Bende geçen hafta başladım ama. 15 tane çok iyi sayı diil mi beni söylemedi ama benm gördüğüm 3-4 falandı
Ben bugün transfer oldum:)Ayyy bir ben kaldım galiba bizim dönem transfer olup test yapmayandua edin banada
Yok arkadasım benım hala rahim duvarı istedıkleri kadar kalınlaşmadı .estrofem i arttılar yarın reglimin 18.günü olacak son Kontrolüm var .yarın belli olacak herhalde trabsfer tarihiEpoh34 seninde transferin vardı ne yaptın aldınmı bebişlerini ?
Merhaba cnm ben de Şişli Memorialda tedavi görüyorum ilk transferim negatif oldu maalesef, senin ilaçlı olması nasıl karar verildi rahim kalınlaşma sorunun var mıydı? Benim ilki tazeydi şimdi dondurulmuş olucak kısmetse, inşallah hepimiz bu sefer kavuşuruz
Kızlar benimde transferim Haftaya salı inşallah 12 Ekim
Cnm nasılsın ?9.günün var mı belirti vs ?Ben de yazayım arkadaslar,su an transferden geldim, yasim 34,iki tane 3. gün embriyosu,biri a kalite,digeri c imiş. Embriyolarım biraz küçükmüş,cok da umutlanma dedi dr,ama ben yine de umutluyum. Yaratan Allah , insallah isteyen herkese sağlıklı evlatlar verir.
Sonuç ne oldu canım ,güzel haberlerle gel insallahBenimde transferim 1 Ekim yapıldı 2 adet beşinci gün embriyosu. Bugün 6. Gün. Bekliyorum test yapmadım daha.
Arkadaşlar merhaba, ilaçsız doğal siklus takibi aslında en doğal olanı. Ben de 2 defadır aynı şekilde transfere hazırlanıyorum. İlkinde tuttu, 7. haftada kalbi durdu. Şimdi yine doğal siklusla hazırlık yapıyoruz. Çok sık kontrol yapılıyor yumurtanın büyümesi ve çatlaması konusunda. Hormon testleri de 2-3 güne bir kontrol ediliyor. Bu biraz doktorun tercihi. Bende mesela transfer hazırlığında kullanılan ilaçlardan birine ciddi alerjim çıktı. Bırakın transfer olmayı, kardiyolojide 6 ay ilaçla ritim bozukluğu tedavisi gördüm pandemide. O yüzden illa ilaç şrt değil. Bebeğin tutunması da sadece ilaçlara bağlı değil.
Merhabalar umarım her şey yolundadırMerhaba kizlar benimde 2. Denemem ilki 9 ay önce düşükle sonuçlandı bu ay 2. Tedaviye başladım suan estrofem kullanıyorum 14 ekimde transferim olacak
Valla surungecteyiz. Doktorum net birsey diyemiyor. Değerlerim 6.81-18.86-57-99.65. Çarşamba yanına çağırdı bakalimSonuç ne oldu canım ,güzel haberlerle gel insallah
7 ekimde transfer oldum canım ben. Salı gnü test günüm. Bekliyorum :)kalkyerineyat merhabalar.nasılsın ?trabsferin ne zamana ? Ne durumdasın var mı bir gelısme cnm
Hayırlısı olsun inşallahYok arkadasım benım hala rahim duvarı istedıkleri kadar kalınlaşmadı .estrofem i arttılar yarın reglimin 18.günü olacak son Kontrolüm var .yarın belli olacak herhalde trabsfer tarihi
Canım merhaba.Dün akşamdan beri göğüs hassasiyetim var , transferin ertesi gününden itibaren ayaklarım çok üşüyor eğer belirtiyse ve transfer olduktan sonraki günden itibaren bacaklarım ağrıyor ara ara baya ağrıdı yani
Yok arkadasım benım hala rahim duvarı istedıkleri kadar kalınlaşmadı .estrofem i arttılar yarın reglimin 18.günü olacak son Kontrolüm var .yarın belli olacak herhalde trabsfer tarihi
Sen ne durumdasın cnm ?transferin ne zaman ?rahım duvarı kaç ölçüldü ?Hayırlısı olsun inşallah
Canım Benim adetin 10.günü 8 demişti doktor gayet iyi demişti.Adetin 19.günü Transfer oldum, o gün kaç oldu bilmiyorum söylemediler.Arkadaşlar benım adetımın bugun 17.günü ve hala trabsfer tarıhım belli degıl .yarın da kontrolüm var rahım duvarı kalınlığıma bakılacak .3gun önce 7.4olculdü kalınlık .sizlerin kalınlık kaçtı acaba ?ıcım dışım nar suyu oldu kalınlaşsın diye.su an günde 4tane estrofem ıcıyorum
Canım ben iyiyim rahim duavrı ağdetten sonra bir kere bakıldı oo iyi dedi 16 sında gel transfer var dediler gittim direk transfer e aldılar ,ama transfer den sonra proloton iğne yaptılar belkide rahim kalınlığı iyi değildi o nedenle yaptılar açıklama olarakta tutunmayı kolaylaştırır dedilerSen ne durumdasın cnm ?transferin ne zaman ?rahım duvarı kaç ölçüldü ?
Onlar işlerinin ehlidir güven kafanı bulandırma takma kafana vardır bir hayırArkadaşlar benım adetımın bugun 17.günü ve hala trabsfer tarıhım belli degıl .yarın da kontrolüm var rahım duvarı kalınlığıma bakılacak .3gun önce 7.4olculdü kalınlık .sizlerin kalınlık kaçtı acaba ?ıcım dışım nar suyu oldu kalınlaşsın diye.su an günde 4tane estrofem ıcıyorum
Merhaba benim de 2. kontrolüm olucak pazartesi ona göre netleşicek gibi canımOrkide1221 merhabalar ne durumdasın ?nasılsın ? Transferin ne zaman ?benım maalesef rahım yeteri kadar kalınlaşmadı henüz ilaç dozlarını arttırdılar .bakalım yarın kontrol var .nar suyu ıcmekten içim dışım nar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?