Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bileydim buraya yazdırdım kendimi

Ayy İnshaAllah gebelik haberini alabilsemde direk hamiş koysan ismimin yanına

kızlar merhaba gebelik yaşayan bayanlar bana da yardımcı olun adetinize kaç gün kala beta verdiniz veya adet geçtikten kaç gün sonra kanda kaç çıktı beta hcg acaba ?
Kuzum ben bata 6 kala erken gebelik testi yaptım sonra her gün bata 2 kalaya kadar devam ettim en sonunda kan verdim bata 2 kala öğrendim

benim 16 yıldır piko dan dolayı yumurtam çatlamıyo her ay kiste dönüyo insiülin direnci de var haftada 3 kilo havuç yedim tavşana döndüm yine çatlamadı benim yumurtayı 7. kattan at gene çatlamaz anca iğneyle

Yeni hamile olan arkadaşlarım sizleri canı gönülden tebrik ediyorum rabbim diğer arkadaslarimind amujdesini almayı nasip eylesin hepimize öyle sevindim ki adınıza yüzümde güzel tebessüm oldu önceki gün malesef annemi kaybettim kafamı dağıtmak için internette geizniyorum şuan memlekette defin islemini yaptık ve evime İstanbul'a geri dönüyoruz kızım okula gidiyor çünkü otobusteyim inanın açık tarifsiz ama bana iyi geldi mutluluklariniza şahit olmak herkes uyuyor ben hala uyuyamıyorum

Elifcimmm kuzummm seni hatırlıyorummm benim Mayıs guurbumda tanışmıştık seninle baya zaman geçirmiştik.. tam yazayım sana diyecektim senin yazdığını gördüm çok üzüldüm basın sağolsun Allah sabır versin

Gebeliğin için de çok mutluyum İnshaAllah sağ salim kucağına da alırsın canım

Teşekkür ederim canim benim Allah razı olsun insan acısını kimseye belli etmemek için herşeyi yapıyor çünkü dış dünyaya zayıflığını gösterirsen seni hep ordan vuruyorlar
Allah büyük rabbim hepinizin müjdesini almayı nasip etsin bana ne kadar insan müjde paylaşırsa benim için okadar iyi oluyor çok seviniyorum başkalarını mutlu gördükçe bend eboyle mutlu olmaya çalışıyorum hayat zor dünya fani aslında hayatın içindekiler zor bir an evvel kendime gelmem lazim kızım bu süreçte daha 1 ci sınıf ve çok yorulmuş 2 gecedir benden ayrı ağlaya ağlaya bı hal olmuş kuzum evet canımdan can gitti ama sorumluluk kadar ağır bir yük yok mecburuz kadınız biz ayağa her koşulda kalkmak zorundayız çocuklar yada çocuğumuz ve eşimiz için bu hep böyleydi böylede olmaya devam edecek inanın burdaki güzel haberler bana ilaç gibi geldi burda kocaman aile olduk biz çok şükür rabbime

Öyle oluyor umutlanmamak için hep geçiştiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…