- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
Merhaba benimde ayni sizin gibi acaba idrarda baktınız mı benim çift embriyoMerhaba benimde 4 Ekim transfer günüm 5. Gün embriyosu
Sağol canm seninde hayırlı olsun inşallah kasık ağrılarım var başka da bsy yok hiç bsy de hissetmiyorum sizde belirtiler neler acabaMerhaba canım tedavin hayırlı olsun benimde 4 Ekim transfer belirtin varmı benim 3 gün embriyosu
Kasık batmalarım iştah artışı göğüs hassasiyeti bu kadar şimdilikSağol canm seninde hayırlı olsun inşallah kasık ağrılarım var başka da bsy yok hiç bsy de hissetmiyorum sizde belirtiler neler acaba
3 gün embriyosu 7 gün çıkarmı testte çizgi silikmi yoksa netmiydi canım7. Gün yaptım bi cesaretle
İştah artışı çok normal ya o kadar hormon a karşı idrarda bakmayı düşünüyor musun ben yarın 7.gun bakayım diyorum ama cesaret edemiyorumKasık batmalarım iştah artışı göğüs hassasiyeti bu kadar şimdilik
6. Günüm bugün. Yok hiçbir farklılık yok meme ucu filan tamamen normal hassasiyet yok aynı yani. Batmalar da arada oluyor bacağıma ve kalçama vuruyor ince sızı gibi. Senin kaçıncı gün? İnşallah hakkımızda en hayırlıları olur güzel güzel haberler veririzÜmitsiz olma bende bugünlerde öleyim ama çok yanlış aslında. Ben ağızdan alıyorum progestanı batmaların sürekli mi gecelerimi oluyor göğüs ağrısı varmı inşallah güzel haberler vericez birbirimize bugün kaçıncı günün
Ben 6 günde 2 kilo almışımKasık batmalarım iştah artışı göğüs hassasiyeti bu kadar şimdilik
Sağlık olsun bı de bebiş olsun gerisi önemli değilBen 6 günde 2 kilo almışımdünyaları yiyorum sanırım farketmeden
3.gün embriyosu çıkmaz muhtemelen, benimki 5.gün embriyosuydu canım. Erken gebelik testinde silikle net arası bişey çıktı. kaset testlerde çok geç çıktığı için yapmadım henüz. Senin kaçıncı günün? İnşallah herbirimiz pozitif güzel haberler alırız3 gün embriyosu 7 gün çıkarmı testte çizgi silikmi yoksa netmiydi canım
tabi tabi inşallah hepimizin kuzuları bizimle kalırSağlık olsun bı de bebiş olsun gerisi önemli değil
Sabah test yapıcam mrk ediyorumİştah artışı çok normal ya o kadar hormon a karşı idrarda bakmayı düşünüyor musun ben yarın 7.gun bakayım diyorum ama cesaret edemiyorum
3 gün embriyosu yarın 7 günüm sabah test yapıcam3.gün embriyosu çıkmaz muhtemelen, benimki 5.gün embriyosuydu canım. Erken gebelik testinde silikle net arası bişey çıktı. kaset testlerde çok geç çıktığı için yapmadım henüz. Senin kaçıncı günün? İnşallah herbirimiz pozitif güzel haberler alırız
Evet test tarihim 14 ü. Ben erken denemek için yapıcam kan testi 14 ü canımCaglunal başka bir sayfada gördüm de test tarihin 14 ekimmiş galiba dimi 10. Gün mü yap dediler 3. Gün embriyosunu
Yarın öylesine idrarda bakıcamEvet test tarihim 14 ü. Ben erken denemek için yapıcam kan testi 14 ü canım
Bende doktorun dedi 14 ü sandım. Dondurulmuş embriyo muydu seninkindeEvet test tarihim 14 ü. Ben erken denemek için yapıcam kan testi 14 ü canım
Hadi hayırlısı çok erken ama çıkmazsa sakın moralini bozma çıkmaması çok normal çünkü.3 gün embriyosu yarın 7 günüm sabah test yapıcam
Doktorum 14 ü kan testi dedi 3 gün embriyosu taze transfer yarın 7 günüm genelde 7 gün gören çok olmuş bende meraktan yapıcamBende doktorun dedi 14 ü sandım. Dondurulmuş embriyo muydu seninkinde
Anladım canım ama moralini bozmayacaksa bak bozacaksa bekleYarın öylesine idrarda bakıcam
Yok bozmam erken sonuçta kimisi 7 gün görmüş silik çizgiyi bende öylesine yapıcamHadi hayırlısı çok erken ama çıkmazsa sakın moralini bozma çıkmaması çok normal çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?