Yapıcam canım gün gün Allah hepinize bu duyguyu tattırmayı nasip etsin hepinize dua ediyorumYarında yap bakalım gün gün takip etdarısı bizlere inşallah
GözünaydınKızlar 3 gün embriyosu 7 günüm bu sabah testim silik pozitif 4 Ekim transfer günümdü rabbime çok şükür
Evet canım gün gün takip edicem cuma günü doktor randevum var zatenGözünaydıninşallah sağlıkla ilerler Her gün koyulaşmasını takip et istersen.
Amin inşallah canım. Bizlerde alırız güzel haberleri inşallahYapıcam canım gün gün Allah hepinize bu duyguyu tattırmayı nasip etsin hepinize dua ediyorum
Bugun bana da estrofem verdi doktorum.6 yumurta toplandı 4 tane dollenmisti 5.gune sadece 1 embriyo kalmış
Kısmet bakalım 18.gün transfer için uygun oluyormuş formdaki arkadaşlar yazmışlar ilk kontrolde estrofemi 3 e çıkarttı rahim kalinligi iyi dedi sadece
Hayirli olsun arkadaşım,Allah kucağınıza almayi nasip etsin,cok sevindim,darısı bizlerin başına inşallahBendede yerleşme olmadı sabahki testim pozitif
Bnde çok heyecanlıyım 9 ekimde 5.gün embriyosu transferi oldum olumlu olumsuz hiç bi hissim yok kafam çok bulanıkDahil değil, transfer günü sayılmıyor.
Allah razı olsun canım inşallah tez zamanda rabbim sanada bu haberi almayı nasip etsinHayirli olsun arkadaşım,Allah kucağınıza almayi nasip etsin,cok sevindim,darısı bizlerin başına inşallah
Merhaba yasim 43İlk ben başlayayım :2.denemem yaş 37,bir adet pgt Li 5.gün embriyosu transfer edilecek .transfer tarıhım 17-18 ekim gibi (sizler de aynı sekılde yazarsanız sevınırım .umarım güzel haberlerle dolar bu başlık .hepımıze hayırlısı olsun arkadaşlar)
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsinKızlar 3 gün embriyosu 7 günüm bu sabah testim silik pozitif 4 Ekim transfer günümdü rabbime çok şükür
Ümitsizliğe kapılmayın bence. Daha erken. Çıkmayadabiliyormuş erken olduğu için.Arkadaşlar 5.gun embriyosu çift transfer olup 7.gun idrar da testi negatif olup sonrası pozitif olan varmı.. varsa yazıp bana ümit olabilirmi benim bugün 7.gunum ve testim negatifçoğu yazılanlari okudum ve gebelik olduysa silik te olsa az bsy çıkıyor anladığım kadarıyla lütfen benim gibi olan varsa dönsün nolur
İnşallah öyledir bebislerim benimledirÜmitsizliğe kapılmayın bence. Daha erken. Çıkmayadabiliyormuş erken olduğu için.
Çook sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallahİdrar testi sıradan ucuz olan testlerden canım
Canını sıkma estrofem ilacı rahim kalınlığını düzenliyor ilacı düzenli kullan düzelir ins.Bugun bana da estrofem verdi doktorum.
Rahim kalinlasmasi duzensiz dedi 12 gun sonra terkar cagirdi yine duzensizse kalinlasma bidahaki aya kalacak dedi
Hayirlisi olsun insallah hakkimizda
Amin inş.saglikla kucağımıza aliriz bebisleri hepimiz cnm estrofem ve folboil verdi sadece günde 3 tane estrifem ve 1 tane folbiol içiyorum perşembe kontrol varSağlıkla ilerlesin inşallah. Estrofem haricinde neler kullanıyorsunuz acaba?
Hangi testle yaptınız? Erken gebelik mi, kaset testlerden mi? Daha erken, beta hcg hormonu yeni yeni kana karışmaya başlıyor, kendinizi strese sokmayın boş yere lütfen.Arkadaşlar 5.gun embriyosu çift transfer olup 7.gun idrar da testi negatif olup sonrası pozitif olan varmı.. varsa yazıp bana ümit olabilirmi benim bugün 7.gunum ve testim negatifçoğu yazılanlari okudum ve gebelik olduysa silik te olsa az bsy çıkıyor anladığım kadarıyla lütfen benim gibi olan varsa dönsün nolur
Amin canım inşallah sağlıkla ilerlerHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
Hepiniz için dua ediyorum inanki rabbim sizede bu duyguyu nasip etsin inşallah sende dua et sağlıklı ilerlerler inşallahÇook sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallahbenim için de dua edersen çok sevinirim
İnşallah Allah sizede nasip etsin buraya yazmayıAmin inşallah canım. Bizlerde alırız güzel haberleri inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?