EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Benim adetime iki gün kaldı belirti yok bel ağrılarım biraz fazlaca var inşallah gebeliktendir de adetten değildir
Hadi inşallah kim test yaparsa paylaşsın bakalım:) ben de yarın erken gebelik testi alayım diyorum bi ama kararsizim çok da pahalı parayı çöpe atıyoruz resmen

O
Göğüslerinde ki degisiklik bile belirti olabilir ama canım da bu ay geçen ay gibi erken test yapmayalim üzülüyoruz
Ya bu sefer göğüslerim de sızlama başladı uçlarda ama arkasına doğru değişik biseu. Elleyince acı yok . Aman bende belirti aramicam diyom gene aynıyım test yapmicam diyom gene aynıyım. Evet yapmak.istemiyorim test inşallah yapmam of.varsa bole normal testte cikmaz çok erken

Haklisin canım Allah evladına hayırlı sağlıklı bir ömür versin bu hayatta herkesin var bir hayali inşallah yaşamakta nasip olur

M Melom26 seni o kadar iyi anlıyorum ki , bende sürekli hamile haberi alıyorum ve benimdd içim burkuluyor ben bu ay rahim filmi çekildim doktor bir sıkıntı yok dedi bir iki ay deneyim dedi ilaç falan vermedi ama içimde hiç umut yok nedense, en son olmadı eşime yaptırtacağım sperm testi her gün dua ediyorum herkes için tüm isteyenler e

Canım şimdiye kadar eşinin sperm testi yaptırması gerekiyordu belki de onda sorun var sen boşuna vücuduna hormon almış olursun ayrıca doktor tedaviden en önce eşinin de testini istiyor aminn insallah güzel döleklerin için sağol

Ben zaten bir defa klomen ve iğne kullandım sonrasında rahim filmi çekildim, işte eşim çekiniyor ama yapacak mecbur hep ben olmaz ki

Adet günün ayın kaçı bu ay ayni degiliz ben sizden gec adet oldum benim 8 gün var sizin daha az olmalı sabret yani

Adet günün ayın kaçı bu ay ayni degiliz ben sizden gec adet oldum benim 8 gün var sizin daha az olmalı sabret yani
Evet canım senin benden 4 5 gün falan gecikmişti sanki . 29 kasım adet benim.bugun göğüslerim ağrımaya başladı.baska belir5tim yok.zatem adet öncesi hep ağrır.kesin olmadi gene.test yapmicam canım haklısın.. almadım.kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç

Ben zaten bir defa klomen ve iğne kullandım sonrasında rahim filmi çekildim, işte eşim çekiniyor ama yapacak mecbur hep ben olmaz ki
Emin ol bebim benim esin de çekiniyordu ama mecbursun dedim bebeğimiz için yaptırmak zorundayız arkadaşımda aynı yollardan geçti onunda eşi vermiş falan dedim

Az kalmis o zman canim senin bekle 4 gün daha insAllah vardir daha öncede söylemiştim ben 2 hamileligimde de erken belirti falan yasamadim hiç günüm gecti 5,6 gün öyle öğrendim hep belirti arama boşver

Az kalmis o zman canim senin bekle 4 gün daha insAllah vardir daha öncede söylemiştim ben 2 hamileligimde de erken belirti falan yasamadim hiç günüm gecti 5,6 gün öyle öğrendim hep belirti arama boşver
Peki adet olcak gibi hissediyomuydun kendini hamile kaldığında göğüslerin falan acirmi senin adet öncesi ve hamileliğinde de acimismiydi eğer öyle oluyorsa

Kızlar bugün 10. Günüm testim negatif çıktı ilacın etkisi kalmamış belirti olarakta çok nadir karnıma kramp giriyor göğüslerinde falan ağrı sızı yok

Kızlar bugün 10. Günüm testim negatif çıktı ilacın etkisi kalmamış belirti olarakta çok nadir karnıma kramp giriyor göğüslerinde falan ağrı sızı yok
Kramp girmesi belirti canım öyle yazıyolar hamileler hep.3 gün sonra test yao yine. Bemde bugün eczaneye gittim ağrı kesici almaya . Dayanamadım erken gebelik testi aldım birde normal test 3 tane . Internetten alcaktım alamadım onu da unuttum. Bakalım şimdi dışardayım eve gidince yapicam erken gebelik testini prodoctor marka

Erken gebelik testi yaptım malesef negatif. Ikiskiden 7 10 gün sonra diyor.benim supheli ilişki 10 gün oldu bugün.üzüldüm gene

Emin ol bebim benim esin de çekiniyordu ama mecbursun dedim bebeğimiz için yaptırmak zorundayız arkadaşımda aynı yollardan geçti onunda eşi vermiş falan dedim
Biliyorum adet olacağım yine üzüleceğim herhalde bu sefer dayanamaz o da test yapar diye düşünüyorum

Inşallah canım vardır ya Allahım bu mucizeyi bize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…