Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam ama diğerini değerlendirdin dimi aklında kalmamış oldu.. bu ay yumurtlamamış olabilirsin bu arada adete kadar bırakma bence test yapmayı adet olunca bırak adetin hemen ertesi başla
bu ayde hemen bıtımınde basladım , bırde bu ay klomen kullandım olusmama ıhtımalı cok az gelıyor nedense ama görsel olarak bakınca tabı emın olamıyor ınsan , 11-13-14-16 olarak yumurtalama haftasını değerlendırdık yıne bellı olmaz :)

İnşallah sağlıklı ilerler canım bende tek kan verdim 5 6. Haftaya kadar beklicem erkenden gidince hiç bir şey yapmıyor ilk aşama kese bebek ve kalp atımı duymak. İnşallah hepimiz her aşamayı sağlıklı bir şekilde atlatırız

Hadi rast gelsin inşallah canım belli olmaz bu işler

Teşekkür ederim canım kendini iyi hissettikçe katıl seni anlıyorum bazen hepimizde kafayı dinlemeyi istedik oluyor dilerim güzel günler yaşarsın

Hayirli ugurlu olsunnn askisi darisi basimiza 3 hafta gecmek bilmez simdi

Kızlar sizce beta artmıs mi ? En sonuncuyu 10 dakıka olmadı yapalı .

Eklentiler

• 90789197-CAC3-4642-9340-F7253E517D37.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 62
Reglim gecikmeden kan sonucum 125 çıktığı için aile hekimim kimyasal gebelik gibi duruyor dedi. Benim baş dönmem ve sık idrara çıkmam ve kasık ağrım vardı. Doktordan 4 ya da 5 gün sonra sanırım regli oldum acile gittim hcg ye bakıldı 4 e düşmüş dendi. Yani bir anda yükselip bir anda çakıldı. Sonrasında kadın doğuma gittim ultrasona girdim. o da bu olayın kimyasal gebelik olduğunu ve kesenin görülmediği i söyledi.reglim gecikmeden test yapmamam gerektiğini söylediği cnm. Hepsi bu yani

Canım öncelikle gözün aydın şuan kaç gün geçti regl betan kaç çıktı? Keseyi minik de olsa görmüş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…