- 4 Nisan 2021
- 107
- 165
- 18
- 32
Merhaba benimde 4 Ekim transfer günüm 5. Gün embriyosuMerhaba benimde 4 Ekim transfer oldu dün yani siz normal hayatınıza geri döndünüzmü? Yoksa istirahat mi ediyorsunuz? Benimde 3 gün
Merhaba benimde 4 Ekim transfer oldu 3 gün embriyosu
Benim ilk günler karnımın içi acıyordu ama o transfer hazırlığında da olmuştu muhtemelen estrofem yüzünden kalınlaştıkça acıdı. Sonra hiç bir belirtim olmadı hatta üzüldüm forumlarda yazdım belirtiniz var mı filan diye. Sonradan bir bel ağrısı geldi oda yatmaktandır, bende belim ağrıyınca iyice saldım kalkıyorum artık hep yatmıyorum yemek yapıyorum evi topluyorum eğiliyorum. Okuduğum kadarıyla çoğu doktor sürekli yatmayı önermiyor. Bir arkadaş yazmıştı hoplayan zıplayanında bebeği tutunuyor nasip işi bu işler. O yüzden kendimi yatağa bağlayıp bunalmak istemedim daha fazla. aşırı sıkıldım yatmaktan çünküTmm canım birde belirtilerin varmı bendeki belirtiler göğüs hassasiyeti sık acıkma kasık batması sağlı sollu özellikle vücudumu gerince yani sabah yatakta uyanınca vücudumuzu gereriz ya ondan bahsediyorum batmalarım oluyor senin farklılık var mı canım
Hemen başladım canım ilaçlara. Yoo önemli değil zaten birbirimize yardımcı olmak için buradayız. Yardımcı olabildiysem nePeki ilaclara hemen mi baslandi
Cok soru sordum kusura bakmayin iyice anlamak istiyorum
Bende 7 ekimde transfer oldum. Aynı gün transfer olmuşuz Aynen zaman hiç geçmiyor. Güzel haberler alırız inşallahSelam kızlar uzun zaman aradan sonra bu başlığa yazmak kısmet oldu … ben de 7 ekimde transfer oldum bir adet 5. Gün embriyosu . Zaman geçmek bilmiyor benim de 3. Denemem bakalım hepimiz için güzel sonuçlar olsun inşallah
Güzel düşün güzel olsun canım.Benim ilk günler karnımın içi acıyordu ama o transfer hazırlığında da olmuştu muhtemelen estrofem yüzünden kalınlaştıkça acıdı. Sonra hiç bir belirtim olmadı hatta üzüldüm forumlarda yazdım belirtiniz var mı filan diye. Sonradan bir bel ağrısı geldi oda yatmaktandır, bende belim ağrıyınca iyice saldım kalkıyorum artık hep yatmıyorum yemek yapıyorum evi topluyorum eğiliyorum. Okuduğum kadarıyla çoğu doktor sürekli yatmayı önermiyor. Bir arkadaş yazmıştı hoplayan zıplayanında bebeği tutunuyor nasip işi bu işler. O yüzden kendimi yatağa bağlayıp bunalmak istemedim daha fazla. aşırı sıkıldım yatmaktan çünküBugün de kasık batması oldu ama onu progesteron fitilden dolayı olduğunu okudum. İlaçlar için alarm kurdum dakikası dakikasına içiyorum fitil hariç ben yatarken iki tane koyuyorum çünkü. Birde dediğim gibi içimde bir ümitsizlik var
Tesekkur ederim canim .Hemen başladım canım ilaçlara. Yoo önemli değil zaten birbirimize yardımcı olmak için buradayız. Yardımcı olabildiysem ne
Ben de aynı durumdayım açıkçası hatta bugün baya ev işi yaptım durup kendimi dinlememek adına olacağı varsa olur kafasındayım biyandan biyandan da umutsuzluktan sanırım hakkımızda hayırlısıBenim ilk günler karnımın içi acıyordu ama o transfer hazırlığında da olmuştu muhtemelen estrofem yüzünden kalınlaştıkça acıdı. Sonra hiç bir belirtim olmadı hatta üzüldüm forumlarda yazdım belirtiniz var mı filan diye. Sonradan bir bel ağrısı geldi oda yatmaktandır, bende belim ağrıyınca iyice saldım kalkıyorum artık hep yatmıyorum yemek yapıyorum evi topluyorum eğiliyorum. Okuduğum kadarıyla çoğu doktor sürekli yatmayı önermiyor. Bir arkadaş yazmıştı hoplayan zıplayanında bebeği tutunuyor nasip işi bu işler. O yüzden kendimi yatağa bağlayıp bunalmak istemedim daha fazla. aşırı sıkıldım yatmaktan çünküBugün de kasık batması oldu ama onu progesteron fitilden dolayı olduğunu okudum. İlaçlar için alarm kurdum dakikası dakikasına içiyorum fitil hariç ben yatarken iki tane koyuyorum çünkü. Birde dediğim gibi içimde bir ümitsizlik var
Bende 7 ekimde transfer oldum. Aynı gün transfer olmuşuz Aynen zaman hiç geçmiyor. Güzel haberler alırız inşallah
İnşallah canım kan tahlilini 19 ekime istediler sen düşünüyormusun öncesinde test vs bakmayıBende 7 ekimde transfer oldum. Aynı gün transfer olmuşuz Aynen zaman hiç geçmiyor. Güzel haberler alırız inşallah
Eğer bekleyebilirsem düşünmüyorumİnşallah canım kan tahlilini 19 ekime istediler sen düşünüyormusun öncesinde test vs bakmayı
Ben de burada sürekli 8. Günde vs görenleri okuyup cesaretlerini takdir ediyorm ama kendim korkuyorumEğer bekleyebilirsem düşünmüyorum
Yine de belli olmaz
Kaçıncı gün test yaptınız ?Evet 5.gün embriyosu. Erken gebelik testi yaptım dün ve bugün ikinci çizgiyi gördüm şükürama tabi kan testine kadar sevinemiyorum henüz, çarş günü test günü
7. Gün yaptım bi cesaretleKaçıncı gün test yaptınız ?
Ne güzel maşallah aynı gün transfer olmuşuz belirtin varmı bahsetsene biraz canımMerhaba benimde 4 Ekim transfer günüm 5. Gün embriyosu
Transfer günü dahil mi değil mi7. Gün yaptım bi cesaretle
Dahil değil, transfer günü sayılmıyor.Transfer günü dahil mi değil mi
Ümitsiz olma bende bugünlerde öleyim ama çok yanlış aslında. Ben ağızdan alıyorum progestanı batmaların sürekli mi gecelerimi oluyor göğüs ağrısı varmı inşallah güzel haberler vericez birbirimize bugün kaçıncı gününBenim ilk günler karnımın içi acıyordu ama o transfer hazırlığında da olmuştu muhtemelen estrofem yüzünden kalınlaştıkça acıdı. Sonra hiç bir belirtim olmadı hatta üzüldüm forumlarda yazdım belirtiniz var mı filan diye. Sonradan bir bel ağrısı geldi oda yatmaktandır, bende belim ağrıyınca iyice saldım kalkıyorum artık hep yatmıyorum yemek yapıyorum evi topluyorum eğiliyorum. Okuduğum kadarıyla çoğu doktor sürekli yatmayı önermiyor. Bir arkadaş yazmıştı hoplayan zıplayanında bebeği tutunuyor nasip işi bu işler. O yüzden kendimi yatağa bağlayıp bunalmak istemedim daha fazla. aşırı sıkıldım yatmaktan çünküBugün de kasık batması oldu ama onu progesteron fitilden dolayı olduğunu okudum. İlaçlar için alarm kurdum dakikası dakikasına içiyorum fitil hariç ben yatarken iki tane koyuyorum çünkü. Birde dediğim gibi içimde bir ümitsizlik var
Merhaba bende 4 Ekim'de ttansfer oldum 5. Gün embriyosu cift embriyoNe güzel maşallah aynı gün transfer olmuşuz belirtin varmı bahsetsene biraz canım
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun benimde 4 Ekim transfer belirtin varmı benim 3 gün embriyosuMerhaba bende 4 Ekim'de ttansfer oldum 5. Gün embriyosu cift embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?