk dit kasiklarimda sızlama var adet sizlamasi gibi az amaKızlar benim.bu ay hiç yumurtlama belirtisi olmadi her ay yoğun akinti ve ağrı olurdu bu ay hissetmedim hic bir şey neden ki gecen ay klomen diger hormon ilaçlari falan kullanmamizla falan bir ilgisi olabilir mi
Allah razı olsun ya iyiki varsın benimde hep aklımdasın Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah ama içinden bir ses bu ayda olmayacak diyorEvet hem geçen ay ne kadar ağrıların olmuştu biliyosun.gogusler falan.insallah vardır Allahim bu cuma aksami hürmetine. Kur-an okurken namazlarımda vallahi dua ediyorum hep
Bu ay benimde çok akintim olmadı ilaç kullanmama rağmen ama geçen ay çok akintim vardı iğneden sonra da sancim oldu bu ay hicbir şey yokKızlar benim.bu ay hiç yumurtlama belirtisi olmadi her ay yoğun akinti ve ağrı olurdu bu ay hissetmedim hic bir şey neden ki gecen ay klomen diger hormon ilaçlari falan kullanmamizla falan bir ilgisi olabilir mi
Insan öyle oluyor ama Allahtan ümit kesilmez . Bu ay olmaz diğer aylar mutlaka olucak .Allah razı olsun ya iyiki varsın benimde hep aklımdasın Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah ama içinden bir ses bu ayda olmayacak diyor
Inşallah canım benim ❤❤Insan öyle oluyor ama Allahtan ümit kesilmez . Bu ay olmaz diğer aylar mutlaka olucak .
Evet benim de hic yumurtlama belirtisi olmadi canim cok rahatim bu ay ilginc bir şekildeValla kuzum benimde aşırı az bi akıntım geldi ama yumurtlama gibo değildi . Senin gibiyim bende . Ilacla ilgisi yoktur ya . Tahminim 4 gün oldu benim yumurtlama . 15 dk dit kasiklarimda sızlama var adet sizlamasi gibi az ama
Hepimiz ayni durumdayız bu da garipBu ay benimde çok akintim olmadı ilaç kullanmama rağmen ama geçen ay çok akintim vardı iğneden sonra da sancim oldu bu ay hicbir şey yok
Aynen hepimiz kuruyuz :) benim kendi tahminime göre yumurtlamadan sonra 5.gunum bugün kızlar akıntım var koyu beyaz bir de göğüs ucunda sızlama onu anlamadım gitti elleyince bisey yok bi anda bi his oluyor uçlarına ama hafif bunu ilk defa yaşıyorum inşallah belirtidirHepimiz ayni durumdayız bu da gariphayırlısı insAllah
Inşallah hamişsindir ben bu ay hicbir belirti yaşamıyorum 5 gün oldu iğneden sonra.. birde alıştım sanırım kendimi rahim filmine odakladım farklı düşünmeye başladım herkesin çocuğu olacak diye bir kural yok belki benim imtihanım budur zor ama katlanmak zorundayım..Aynen hepimiz kuruyuz :) benim kendi tahminime göre yumurtlamadan sonra 5.gunum bugün kızlar akıntım var koyu beyaz bir de göğüs ucunda sızlama onu anlamadım gitti elleyince bisey yok bi anda bi his oluyor uçlarına ama hafif bunu ilk defa yaşıyorum inşallah belirtidir
Ay canım benim ya . Orası öyle tedbir bizden takdir Allah tan .biz elimizden geleni yapıcaz imkanlar bitince olmuyor Allah vermiyor diyicez. Allah büyük ben inanıyorum inan pozitif düşün olucak hiç beklemediğin anda.Inşallah hamişsindir ben bu ay hicbir belirti yaşamıyorum 5 gün oldu iğneden sonra.. birde alıştım sanırım kendimi rahim filmine odakladım farklı düşünmeye başladım herkesin çocuğu olacak diye bir kural yok belki benim imtihanım budur zor ama katlanmak zorundayım..
Siz test yaptınız mı ?Ay canım benim ya . Orası öyle tedbir bizden takdir Allah tan .biz elimizden geleni yapıcaz imkanlar bitince olmuyor Allah vermiyor diyicez. Allah büyük ben inanıyorum inan pozitif düşün olucak hiç beklemediğin anda.
Sonucunu merak ettim insallah gebesinCanım dün test yaptırdım iğnenin 13.gün de Değer 4 çıktı doktor biraz arada iki gün sonra tekrar bakalım değere dedi bekliyorum bakalım
Canım 4 çıktıktan sonra bidaha yaptım beta hcg 8 çıktıSonucunu merak ettim insallah gebesin
Yok benim daha 8 9 günüm var adeteSiz test yaptınız mı ?
Hayırlısı bakalım inşallah tez zamanda kısmet olur bu gubler geride kalırAy canım benim ya . Orası öyle tedbir bizden takdir Allah tan .biz elimizden geleni yapıcaz imkanlar bitince olmuyor Allah vermiyor diyicez. Allah büyük ben inanıyorum inan pozitif düşün olucak hiç beklemediğin anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?