EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Kızlar test sonucu ikinci çizgiyi gördüm ilk denemem de oldu sonunda Rabbim sağlıkla ilerletir inşallah

Kızlar napiyonuz . Nasıl gidiyo . Varmi belirtileriniz biseyleriniz :)

Bugün 8. Günüm ama ara sıra karnıma azıcık sancidan başka birşey yok zaten beklemiyorum bu ay sen neler yapıyorsun
Valla bende de adet ağrısı gibi bisey okuyo kasiklarimda. Göğüs uçları söylemiştim bide . Öyle bekliyoz bakalım. Kiz sen gece uyumuyonmu

Yok uyumuyorum ya uyuyamiyorum daha doğrusu uyku düzenim mahvoldu
Kıyamam sana psikolojini de bozuyosun. Oluruna bırak yapma kendine bunu.bende senin gibiydim. Sonra çocuk olunca gece uykularına hasret kalcan yat dinlen kuzum yapma böyle düşünme fazla. Olucak başka çaresi yok olucak herşey . Gece sıkılırsan yaz bana instagramdan konusalim bende 12 1 gibi uyuyorum bu ara

Bugün 8. Günüm ama ara sıra karnıma azıcık sancidan başka birşey yok zaten beklemiyorum bu ay sen neler yapıyorsun
Benimde umudum yok bu ay ya yumurtlamayi bile düzenli takip etmedim galiba işe başlama telaşım vardi bir yandan 2. Üniversite okuyorum vizeler falan derken yoğun geçirdim

Haklisin canım aslında Bu ay demiştim ya çok rahatım takmıyorum diye az once ayni tarihte evledigimiz arkadasimin da hamile oldugunu duydum onun adina cok sevindim kendi adima icimde bir burukluk oldu Rabbim imtihan ediyor biliyorum sabır..

Benimde umudum yok bu ay ya yumurtlamayi bile düzenli takip etmedim galiba işe başlama telaşım vardi bir yandan 2. Üniversite okuyorum vizeler falan derken yoğun geçirdim
Belki beklemediğin anda olur Rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda hepimize

Seni cok iyi anlıyorum. Evet bu bi imtihan . Hem bak şuan corona vakaları çok artti. Hamile kalsak allah korusun belki bisey olcak hem hastanelere sık gitmemiz gerekicek. Riskli buraları biliyosun. Vardır Allah'ın bi bildiği öyle dusuncez . Benimde arkadaşlarım bu ara ikinciye hamile kaldı aynısını bende hissediyorum icimde burukluk oluyor . Var bi evladım şükür ama kardeş istiyor üzülüyorum sıkılıyor yanlız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…