Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Yaa valla ümitlenmek istemiyorum inşallah öyledir tabi. Siz yaptınız mı test 5. Gün embriyosu mu?
Evet 5.gün embriyosu. Erken gebelik testi yaptım dün ve bugün ikinci çizgiyi gördüm şükürama tabi kan testine kadar sevinemiyorum henüz, çarş günü test günüm

Bide baby 2 gün içinde yerleşiyor mu zaten 5m gün embriyosunda neden 8. Gün yerlesme kanamasi olur bilginiz var mı?
Genelde transferden sonraki 48 saat önemli derler tutunma için. O yüzden 5.gün embryosu için 7.- 8. Günlerde yerleşme kanaması görülmesi gayet doğal endişelenmeyin bence:)

Merhaba drum bnada bu yöntemi önerdi ilaçlıda kimyasal gebelik oldu. Bisey sorcam rahim kalinligi nasil hazirlaniyor ilac kullanmayinca

Merhaba drum bnada bu yöntemi önerdi ilaçlıda kimyasal gebelik oldu. Bisey sorcam rahim kalinligi nasil hazirlaniyor ilac kullanmayinca
Vücut kendisi hazırlıyor canım. Zaten halihazırda her ay rahim ve rahim duvarı kendisini aslında hamileliğe hazırlıyor. Kontroller ölçüm yapıyor dr, kalınlaşmanın yeterliliğine bakıyor.

Benim de 3. gün embriyosu 2 tane, 2 si de 4 hücreli, doktor şansin az dedi,ama inşallah tutar
Canim cok zor ve ne hissedicegimi bilmiyorum ben de 2 tane 5. Gun embriyosu transferi olanları gorunce umudum gidiyor, ama senin en azindan iki tane sansin daha yuksek moralimizi bozmuycaz rabbim nasip edicekse olur zaten, ben kendimi negatife alistirmaya calisiyorum hayal kırıklığına ugramamak icin

Vücut kendisi hazırlıyor canım. Zaten halihazırda her ay rahim ve rahim duvarı kendisini aslında hamileliğe hazırlıyor. Kontroller ölçüm yapıyor dr, kalınlaşmanın yeterliliğine bakıyor.
Anladim canim bende ilk kez duyunca arastirayim dedim

6.81 cikti sonucum. Ne negatif ne pozitif dedi
Canım hayırlısı olsun kaçıncı gün değeri bu bide 2 gün sonra tekrarla 2 katına çıkmışmı ona bak önemli olan değerinin 2 günde 2 katına çıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…