- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #6.961
bu ayde hemen bıtımınde basladım , bırde bu ay klomen kullandım olusmama ıhtımalı cok az gelıyor nedense ama görsel olarak bakınca tabı emın olamıyor ınsan , 11-13-14-16 olarak yumurtalama haftasını değerlendırdık yıne bellı olmaz :)Tamam ama diğerini değerlendirdin dimi aklında kalmamış oldu.. bu ay yumurtlamamış olabilirsin bu arada adete kadar bırakma bence test yapmayı adet olunca bırak adetin hemen ertesi başla
İnşallah sağlıklı ilerler canım bende tek kan verdim 5 6. Haftaya kadar beklicem erkenden gidince hiç bir şey yapmıyor ilk aşama kese bebek ve kalp atımı duymak. İnşallah hepimiz her aşamayı sağlıklı bir şekilde atlatırızCanlar ben geldim doktorum çok şaşırırdı daha çokkkk erken diyo erken test mi yaptın dedi evet ddm sanki muayene etmek istemedi sonra 3 gündür pozitif çıkıyor deyince alttan muayene etti nokta gibi bişey var dedi hamilelik sıvısı çok yüksek dedi doğacak fotoğraf verditarihi söyledi 3 hafta sonra kalp atışı duyarız dedi kan da aldılar ama ya pazartesi Ya çarşamba çıkar dedi( çünkü Almanyada yarın öğlene kadar doktor var pazartesi bayramları salı da bayram tatili ) Pheebs @dunya162 @iyilikperisi92 T TASUU @LeucotheaThemis psikolojikdelipdr @pozitifbiri ve diğer güzel Annelerim
Hadi rast gelsin inşallah canım belli olmaz bu işlerbu ayde hemen bıtımınde basladım , bırde bu ay klomen kullandım olusmama ıhtımalı cok az gelıyor nedense ama görsel olarak bakınca tabı emın olamıyor ınsan , 11-13-14-16 olarak yumurtalama haftasını değerlendırdık yıne bellı olmaz :)
Teşekkür ederim canım kendini iyi hissettikçe katıl seni anlıyorum bazen hepimizde kafayı dinlemeyi istedik oluyor dilerim güzel günler yaşarsınKızlar artık siteyi takibi bırakıyorum kafamı dağıtacağım biraz ama sizin bebişlerin durumunu öğrenmek için arada bakarım beni de etiketleyiniyi ki varsınız inşallah sağ Salim bebişleri kucağınıza alırsınız M mucizeOldu Ginnys
Hayirli ugurlu olsunnn askisi darisi basimizaCanlar ben geldim doktorum çok şaşırırdı daha çokkkk erken diyo erken test mi yaptın dedi evet ddm sanki muayene etmek istemedi sonra 3 gündür pozitif çıkıyor deyince alttan muayene etti nokta gibi bişey var dedi hamilelik sıvısı çok yüksek dedi doğacak fotoğraf verditarihi söyledi 3 hafta sonra kalp atışı duyarız dedi kan da aldılar ama ya pazartesi Ya çarşamba çıkar dedi( çünkü Almanyada yarın öğlene kadar doktor var pazartesi bayramları salı da bayram tatili ) Pheebs @dunya162 @iyilikperisi92 T TASUU @LeucotheaThemis psikolojikdelipdr @pozitifbiri ve diğer güzel Annelerim
Adetliydim canım ama adetim az geliyoduSenin leke yada adet belirtisi var mıydı ki
çok iyi2 gün önce beta 33.3tü Şimdi 96 iyi mi?
Evet gittikçe koyulaşma artmışKızlar sizce beta artmıs mi ? En sonuncuyu 10 dakıka olmadı yapalı .
Bana da oyle gelıyor ama acaba gormek ıstedıgım ıcın mı dıye dusundum umarım artmıstır 29 unda kan vereceğimEvet gittikçe koyulaşma artmış
Çooook iyi tabiki2 gün önce beta 33.3tü Şimdi 96 iyi mi?
Reglim gecikmeden kan sonucum 125 çıktığı için aile hekimim kimyasal gebelik gibi duruyor dedi. Benim baş dönmem ve sık idrara çıkmam ve kasık ağrım vardı. Doktordan 4 ya da 5 gün sonra sanırım regli oldum acile gittim hcg ye bakıldı 4 e düşmüş dendi. Yani bir anda yükselip bir anda çakıldı. Sonrasında kadın doğuma gittim ultrasona girdim. o da bu olayın kimyasal gebelik olduğunu ve kesenin görülmediği i söyledi.reglim gecikmeden test yapmamam gerektiğini söylediği cnm. Hepsi bu yaniDen neye göre kimyasal olduğunu anlatmıyorsun heralde sanada söylenmemiş.bak burası karışık bu konuyu aydınlattık birde değerin çok iyi ne kimyasalı hasta oldum dediğin hastalık nedir yazarmısın.hepsini topluyorum başka doktora görünürmüssün biraz kötü bir doktor bnce gittiğin
Canım öncelikle gözün aydın şuan kaç gün geçti regl betan kaç çıktı? Keseyi minik de olsa görmüş ne güzelCanlar ben geldim doktorum çok şaşırırdı daha çokkkk erken diyo erken test mi yaptın dedi evet ddm sanki muayene etmek istemedi sonra 3 gündür pozitif çıkıyor deyince alttan muayene etti nokta gibi bişey var dedi hamilelik sıvısı çok yüksek dedi doğacak fotoğraf verditarihi söyledi 3 hafta sonra kalp atışı duyarız dedi kan da aldılar ama ya pazartesi Ya çarşamba çıkar dedi( çünkü Almanyada yarın öğlene kadar doktor var pazartesi bayramları salı da bayram tatili ) Pheebs @dunya162 @iyilikperisi92 T TASUU @LeucotheaThemis psikolojikdelipdr @pozitifbiri ve diğer güzel Annelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?