EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Insallah dedigin gibidir geçen ay çok umutluydum gün sayıyordum bu ay hicbir şey yapmıyorum
Evet hem geçen ay ne kadar ağrıların olmuştu biliyosun.gogusler falan.insallah vardır Allahim bu cuma aksami hürmetine. Kur-an okurken namazlarımda vallahi dua ediyorum hep

Kızlar benim.bu ay hiç yumurtlama belirtisi olmadi her ay yoğun akinti ve ağrı olurdu bu ay hissetmedim hic bir şey neden ki gecen ay klomen diger hormon ilaçlari falan kullanmamizla falan bir ilgisi olabilir mi

Kızlar benim.bu ay hiç yumurtlama belirtisi olmadi her ay yoğun akinti ve ağrı olurdu bu ay hissetmedim hic bir şey neden ki gecen ay klomen diger hormon ilaçlari falan kullanmamizla falan bir ilgisi olabilir mi
Valla kuzum benimde aşırı az bi akıntım geldi ama yumurtlama gibo değildi . Senin gibiyim bende . Ilacla ilgisi yoktur ya . Tahminim 4 gün oldu benim yumurtlama . 15 dk dit kasiklarimda sızlama var adet sizlamasi gibi az ama

Evet hem geçen ay ne kadar ağrıların olmuştu biliyosun.gogusler falan.insallah vardır Allahim bu cuma aksami hürmetine. Kur-an okurken namazlarımda vallahi dua ediyorum hep
Allah razı olsun ya iyiki varsın benimde hep aklımdasın Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah ama içinden bir ses bu ayda olmayacak diyor

Bu ay benimde çok akintim olmadı ilaç kullanmama rağmen ama geçen ay çok akintim vardı iğneden sonra da sancim oldu bu ay hicbir şey yok

Allah razı olsun ya iyiki varsın benimde hep aklımdasın Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah ama içinden bir ses bu ayda olmayacak diyor
Insan öyle oluyor ama Allahtan ümit kesilmez . Bu ay olmaz diğer aylar mutlaka olucak .

Valla kuzum benimde aşırı az bi akıntım geldi ama yumurtlama gibo değildi . Senin gibiyim bende . Ilacla ilgisi yoktur ya . Tahminim 4 gün oldu benim yumurtlama . 15 dk dit kasiklarimda sızlama var adet sizlamasi gibi az ama
Evet benim de hic yumurtlama belirtisi olmadi canim cok rahatim bu ay ilginc bir şekilde

Hepimiz ayni durumdayız bu da gariphayırlısı insAllah
Aynen hepimiz kuruyuz :) benim kendi tahminime göre yumurtlamadan sonra 5.gunum bugün kızlar akıntım var koyu beyaz bir de göğüs ucunda sızlama onu anlamadım gitti elleyince bisey yok bi anda bi his oluyor uçlarına ama hafif bunu ilk defa yaşıyorum inşallah belirtidir

Inşallah hamişsindir ben bu ay hicbir belirti yaşamıyorum 5 gün oldu iğneden sonra.. birde alıştım sanırım kendimi rahim filmine odakladım farklı düşünmeye başladım herkesin çocuğu olacak diye bir kural yok belki benim imtihanım budur zor ama katlanmak zorundayım..

Ay canım benim ya . Orası öyle tedbir bizden takdir Allah tan .biz elimizden geleni yapıcaz imkanlar bitince olmuyor Allah vermiyor diyicez. Allah büyük ben inanıyorum inan pozitif düşün olucak hiç beklemediğin anda.

Hayırlısı bakalım inşallah tez zamanda kısmet olur bu gubler geride kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…