Canım benimki de 4ab ve neden böyle düşüverdi modun? Surelab, fertilelab vs bunlar yalan. 7. gün test yaptım çıkmadı. Dedim kesin tutmadı. Adet ağrılarım da vardı çünkü. Saldım gitti. Ama öyle değilmiş işte.Surelabtı sanırım. 5. Gün embriyosu 4ab gebelik vaad ediyor demişti doktorum o yüzden umutluydumsen transferden sonra kaçıncı gün test yapmıştın?
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım çok sevindim senin adına sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Taze transfermiydi Senin ki ? Benim tazeCanım benimki de 4ab ve neden böyle düşüverdi modun? Surelab, fertilelab vs bunlar yalan. 7. gün test yaptım çıkmadı. Dedim kesin tutmadı. Adet ağrılarım da vardı çünkü. Saldım gitti. Ama öyle değilmiş işte.
Hayır dondurulmuş. Geçen sene şubatta dondurduk. 1 defa denedik tuttu, 8 haftada kalbi durdu. 2. transferi yaptık tutundu inşallah sağlıklı ilerler.Taze transfermiydi Senin ki ?
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ArkadaşımHayır dondurulmuş. Geçen sene şubatta dondurduk. 1 defa denedik tuttu, 8 haftada kalbi durdu. 2. transferi yaptık tutundu inşallah sağlıklı ilerler.
Bu kadar zaman okuduğum bildiğim bir şey varsa o da ne 3-5 gün ne a ne b ne taze ne dondurulmuş farketmiyor. Biraz kısmet işi. Tutunacaksa tutunacak. Kendini hiç öyle kodlama.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın Arkadaşımzaten tAze transferler genelde tutmuyormuş dondurulmuşlar daha iyiymiş
O zaman ben yandımBu kadar zaman okuduğum bildiğim bir şey varsa o da ne 3-5 gün ne a ne b ne taze ne dondurulmuş farketmiyor. Biraz kısmet işi. Tutunacaksa tutunacak. Kendini hiç öyle kodlama.
Bak sana dert olmasın şu test işi diye çekiyorum. Üstteki iki tane 10. gün alttaki iki tane de 11. gün testleri. Büyük testler predictor early, diğerleri fertile bilmemne early test. İlla idrar testi yapacaksan predictor early kullan canımz diğer küçük testlerde çizgi kuruduktan sonra çıkan ve her testte yazdığı gibi 10 dk sonra çıkam sonuç dikkate alınmasın dediklerindenO zaman ben yandımbahtsız Bedevi benim yanımda halt etmiştir
Senin çok güzel çıkmış testlerin ne güzel yaBak sana dert olmasın şu test işi diye çekiyorum. Üstteki iki tane 10. gün alttaki iki tane de 11. gün testleri. Büyük testler predictor early, diğerleri fertile bilmemne early test. İlla idrar testi yapacaksan predictor early kullan canımz diğer küçük testlerde çizgi kuruduktan sonra çıkan ve her testte yazdığı gibi 10 dk sonra çıkam sonuç dikkate alınmasın dediklerinden
Onlar kuruyunca öyle oldular. 5. Dakikada çizginin ç si yoktu. Ama predictor da en azından en baştan belirmeye başlıyo. İlla test yapacaksan predictor yap bari :)Senin çok güzel çıkmış testlerin ne güzel yaMaşallah diyim arkadaşım senin diğer markada da çok iyi
Tamamdır sözOnlar kuruyunca öyle oldular. 5. Dakikada çizginin ç si yoktu. Ama predictor da en azından en baştan belirmeye başlıyo. İlla test yapacaksan predictor yap bari :)
Evet sabah ilk idrarla.Tamamdır sözilk idrarla mı yaptın sen?
Nasılsınız belirti var mı bende 13ekimde transfer oldumKızlar benimde transferim Haftaya salı inşallah 12 Ekim
İnşallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için haber vericem mutlaka umarım güzel haberler olurTeşekkür ederim canımseni takip ediyorum ama. Nedense olacak diye hissediyorum senin için.
Benim bugün kanama başladı, oldukça sıvı ve kırmızı aktif kanama varBenim de 5. Gün embriyosu 11. Günde 50 çıktı canım nerdeyse denk durumdayız hakkımızda hayırlısı beklemekten başka bişi gelmiyor elden ben de yarın akşam tekrar kan vericem içim içimi yiyor
Canım merhaba ne durumdasın test yaptinmi başkaAynı gün transfer olmuşuz bende bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Bence senin pozitiftir ben öyle düşünüyorum
İnşallah vardır canım yarın kan ver kesin olsunKızlar bugün 8.gün 1 saat önce yaptım siz var mıdır
İnşallah yarın verecem ama bi daha idrar yaparım belki erken olacak kan için amaİnşallah vardır canım yarın kan ver kesin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?