- 9 Haziran 2021
- 25
- 11
- 3
- 32
Bende 13ekimde ilk transferimi oldum inşallah güzel haberler alırızBiraz geç kaldım galiba2. transferimi 13 ekimde oldum. 2 embriyo konuldu. yaş30.
inşallah 2 side tutar dua edin bana. 25inde sonucunu öğrencem.Gögüs hassasiyeti harici bir belirtim yok.
Doktorunla görüş benim bildiğim kadarıyla grip gibi rahatsızlıklarda testi engelliyır sıcaklık ateşlenme terleme oluncada etkiliyor. Çünkü eşim hastalandığında testlerini etkiliyordu.Arkadaşlar cuma yumurta toplama olacak ama eşim üşütmüş ne yapmalıyız terlese atar ama terlemesi iyi olur mu ki sizce
Tamamdır görüşüyüm bn tam zamanında hasta olduDoktorunla görüş benim bildiğim kadarıyla grip gibi rahatsızlıklarda testi engelliyır sıcaklık ateşlenme terleme oluncada etkiliyor. Çünkü eşim hastalandığında testlerini etkiliyordu.
Akıntın olması normal canım korkma doktorun verdiği iğne çatlamasını önlüyor aynı andada diğer iğneler gelişimi sağlıyor E2 hormonuna göre hareket ederler inşallah hayırlısı olurBide şey sorucaktım şuan çatlatma önleyici iğne kullanıyorum ama hızlı büyüyen yumurtalar vardı ve akıntım çok oluyo onlar çatlamış olabilir
Aldığımız ilaçlar kanamayı önlüyor diye biliyordum canım çok şaşırdım .. ama yüreğini karartma bekleyelim bakalım kan sonuçlarımızı hakkımızda hayırlısıBenim bugün kanama başladı, oldukça sıvı ve kırmızı aktif kanama vardoktoru acil aradım ama yarın kan sonucunu beklemekten başka yapacak bi şey olmadığını söyledi, aşırı gerildim..
Yok arkadaşım yapmadım bence benim negatifCanım merhaba ne durumdasın test yaptinmi başka
Akıntı yumurtlama göstergesidir canım, merak etme.Bide şey sorucaktım şuan çatlatma önleyici iğne kullanıyorum ama hızlı büyüyen yumurtalar vardı ve akıntım çok oluyo onlar çatlamış olabilir mi
Hepsi normal canım, endişelenmeTransferin 4. Günûndeyim. Aşırı bel ve karın ağrısı yaşıyorum bu sabah. Kasıklarımda gerginlik var endişe ediyorum. Artık iğneler de çok canımı yakmaya başladıBöyle sorunlar yaşayan var mı?
Teşekkür ederim canim. Korkuyor insan haliyle. Bilmiyorum hangi ağrı ne demek. İçimde neler oluyorHepsi normal canım, endişelenme
Ben 8. günde adet olacak gibi ağrı görünce dandik bi erken gebelik testi yaptım. Çıkmadı. Ertesi gün yaptım yine yok. Moralim bozuldu, kesin yok dedim. 9-10 günler için predictor aldım. 9. gün açık pembeydi. 10. Gün oldukça koyu 2 çizgi vardı. Ağlama krizi de normal bence. Kolay bi yoldan geçmiyoruz. Pek çok kdın hamileliğini ilk aydan sonra öğreniyor. Biz daha ilk gününden biliyoruz. Bu da baya stres ve endişe yüklüyor bize. Ağlayacak gibi olduğumda kendimi başka bileye verdim. Komedi dizisi açtım, yürüyüşe çıktım. Vs… kendini sıkma hiç.Teşekkür ederim canim. Korkuyor insan haliyle. Bilmiyorum hangi ağrı ne demek. İçimde neler oluyorkonuşuyorum sohbet ediyorum. Bir de ağlama krizleri başladı. Oooo daha en başından Böyleysem diyorum.
Canım 4 gün geçmesine rağmen değerim artmamış kimyasal olduAldığımız ilaçlar kanamayı önlüyor diye biliyordum canım çok şaşırdım .. ama yüreğini karartma bekleyelim bakalım kan sonuçlarımızı hakkımızda hayırlısı
Teşekkür ederim canim.evet artık ilaçlar oynuyor resmen bizimle. Olsun sonuç pozitif olsun da.Ben 8. günde adet olacak gibi ağrı görünce dandik bi erken gebelik testi yaptım. Çıkmadı. Ertesi gün yaptım yine yok. Moralim bozuldu, kesin yok dedim. 9-10 günler için predictor aldım. 9. gün açık pembeydi. 10. Gün oldukça koyu 2 çizgi vardı. Ağlama krizi de normal bence. Kolay bi yoldan geçmiyoruz. Pek çok kdın hamileliğini ilk aydan sonra öğreniyor. Biz daha ilk gününden biliyoruz. Bu da baya stres ve endişe yüklüyor bize. Ağlayacak gibi olduğumda kendimi başka bileye verdim. Komedi dizisi açtım, yürüyüşe çıktım. Vs… kendini sıkma hiç.
canım negatif düşünme. ben ilk çocuğumda 5.gün silik çizgi cıkmıştı. ama bunda 7.gün. yani belli olmuyor. yinede testlere güvenemiyorum. en garantisi kan testiYok arkadaşım yapmadım bence benim negatif
bu belirtilerinin olması güzel. tutunma belirtisi olabilir. ben ilk transferimde bu belirtileri yasadım hep. ve sonuç pozitifti. şimdi ikinci cocuk için tekrar transfer oldu. yine bu belirtilerim var. adet olacakmış gibi. 7. gün idrar testinde ikinci çizgi çıktı. bugünde 8.günüm ikinci çizgi yine çıktı. ama tabi kan testi en garantisi bakalım. korkma yani rahat olTransferin 4. Günûndeyim. Aşırı bel ve karın ağrısı yaşıyorum bu sabah. Kasıklarımda gerginlik var endişe ediyorum. Artık iğneler de çok canımı yakmaya başladıBöyle sorunlar yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederimbu belirtilerinin olması güzel. tutunma belirtisi olabilir. ben ilk transferimde bu belirtileri yasadım hep. ve sonuç pozitifti. şimdi ikinci cocuk için tekrar transfer oldu. yine bu belirtilerim var. adet olacakmış gibi. 7. gün idrar testinde ikinci çizgi çıktı. bugünde 8.günüm ikinci çizgi yine çıktı. ama tabi kan testi en garantisi bakalım. korkma yani rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?