Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Bak 8 çıkan bi arkadaş vardı test günü sonra katlanarak artı değeri aynı yerde aynı saatlerde tekrar ver 2 gün sonra canım artar inşaallah
Yok ya kimyasal diye düşünüyorum. Artsa bile sağlıklı bir gebelik olmayacak büyük ihtimal

Yok ya kimyasal diye düşünüyorum. Artsa bile sağlıklı bir gebelik olmayacak büyük ihtimal
Olumsuz düşünme hemen hiç belli olmaz o değeri çok yüksek çıkıpta Olumsuz olabiliyor güzel düşünelim güzel olsun

Olumsuz düşünme hemen hiç belli olmaz o değeri çok yüksek çıkıpta Olumsuz olabiliyor güzel düşünelim güzel olsun
Bakalim insallah. Asıl test günüm yarın ben harinda kan vereyim diyorum doktora daha sağlıklı net sonuc vermek için yoksa katlandigina bakmak için değil. Olur degilmi

Bakalim insallah. Asıl test günüm yarın ben harinda kan vereyim diyorum doktora daha sağlıklı net sonuc vermek için yoksa katlandigina bakmak için değil. Olur degilmi
Yok canım yarın değil 2 gün sonra ver tekrar zaten bi kaç kere daha vermem gerecek senin salı günü aynı yerde aynı saattelerde ver

Merhaba kaçıncı gün test yaptınız benim 3 gün embriyosu 6 günüm bugün negatif idrar testi erken olduğu için böle çıkmıştır değilmi
Daha çok erkeeen Benimde 3. Gün dondurulmuş embriyo idi transfer gününü saymadığım için bugün 6. Günüm test yapsan imkansız çıkması

Daha çok erkeeen Benimde 3. Gün dondurulmuş embriyo idi transfer gününü saymadığım için bugün 6. Günüm test yapsan imkansız çıkması
Tmm canım birde belirtilerin varmı bendeki belirtiler göğüs hassasiyeti sık acıkma kasık batması sağlı sollu özellikle vücudumu gerince yani sabah yatakta uyanınca vücudumuzu gereriz ya ondan bahsediyorum batmalarım oluyor senin farklılık var mı canım

Transferin kaçıncı günündesiniz?
Bende de kasık batması oluyor sağlı sollu. Bugün 3. günüm benimde.

Merhabalar yarin doktoruma transfer gununu kararlasitrmaya gidecegim .
Adetimin 2. Gunu oluyor .
Adetle gel transfer gununu kararlastiralim demisti doktorum.
Dondurulmus 3. Gün embryosu olacak .
Ilaç kullanmaya devam edecekmiyim hemen transfer oluyormu hicbir bilgim yok
Transfer tahmini kac gunumu alacak
Ilaç kullananlar hangi ilaclari kullandi ?
Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim

Ben çok fazla iğne kullandım.
Transfer oldum hala da vuruyorum. Estrofem diye Bi ilaç kullanıyorum
Coraspin kan sıvılaştırıcı
Protestan fitil
Prolutex iğne
Oksapar iğne
Test gününe kadar devam dedi.

Adetinin 2. Gunu den test gününe ortalama bi 25 gün civari gecicek canim, eger pozitifi görürsen de bazi ilaclara devam etme ihtimali yüksek, ben etmis Tim 13. Haftaya kadar yanlis hatirlamiyorsam. Hayirlisi olsun simdiden

Ben çok fazla iğne kullandım.
Transfer oldum hala da vuruyorum. Estrofem diye Bi ilaç kullanıyorum
Coraspin kan sıvılaştırıcı
Protestan fitil
Prolutex iğne
Oksapar iğne
Test gününe kadar devam dedi.
Peki adetin kacinci gunu transfer oldunuz
Yunurta toplama gunu 1 poset ilac igne verdi.
doktorum trafser zamanj kullanmam icin ;
-oksapar
-Ecopirin
-climara forte flaster bant
-proluaton depot amp
Belki yarin baska ilaclarda verir .

Adetinin 2. Gunu den test gününe ortalama bi 25 gün civari gecicek canim, eger pozitifi görürsen de bazi ilaclara devam etme ihtimali yüksek, ben etmis Tim 13. Haftaya kadar yanlis hatirlamiyorsam. Hayirlisi olsun simdiden
Tesekkur ediyorum sizinde hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Peki adetin kacinci gunu transfer oldunuz
Yunurta toplama gunu 1 poset ilac igne verdi.
doktorum trafser zamanj kullanmam icin ;
-oksapar
-Ecopirin
-climara forte flaster bant
-proluaton depot amp
Belki yarin baska ilaclarda verir .
20 Eylül de adet oldum canım
7 ekimde transfer yaptı dondurulmuş 5.gün embriyosu. Climara fort bant prolutaton depot da kullanıyorum ek olarak onları unutmuşum..

Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin tarihlerimiz aynıymış bende 37 yaşında 3. Denemem ekim 16 da transfer olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…