Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Doktorum bilgisi var zaten canım çok mutluyum rabbim herkese tatdırsın bu duyguyu inşallah
Ay inşallah bana özet geçer misin aynı gün olduk ya transfer bana 12 dedi doktorum yarını bekliyorum ama bugün fenalıklar geçiriyorum belirtin oldu mu ne var ne yok bende hiç lekelenme filan hiç bir şey yok o kasık ağırlarım filanda azaldı baya aşırı korkuyorummmm dua et banada

İlk zamanlar göğüs hassasiyeti çoktu azaldı baya yine ilk zamanlar batmalarım çoktu onlarda azaldı korkma bu yüzden benimde belirtilerim azaldı baya Bi inşallah sendende güzel haberler alıcaz inanki idrar tahlili yapmasam direk bugün öğrenecek olsaydım bu azalan belirtilere göre kesin yok derdim

Şuan aynı durumdayım 0 Ümit Bakalım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bende sevinirim belki yarın

Canm bnde aynı senin gibi hiç göremedim hayali çizgi bile yoktu sonuç negatif

Kaset test ile yapmıştım 9.gun silikti cnim güzel haberler alırsın inşallah

Bende geçen hafta başladım ama. 15 tane çok iyi sayı diil mi beni söylemedi ama benm gördüğüm 3-4 falandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…