- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #6.841
Ayyyy canımmm heyecandan çoğunuzu unuttumYaaa ben senin imzanı yerim ❣imzayı gördüm iki saat aradım buldum mesajını Aşkom çok güzel yaaa şu çizgiyi bizde görebilecekmiyiz artık yaa
Hmm ovulasyon baya koyu bak olmayadabilir ama genellikle koyu çıkıyor gebelikte sanırım..Kızlarrr size hem hcg hemde Lh testi yaptım T TASUU M merve_eymen H Hic98My_Moonlight06 Papatyamaviss ve diğer güzeller
Kız bileydim buraya yazdırdım kendimi
Amin bitanem ay sen yeterki heyecandan unutAyyyy canımmm heyecandan çoğunuzu unuttumtabi ki göreceksin hem de en kısa zamanda Rabbim diyecek al bebişin
Kuzum ben bata 6 kala erken gebelik testi yaptım sonra her gün bata 2 kalaya kadar devam ettim en sonunda kan verdim bata 2 kala öğrendimkızlar merhaba gebelik yaşayan bayanlar bana da yardımcı olun adetinize kaç gün kala beta verdiniz veya adet geçtikten kaç gün sonra kanda kaç çıktı beta hcg acaba ?
benim 16 yıldır piko dan dolayı yumurtam çatlamıyo her ay kiste dönüyo insiülin direnci de var haftada 3 kilo havuç yedim tavşana döndüm yine çatlamadı benim yumurtayı 7. kattan at gene çatlamaz anca iğneyleAmin canımdarısı sana Olsun bak sende bizler gibi yap ovülasyon testi al pik yaptığında baktın çatlamıyor havuç ye kızlar öyle yapmıştı herşeyin hayırlsı canım benim dr geçen ay iki yumurtan var dedi olmadı klomen kullandım ilk geçen ay olmadı bu ay bırak dedi bırakmıştım ama hayıt tohumu ilacı kullandım ve dedi ki gidin deneyin hiç bişey yapmadı olmazsa aralıkta gelin eşime test yapacaktı
Düşün Artık demek ki bu aya kısmetmişve hep moralini yüksek tut
Elifcimmm kuzummm seni hatırlıyorummm benim Mayıs guurbumda tanışmıştık seninle baya zaman geçirmiştik.. tam yazayım sana diyecektim senin yazdığını gördüm çok üzüldüm basın sağolsunYeni hamile olan arkadaşlarım sizleri canı gönülden tebrik ediyorum rabbim diğer arkadaslarimind amujdesini almayı nasip eylesin hepimize öyle sevindim ki adınıza yüzümde güzel tebessüm oldu önceki gün malesef annemi kaybettim kafamı dağıtmak için internette geizniyorum şuan memlekette defin islemini yaptık ve evime İstanbul'a geri dönüyoruz kızım okula gidiyor çünkü otobusteyim inanın açık tarifsiz ama bana iyi geldi mutluluklariniza şahit olmak herkes uyuyor ben hala uyuyamıyorum
Ama onunda bı beta hcg değeri var gorunmesı ıcın kuzum . Bana soylenen burda da gordugum buOlabilir canım bildiğim o çünkü bebek oluşmadan kese oluşur ve ilk önce görünen odur o yüzden şaşırdım
Teşekkür ederim canim benim Allah razı olsun insan acısını kimseye belli etmemek için herşeyi yapıyor çünkü dış dünyaya zayıflığını gösterirsen seni hep ordan vuruyorlarElifcimmm kuzummm seni hatırlıyorummm benim Mayıs guurbumda tanışmıştık seninle baya zaman geçirmiştik.. tam yazayım sana diyecektim senin yazdığını gördüm çok üzüldüm basın sağolsunAllah sabır versin
Gebeliğin için de çok mutluyum İnshaAllah sağ salim kucağına da alırsın canım
Öyle oluyor umutlanmamak için hep geçiştiriyoruzBende hiç bir belirtimi dinlemedim ama başım ve dişim kaç gündür ağrıyordu en son testten bi gün önce gece dayanamadım paracetemol içtim göğüslerim ağrıyordu farklı olarak sağ da ağrıyor ama zaten her ay ağrıyor diye dinlemedim ev süpürürken kasığıma kramp girdi sanki aman ev süpürüyorum ondandır dedimyani her ay belirti arayan ben kandırma kendini diye düşünmemeye çalıştım
Çok guzelllllll sağlıkla gelsin kucağına insallahhhhh bende şimdi kendiminkini atıyorumKızlarrr size hem hcg hemde Lh testi yaptım T TASUU M merve_eymen H Hic98My_Moonlight06 Papatyamaviss ve diğer güzeller
Yaaa maşallahjjjM mucizeOldu T TASUU ilk başta yok dedim o kadar belirti uydurmuşum dedim sonra elime alınca o silik çizgiyi gördüm kalbim ağzımda acaba dolu beynim sizde bakın
Eki Görüntüle 3152185
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?