6 yumurta toplandı 4 tane dollenmisti 5.gune sadece 1 embriyo kalmışBidahaki gidisinizde bir sorun isterseniz doktorunuza .
Kac yumurtaniz toplandı ?
Embryo ne kadar olustu?
Sağlıkla ilerlesin inşallah. Estrofem haricinde neler kullanıyorsunuz acaba?6 yumurta toplandı 4 tane dollenmisti 5.gune sadece 1 embriyo kalmış
Kısmet bakalım 18.gün transfer için uygun oluyormuş formdaki arkadaşlar yazmışlar ilk kontrolde estrofemi 3 e çıkarttı rahim kalinligi iyi dedi sadece
İnsallah arkadasım .bu son olsun hepımız içinRabbim pozitif görmeyi nasip etsin tarihlerimiz aynıymış bende 37 yaşında 3. Denemem ekim 16 da transfer olacak inşallah
Bendede yerleşme olmadı sabahki testim pozitifCanım transfer günü ve sonrasında adet ağrısı gibi bir ağrı oldu iki gün yataktan çıkamadım arada kasık ağrım oluyor ama galiba ilaçlardan 3. Gün baş ağrım oldu son iki gündür de böbrek ağrısı hissediyorum. Farklı bir belirti yada yerleşme kanaması olmadı eşim çok kızıyor ama sanki olmayacak gibi hissediyorum bilmiyorum farklı bişey hissedecek miyim sizde varmı test günüm 15 i
Ne güzel çok sevindim canm ben de test yaptım negatif sizinde 4 ekim 5.gun embriyosu ve çift transfer di dimiBendede yerleşme olmadı sabahki testim pozitif
Yaa 3.gun embriyosu muydu benim ki 5.gun olmasına rağmen tek çizgi maalesef bu sefer de olmadı demekki nasip senin adına çok sevindim canmKızlar 3 gün embriyosu 7 günüm bu sabah testim silik pozitif 4 Ekim transfer günümdü rabbime çok şükür
Ben test yapmadım yapmayı düşünmüyorum şuan canım etkendir dahaMerhaba kaçıncı gün test yaptınız benim 3 gün embriyosu 6 günüm bugün negatif idrar testi erken olduğu için böle çıkmıştır değilmi
Yaa 3.gun embriyosu muydu benim ki 5.gun olmasına rağmen tek çizgi maalesef bu sefer de olmadı demekki nasip senin adınaKızlar 3 gün embriyosu 7 günüm bu sabah testim silik pozitif 4 Ekim transfer günümdü rabbime çok şükür
Yaa çok sevindim idrar testi mi yaptın erken gebelik testiBendede yerleşme olmadı sabahki testim pozitif
Ay çok sevindimm canımm belirtilerimiz aynı ins umudumuz olur sağlıkla ilerlesinn hepimizinKızlar 3 gün embriyosu 7 günüm bu sabah testim silik pozitif 4 Ekim transfer günümdü rabbime çok şükür
İnşallah canım çok tşk ederimAy çok sevindimm canımm belirtilerimiz aynı ins umudumuz olur sağlıkla ilerlesinn hepimizin
Hayır olurmu öle şey bazıların erken bazıların geç çıkıyor lütfen böle düşünme erken değil canım benim kimisi erken kimisi geç tutunuyorYaa 3.gun embriyosu muydu benim ki 5.gun olmasına rağmen tek çizgi maalesef bu sefer de olmadı demekki nasip senin adına
Kaset test dimi bu kzz aklımı çeldin npsam ki yapsam mı az daha beklesem miİnşallah canım çok tşk ederim
İdrar testi sıradan ucuz olan testlerden canımYaa çok sevindim idrar testi mi yaptın erken gebelik testi
Bilmiyorum dün negatif gördüm bugün pozitif stres yapmıcaksan yap ben herşeye psikolojik olarak kendimi hazırlayıp yaptım hatta testi yapıp ilk bakmadımKaset test dimi bu kzz aklımı çeldin npsam ki yapsam mı az daha beklesem mi
Hayırlısı bakalım nasipten öte yol yokHayır olurmu öle şey bazıların erken bazıların geç çıkıyor lütfen böle düşünme erken değil canım benim kimisi erken kimisi geç tutunuyor
YaaaaaaaBendede yerleşme olmadı sabahki testim pozitif
Yarında yap bakalım gün gün takip etBilmiyorum dün negatif gördüm bugün pozitif stres yapmıcaksan yap ben herşeye psikolojik olarak kendimi hazırlayıp yaptım hatta testi yapıp ilk bakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?