Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Kızlar ben bugun dayanamadım gittim kan testi verdim pozitif sonuç çok şükür bin şükür rabbim hepinize nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepinize dua edeceğim
Tebrik ederim, Allah bebeğinizi kucağınıza alıp sevmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar ben bugun dayanamadım gittim kan testi verdim pozitif sonuç çok şükür bin şükür rabbim hepinize nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepinize dua edeceğim
Canım kaçıncı gündü, kaçıncı gün embriyosuydu. Belirti filan var mıydı Gözün aydı sağlıkla kavuş kuzuna inşallah

Canım kaçıncı gündü, kaçıncı gün embriyosuydu. Belirti filan var mıydı Gözün aydı sağlıkla kavuş kuzuna inşallah
Amin inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin 5. Gün embriyosuydu donmuş embriyo transferi başka bir hasteneden bulunduğun ile taşıdım. Transfer oldu 2 embriyo transferi 9.gün idrar testi yaptım belli belirsizdi negatif diye koydum kenara. İlaçlarım bitmişti gideyim kan vereyim de dedim negatif çıkacak boşuna para vermeyeyim ilaçlara. Verdim 439 çıktı beta hcg şok oldum hala inanmıyorum. Hiç bir belirti yoktu ne göğüs ağrısı ne kanama sadece çok şiddetli adet ağrısı olacak gibi diz bacak bel ağrım vardı. Adet olacağım zaman da aynı böyle olurdum hatta sürekli tuvalete gittim ped koydum afet oldum olacağım diye o kadar belirtim yoktu çok şükür bin şükür

2 emriyo nasıl oldu tek oluyor diye biliyorum. İlk tüp bebek denemesi miydi hayırlı olsun bu arada gözünüz aydın darısı başımıza

Bir şey soracağım adetimin ikinci günü vajinal ultrason yapıldı hiçbir sıkıntı görülmedi yumurtalıklarımın çok güzel çalıştığı söylenildi. Her şey görülmüyor mu vajinal ultrasonda Rahim filmi istemelerinin sebebi ne tüp bebeğe kararli olan birinden neden isteniyor zaten tüpler tıkalı olduğu zaman tüp bebek yapılmıyor mu rahim filmi neden bu kadar önemli

2 emriyo nasıl oldu tek oluyor diye biliyorum. İlk tüp bebek denemesi miydi hayırlı olsun bu arada gözünüz aydın darısı başımıza
3. Denemem olduğu için 2 embriyo transferi yapıldı canım 3. Tüp bebek çok teşekkür ederim Aminn inşallah rabbim size de yaşatsın dua edeceğim

Rahim filmi hem rahmin yapısını hemde tüpleri gösteriyor bunlar ultrason da gözükmüyor o yüzden

Çok şükür canım benim Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin

Kızlar benim 5. Gün embriyosu ve transfer günü hariç 8. Gün bugün evde normal gebelik testi vardı kaset testlerden dayanamadım bi şansımı deneyeyim dedim hiç birşey çıkmadı hayalet çizgi bile yok Sizce normal mi? Erken görenler mutlaka erken gebelik testi ile mi baktı acaba yazarlarsa sevinirim . Biraz modum düştü ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…