Hayırlı uğurlu olsun. Sizin tüp bebek yaptırma sebebi neydi? Kaç yumurta toplanmıştı kaçı döllenmişti?Amin inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin5. Gün embriyosuydu donmuş embriyo transferi başka bir hasteneden bulunduğun ile taşıdım. Transfer oldu 2 embriyo transferi 9.gün idrar testi yaptım belli belirsizdi negatif diye koydum kenara. İlaçlarım bitmişti gideyim kan vereyim de dedim negatif çıkacak boşuna para vermeyeyim ilaçlara. Verdim 439 çıktı beta hcg şok oldum hala inanmıyorum. Hiç bir belirti yoktu ne göğüs ağrısı ne kanama sadece çok şiddetli adet ağrısı olacak gibi diz bacak bel ağrım vardı. Adet olacağım zaman da aynı böyle olurdum hatta sürekli tuvalete gittim ped koydum afet oldum olacağım diye o kadar belirtim yoktu çok şükür bin şükür
Bekliyoruz canım sonuçlarıAyyyy hadi Allah yardımcın olsun haber et
Haber vercem çıkınca 2 saat sonra çıkacakmışBekliyoruz canım sonuçları
Benim de aynı şekilde test günüm 19 ama bugün 8. Günüm 7 ekimde transfer olmuştum. ben de sabah yaptım negatif çıktı ama normal testti erken gebelik testi değildi . Sizin de mi normal testti?Dondurulmuş 5. Gün embriyosu ilk denemem Transferin yedinci günü bugün bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı 19 ekimde test günüm normalde ama dayanamadım yaptım çok kötü oldum moralim çok bozuldu tutunmamış diye bnm gibi olan varmı sonrasında ne sonuç aldılar
Düşmesin canım benim de 8. gün bugün. Ben erken gebelikle baktım dün hayaket gibi çizgi ama hiç inandırıcı değil idrar testleri. Onlara inanma benceKızlar benim 5. Gün embriyosu ve transfer günü hariç 8. Gün bugün evde normal gebelik testi vardı kaset testlerden dayanamadım bi şansımı deneyeyim dedim hiç birşey çıkmadı hayalet çizgi bile yok Sizce normal mi? Erken görenler mutlaka erken gebelik testi ile mi baktı acaba yazarlarsa sevinirim . Biraz modum düştü ama bilemedim
Benim de test günüm 19 u canım. Ben de dün erken gebelik testi yaptım evde var diye. Hayalet gibi değil gibi. Boşuna yapma hiç. Pozitif olsa yetmiyor ki. Sağlıklı ilerlemesi de lazım.Dondurulmuş 5. Gün embriyosu ilk denemem Transferin yedinci günü bugün bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı 19 ekimde test günüm normalde ama dayanamadım yaptım çok kötü oldum moralim çok bozuldu tutunmamış diye bnm gibi olan varmı sonrasında ne sonuç aldılar
Benim de test günüm 19 u canım. Ben de dün erken gebelik testi yaptım evde var diye. Hayalet gibi değil gibi. Boşuna yapma hiç. Pozitif olsa yetmiyor ki. Sağlıklı
Sağol canım cevap için haklısın insan stresten ne yapacağını nasıl hissedeceğini şaşırıyor artık ama hoş iyi de çıksa kötü de çıksa yolumuz uzun yine her türlüDüşmesin canım benim de 8. gün bugün. Ben erken gebelikle baktım dün hayaket gibi çizgi ama hiç inandırıcı değil idrar testleri. Onlara inanma bence
Sebepsiz infertilite canım benim eşim de de bende genetik testlere kadar yapıldı bir sorun yok denildi. İlk sefer de 12 yumurta toplantı 2 si 5. Güne gitti dondurup transfer edildi ama negatif sonuç aldım ikinci de tekrar yumurta toplandı 17 yumurta çıktı 12 si döllendi. 7 si 5. Güne gitti donduruldu. Acıbadem de ikinci transfer yapıldı 2 embriyo negatif sonuç aldım. 3. De embriyoları afyona taşıdım afyonda 2 embriyo transfer edildi çok şükür bin şükür pozitif sonuç aldımHayırlı uğurlu olsun. Sizin tüp bebek yaptırma sebebi neydi? Kaç yumurta toplanmıştı kaçı döllenmişti?
Öyle tabii. Pozitif alsan kese görene kadar sorun. Kese görsen, kalp atışı. Ben 6+1 de kalp atışı duydum geçen transferimde. 8. Hafta kontrolünde kalbi atmıyordu. O yüzden hep diken üstü bir durumdayız.Sağol canım cevap için haklısın insan stresten ne yapacağını nasıl hissedeceğini şaşırıyor artık ama hoş iyi de çıksa kötü de çıksa yolumuz uzun yine her türlüHakkımızda hayırlısı çok teşekkürler
Malesef çok zor bir durum olmalı ne diyeceğimi bilemedim canım Allah sağlıkla nasip etsin bian önce inşallahÖyle tabii. Pozitif alsan kese görene kadar sorun. Kese görsen, kalp atışı. Ben 6+1 de kalp atışı duydum geçen transferimde. 8. Hafta kontrolünde kalbi atmıyordu. O yüzden hep diken üstü bir durumdayız.
Evet bnm normal kaset testBenim de aynı şekilde test günüm 19 ama bugün 8. Günüm 7 ekimde transfer olmuştum. ben de sabah yaptım negatif çıktı ama normal testti erken gebelik testi değildi . Sizin de mi normal testti?
Canım sonucum 183 transfer in 11 günü iyimi senceAyyyy hadi Allah yardımcın olsun haber et
Öyle canım. Her zorluğun daha bir zoru var. Önemli olan sağlıkla ilerleyen hamilelik. Hepimiz için güzel haberler gelsin umarımMalesef çok zor bir durum olmalı ne diyeceğimi bilemedim canım Allah sağlıkla nasip etsin bian önce inşallahBen hiç gebelik yaşamadım henüz ve başka emriyom oluşmadı maalesef olmazsa sil baştan olacak yine Allah hepimizin yardımcısı olsun her aşama ayrı zor malesef….
Yaaaaa iyi tabikiiiiCanım sonucum 183 transfer in 11 günü iyimi sence
Öyle tabi ama içim içimi yiyor sürekli bi kaygı ya tutunmazsa diye çok zor bu bekleme süreci bikere bile şu ikinci çizgiyi görme umuduyla yaşıyor insan. Bu yüzden sabırsızım test gününü beklemeyemiyorumBenim de test günüm 19 u canım. Ben de dün erken gebelik testi yaptım evde var diye. Hayalet gibi değil gibi. Boşuna yapma hiç. Pozitif olsa yetmiyor ki. Sağlıklı ilerlemesi de lazım.
Gözün aydın canımCanım sonucum 183 transfer in 11 günü iyimi sence
Saol tşk ederim canımGözün aydın canım
Doktorum bilgisi var zaten canım çok mutluyum rabbim herkese tatdırsın bu duyguyu inşallahYaaaaa iyi tabikiiiiAllahım kat kat arttırmayı nasip etsin inşallah hemen doktoruna da haber ver kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?