Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Sonradan gelişenler oluyor, içiniz çok rahat olsun lütfen ve kesinlikle sayıdan ziyade kalitesi önemli, benim sonuçta iki kaliteli embriyom oluştu, birini bugün transfer ettik, diğerini dondurduk
Ayyy bir ben kaldım galiba bizim dönem transfer olup test yapmayan dua edin banada
Ben bugün transfer oldum:)

Orkide1221 merhabalar ne durumdasın ?nasılsın ? Transferin ne zaman ?benım maalesef rahım yeteri kadar kalınlaşmadı henüz ilaç dozlarını arttırdılar .bakalım yarın kontrol var .nar suyu ıcmekten içim dışım nar oldu

Cnm nasılsın ?9.günün var mı belirti vs ?

kalkyerineyat merhabalar.nasılsın ?trabsferin ne zamana ? Ne durumdasın var mı bir gelısme cnm

Cilekkokusuu merhAbalar .4.günün nasılsın?nasıl hissediyorsun var mı belirti vs ?canım
Canım merhaba.Dün akşamdan beri göğüs hassasiyetim var , transferin ertesi gününden itibaren ayaklarım çok üşüyor eğer belirtiyse ve transfer olduktan sonraki günden itibaren bacaklarım ağrıyor ara ara baya ağrıdı yani

Arkadaşlar benım adetımın bugun 17.günü ve hala trabsfer tarıhım belli degıl .yarın da kontrolüm var rahım duvarı kalınlığıma bakılacak .3gun önce 7.4olculdü kalınlık .sizlerin kalınlık kaçtı acaba ?ıcım dışım nar suyu oldu kalınlaşsın diye.su an günde 4tane estrofem ıcıyorum

Canım Benim adetin 10.günü 8 demişti doktor gayet iyi demişti.Adetin 19.günü Transfer oldum, o gün kaç oldu bilmiyorum söylemediler.

Ya arkadaşlar implantasyon kanaması kesin olur mu tüp bebek tedavisi görüldüğünde? Yazanlar da 4. Günü yaşadık falan yazmışlar farklı açılan konularda.benim de transferin 4. Günüydü bugün ama kanama akıntı vs. Hiç birşey yok. Sadece adet olacakmış gibi yoğun bir ağrım var

Sen ne durumdasın cnm ?transferin ne zaman ?rahım duvarı kaç ölçüldü ?
Canım ben iyiyim rahim duavrı ağdetten sonra bir kere bakıldı oo iyi dedi 16 sında gel transfer var dediler gittim direk transfer e aldılar ,ama transfer den sonra proloton iğne yaptılar belkide rahim kalınlığı iyi değildi o nedenle yaptılar açıklama olarakta tutunmayı kolaylaştırır dediler
Estroffem i bende 4 alıyorum ama yanında bide iğne yapıyorum ben

Onlar işlerinin ehlidir güven kafanı bulandırma takma kafana vardır bir hayır

Merhaba benim de 2. kontrolüm olucak pazartesi ona göre netleşicek gibi canımsanırım en az 3-4 kere kontrol oluyormuş bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız haberleşiriz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…