- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Kaç gün arayla yaptınızCanım 4 çıktıktan sonra bidaha yaptım beta hcg 8 çıktıpazartesi adet tarihim tekrar kan vericem. bugün de çatlatma iğnesinin 17.günü bekliyorum
Hadi hayırlısı olsun gözünüz aydın . Belirtilerin varmı bahsedermisinKızlar test sonucu ikinci çizgiyi gördüm ilk denemem de oldu sonunda Rabbim sağlıkla ilerletir inşallah
Belirti olarak bugün yoğun akıntı bide adet olacak gibi ağrı giriyo öyleHadi hayırlısı olsun gözünüz aydın . Belirtilerin varmı bahsedermisin
Gebelik testini miKaç gün arayla yaptınız
Hayırlı olsun ilk mi olacakKızlar test sonucu ikinci çizgiyi gördüm ilk denemem de oldu sonunda Rabbim sağlıkla ilerletir inşallah
Evet canım ilk denemem ilk çocuğumHayırlı olsun ilk mi olacak
Bugün 8. Günüm ama ara sıra karnıma azıcık sancidan başka birşey yok zaten beklemiyorum bu ay sen neler yapıyorsunKızlar napiyonuz . Nasıl gidiyo . Varmi belirtileriniz biseyleriniz :)
Valla bende de adet ağrısı gibi bisey okuyo kasiklarimda. Göğüs uçları söylemiştim bide . Öyle bekliyoz bakalım. Kiz sen gece uyumuyonmuBugün 8. Günüm ama ara sıra karnıma azıcık sancidan başka birşey yok zaten beklemiyorum bu ay sen neler yapıyorsun
Yok uyumuyorum ya uyuyamiyorum daha doğrusu uyku düzenim mahvolduValla bende de adet ağrısı gibi bisey okuyo kasiklarimda. Göğüs uçları söylemiştim bide . Öyle bekliyoz bakalım. Kiz sen gece uyumuyonmu
Kıyamam sana psikolojini de bozuyosun. Oluruna bırak yapma kendine bunu.bende senin gibiydim. Sonra çocuk olunca gece uykularına hasret kalcan yat dinlen kuzum yapma böyle düşünme fazla. Olucak başka çaresi yok olucak herşey . Gece sıkılırsan yaz bana instagramdan konusalim bende 12 1 gibi uyuyorum bu araYok uyumuyorum ya uyuyamiyorum daha doğrusu uyku düzenim mahvoldu
Hadi bakalim hayırlısı saglicakla al kucağınaEvet canım ilk denemem ilk çocuğum
Bende birşey yok sol kasikta ara sira batma o kadarKızlar napiyonuz . Nasıl gidiyo . Varmi belirtileriniz biseyleriniz :)
Benimde umudum yok bu ay ya yumurtlamayi bile düzenli takip etmedim galiba işe başlama telaşım vardi bir yandan 2. Üniversite okuyorum vizeler falan derken yoğun geçirdimBugün 8. Günüm ama ara sıra karnıma azıcık sancidan başka birşey yok zaten beklemiyorum bu ay sen neler yapıyorsun
Bende birşey yok sol kasikta ara sira batma o kadar
Ya bende de adet belirtilerinden başka bisey yok . Sadece belirtilerim erken başladı bu ay. Bise göğüslerim degisik bu ay.Bende birşey yok sol kasikta ara sira batma o kadar
Haklisin canım aslında Bu ay demiştim ya çok rahatım takmıyorum diye az once ayni tarihte evledigimiz arkadasimin da hamile oldugunu duydum onun adina cok sevindim kendi adima icimde bir burukluk oldu Rabbim imtihan ediyor biliyorum sabır..Kıyamam sana psikolojini de bozuyosun. Oluruna bırak yapma kendine bunu.bende senin gibiydim. Sonra çocuk olunca gece uykularına hasret kalcan yat dinlen kuzum yapma böyle düşünme fazla. Olucak başka çaresi yok olucak herşey . Gece sıkılırsan yaz bana instagramdan konusalim bende 12 1 gibi uyuyorum bu ara
Belki beklemediğin anda olur Rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda hepimizeBenimde umudum yok bu ay ya yumurtlamayi bile düzenli takip etmedim galiba işe başlama telaşım vardi bir yandan 2. Üniversite okuyorum vizeler falan derken yoğun geçirdim
Gebelik testini beta HCG
Benim adetime iki gün kaldı belirti yok bel ağrılarım biraz fazlaca var inşallah gebeliktendir de adetten değildirKızlar napiyonuz . Nasıl gidiyo . Varmi belirtileriniz biseyleriniz :)
Seni cok iyi anlıyorum. Evet bu bi imtihan . Hem bak şuan corona vakaları çok artti. Hamile kalsak allah korusun belki bisey olcak hem hastanelere sık gitmemiz gerekicek. Riskli buraları biliyosun. Vardır Allah'ın bi bildiği öyle dusuncez . Benimde arkadaşlarım bu ara ikinciye hamile kaldı aynısını bende hissediyorum icimde burukluk oluyor . Var bi evladım şükür ama kardeş istiyor üzülüyorum sıkılıyor yanlızHaklisin canım aslında Bu ay demiştim ya çok rahatım takmıyorum diye az once ayni tarihte evledigimiz arkadasimin da hamile oldugunu duydum onun adina cok sevindim kendi adima icimde bir burukluk oldu Rabbim imtihan ediyor biliyorum sabır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?