Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Arkadaşlar cuma yumurta toplama olacak ama eşim üşütmüş ne yapmalıyız terlese atar ama terlemesi iyi olur mu ki sizce

Arkadaşlar cuma yumurta toplama olacak ama eşim üşütmüş ne yapmalıyız terlese atar ama terlemesi iyi olur mu ki sizce
Doktorunla görüş benim bildiğim kadarıyla grip gibi rahatsızlıklarda testi engelliyır sıcaklık ateşlenme terleme oluncada etkiliyor. Çünkü eşim hastalandığında testlerini etkiliyordu.

Doktorunla görüş benim bildiğim kadarıyla grip gibi rahatsızlıklarda testi engelliyır sıcaklık ateşlenme terleme oluncada etkiliyor. Çünkü eşim hastalandığında testlerini etkiliyordu.
Tamamdır görüşüyüm bn tam zamanında hasta oldu

Bide şey sorucaktım şuan çatlatma önleyici iğne kullanıyorum ama hızlı büyüyen yumurtalar vardı ve akıntım çok oluyo onlar çatlamış olabilir mi

Bide şey sorucaktım şuan çatlatma önleyici iğne kullanıyorum ama hızlı büyüyen yumurtalar vardı ve akıntım çok oluyo onlar çatlamış olabilir

Bide şey sorucaktım şuan çatlatma önleyici iğne kullanıyorum ama hızlı büyüyen yumurtalar vardı ve akıntım çok oluyo onlar çatlamış olabilir
Akıntın olması normal canım korkma doktorun verdiği iğne çatlamasını önlüyor aynı andada diğer iğneler gelişimi sağlıyor E2 hormonuna göre hareket ederler inşallah hayırlısı olur Dualarım hepinizle

Benim bugün kanama başladı, oldukça sıvı ve kırmızı aktif kanama var doktoru acil aradım ama yarın kan sonucunu beklemekten başka yapacak bi şey olmadığını söyledi, aşırı gerildim..
Aldığımız ilaçlar kanamayı önlüyor diye biliyordum canım çok şaşırdım .. ama yüreğini karartma bekleyelim bakalım kan sonuçlarımızı hakkımızda hayırlısı

Transferin 4. Günûndeyim. Aşırı bel ve karın ağrısı yaşıyorum bu sabah. Kasıklarımda gerginlik var endişe ediyorum. Artık iğneler de çok canımı yakmaya başladı Böyle sorunlar yaşayan var mı?

Pozitif sonucu alan herkese hayırlı olsun size birşey soracaktım hemşireme testlerimi gönderdim ama kan tahlili yapmamı istemiyorlar bugün 9.günüm sizce hastaneye gitmelimiyim

Teşekkür ederim canim. Korkuyor insan haliyle. Bilmiyorum hangi ağrı ne demek. İçimde neler oluyor konuşuyorum sohbet ediyorum. Bir de ağlama krizleri başladı. Oooo daha en başından Böyleysem diyorum.
Ben 8. günde adet olacak gibi ağrı görünce dandik bi erken gebelik testi yaptım. Çıkmadı. Ertesi gün yaptım yine yok. Moralim bozuldu, kesin yok dedim. 9-10 günler için predictor aldım. 9. gün açık pembeydi. 10. Gün oldukça koyu 2 çizgi vardı. Ağlama krizi de normal bence. Kolay bi yoldan geçmiyoruz. Pek çok kdın hamileliğini ilk aydan sonra öğreniyor. Biz daha ilk gününden biliyoruz. Bu da baya stres ve endişe yüklüyor bize. Ağlayacak gibi olduğumda kendimi başka bileye verdim. Komedi dizisi açtım, yürüyüşe çıktım. Vs… kendini sıkma hiç.

Aldığımız ilaçlar kanamayı önlüyor diye biliyordum canım çok şaşırdım .. ama yüreğini karartma bekleyelim bakalım kan sonuçlarımızı hakkımızda hayırlısı
Canım 4 gün geçmesine rağmen değerim artmamış kimyasal oldu kanama regl kanaması gibi değildi zaten bildiğin sıvı kan… hayırlısı hepimiz için..

Teşekkür ederim canim.evet artık ilaçlar oynuyor resmen bizimle. Olsun sonuç pozitif olsun da.

bu belirtilerinin olması güzel. tutunma belirtisi olabilir. ben ilk transferimde bu belirtileri yasadım hep. ve sonuç pozitifti. şimdi ikinci cocuk için tekrar transfer oldu. yine bu belirtilerim var. adet olacakmış gibi. 7. gün idrar testinde ikinci çizgi çıktı. bugünde 8.günüm ikinci çizgi yine çıktı. ama tabi kan testi en garantisi bakalım. korkma yani rahat ol

Çok teşekkür ederim İnşallah bende aynı duyguları yaşarım. İlk deneme 4. Gün . 12. Günü bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…