Hadi inşallah kim test yaparsa paylaşsın bakalım:) ben de yarın erken gebelik testi alayım diyorum bi ama kararsizim çok da pahalı parayı çöpe atıyoruz resmenBenim adetime iki gün kaldı belirti yok bel ağrılarım biraz fazlaca var inşallah gebeliktendir de adetten değildir
Öyle oluyor ya kafana takmadigin ayda olurmuş nasip aminn insAllahBelki beklemediğin anda olur Rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda hepimize
Göğüslerinde ki degisiklik bile belirti olabilir ama canım da bu ay geçen ay gibi erken test yapmayalim üzülüyoruzYa bende de adet belirtilerinden başka bisey yok . Sadece belirtilerim erken başladı bu ay. Bise göğüslerim degisik bu ay.
Ya bu sefer göğüslerim de sızlama başladı uçlarda ama arkasına doğru değişik biseu. Elleyince acı yok . Aman bende belirti aramicam diyom gene aynıyım test yapmicam diyom gene aynıyım. Evet yapmak.istemiyorim test inşallah yapmam of.varsa bole normal testte cikmaz çok erkenO
Göğüslerinde ki degisiklik bile belirti olabilir ama canım da bu ay geçen ay gibi erken test yapmayalim üzülüyoruz
Haklisin canım Allah evladına hayırlı sağlıklı bir ömür versin bu hayatta herkesin var bir hayali inşallah yaşamakta nasip olurSeni cok iyi anlıyorum. Evet bu bi imtihan . Hem bak şuan corona vakaları çok artti. Hamile kalsak allah korusun belki bisey olcak hem hastanelere sık gitmemiz gerekicek. Riskli buraları biliyosun. Vardır Allah'ın bi bildiği öyle dusuncez . Benimde arkadaşlarım bu ara ikinciye hamile kaldı aynısını bende hissediyorum icimde burukluk oluyor . Var bi evladım şükür ama kardeş istiyor üzülüyorum sıkılıyor yanlız
Aminnn..Haklisin canım Allah evladına hayırlı sağlıklı bir ömür versin bu hayatta herkesin var bir hayali inşallah yaşamakta nasip olur
Canım şimdiye kadar eşinin sperm testi yaptırması gerekiyordu belki de onda sorun var sen boşuna vücuduna hormon almış olursun ayrıca doktor tedaviden en önce eşinin de testini istiyor aminn insallah güzel döleklerin için sağolM Melom26 seni o kadar iyi anlıyorum ki , bende sürekli hamile haberi alıyorum ve benimdd içim burkuluyor ben bu ay rahim filmi çekildim doktor bir sıkıntı yok dedi bir iki ay deneyim dedi ilaç falan vermedi ama içimde hiç umut yok nedense, en son olmadı eşime yaptırtacağım sperm testi her gün dua ediyorum herkes için tüm isteyenler e
Adet günün ayın kaçı bu ay ayni degiliz ben sizden gec adet oldum benim 8 gün var sizin daha az olmalı sabret yaniYa bu sefer göğüslerim de sızlama başladı uçlarda ama arkasına doğru değişik biseu. Elleyince acı yok . Aman bende belirti aramicam diyom gene aynıyım test yapmicam diyom gene aynıyım. Evet yapmak.istemiyorim test inşallah yapmam of.varsa bole normal testte cikmaz çok erken
Ayy kime sabret diyorum bennHadi inşallah kim test yaparsa paylaşsın bakalım:) ben de yarın erken gebelik testi alayım diyorum bi ama kararsizim çok da pahalı parayı çöpe atıyoruz resmen
Evet canım senin benden 4 5 gün falan gecikmişti sanki . 29 kasım adet benim.bugun göğüslerim ağrımaya başladı.baska belir5tim yok.zatem adet öncesi hep ağrır.kesin olmadi gene.test yapmicam canım haklısın.. almadım.kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiçAdet günün ayın kaçı bu ay ayni degiliz ben sizden gec adet oldum benim 8 gün var sizin daha az olmalı sabret yani
Emin ol bebim benim esin de çekiniyordu ama mecbursun dedim bebeğimiz için yaptırmak zorundayız arkadaşımda aynı yollardan geçti onunda eşi vermiş falan dedimBen zaten bir defa klomen ve iğne kullandım sonrasında rahim filmi çekildim, işte eşim çekiniyor ama yapacak mecbur hep ben olmaz ki
Az kalmis o zman canim senin bekle 4 gün daha insAllah vardir daha öncede söylemiştim ben 2 hamileligimde de erken belirti falan yasamadim hiç günüm gecti 5,6 gün öyle öğrendim hep belirti arama boşverEvet canım senin benden 4 5 gün falan gecikmişti sanki . 29 kasım adet benim.bugun göğüslerim ağrımaya başladı.baska belir5tim yok.zatem adet öncesi hep ağrır.kesin olmadi gene.test yapmicam canım haklısın.. almadım.kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç
Peki adet olcak gibi hissediyomuydun kendini hamile kaldığında göğüslerin falan acirmi senin adet öncesi ve hamileliğinde de acimismiydi eğer öyle oluyorsaAz kalmis o zman canim senin bekle 4 gün daha insAllah vardir daha öncede söylemiştim ben 2 hamileligimde de erken belirti falan yasamadim hiç günüm gecti 5,6 gün öyle öğrendim hep belirti arama boşver
Kramp girmesi belirti canım öyle yazıyolar hamileler hep.3 gün sonra test yao yine. Bemde bugün eczaneye gittim ağrı kesici almaya . Dayanamadım erken gebelik testi aldım birde normal test 3 tane . Internetten alcaktım alamadım onu da unuttum. Bakalım şimdi dışardayım eve gidince yapicam erken gebelik testini prodoctor markaKızlar bugün 10. Günüm testim negatif çıktı ilacın etkisi kalmamış belirti olarakta çok nadir karnıma kramp giriyor göğüslerinde falan ağrı sızı yok
Biliyorum adet olacağım yine üzüleceğim herhalde bu sefer dayanamaz o da test yapar diye düşünüyorumEmin ol bebim benim esin de çekiniyordu ama mecbursun dedim bebeğimiz için yaptırmak zorundayız arkadaşımda aynı yollardan geçti onunda eşi vermiş falan dedim
Inşallah canım vardır ya Allahım bu mucizeyi bize nasip etsin inşallahKramp girmesi belirti canım öyle yazıyolar hamileler hep.3 gün sonra test yao yine. Bemde bugün eczaneye gittim ağrı kesici almaya . Dayanamadım erken gebelik testi aldım birde normal test 3 tane . Internetten alcaktım alamadım onu da unuttum. Bakalım şimdi dışardayım eve gidince yapicam erken gebelik testini prodoctor marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?