Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T TASUU M mucizeOldu ay diğer hamişlerin kullanıcı adlarını unuttummm havuç suyu bebişin rahme güzel tutunmasını sağlıyormuş bebışler aksamları bır bardak havuc suyu ıcmeye basladım ben

Ona iyi dediler özel hastanede bide bi kaç tanıdığımız onun tedavisiyle hamile kaldı o yüzden devam ediyorum işte bide tedabiye başladı ya 2 aydır takip ediyo işte bırakmayayım dedim
Hımm ozaman katlancan kuzumm. Ona gıtmeden baska bı ozel hastaneye gıt hemen bı kan ver bı saate cıkıyo zaten. Kacta randevun

Ne desem acaba doktorumda ters bi doktor yani öyle rahat herşeyi söyleyemiyorum geçen ay yumurtamın bpyutunu sordum napıcaksın söylesem dedi
Ay ne değişik. Başkasına git bence. Herşeyi rahatlıkla sorman lazım. Bebek senin hayat senin. O da işini yapsın.

Ay ne değişik. Başkasına git bence. Herşeyi rahatlıkla sorman lazım. Bebek senin hayat senin. O da işini yapsın.
Öyle tabiki canım ama işte bi umut belki faydasını görürüm diye devam ediyorum yakın tanıdığım iki kişi b doktorda hamile kaldı ya işte o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…