Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Ayni durumdayız sizinle 16 ekimde transfer oldum 2 tane blastokist yaşım 35. Göbeğimde iğne yapacak yer kalmadı benim de eşime sinir oluyorum tık dese patlayacağım artık

Ayni durumdayız sizinle 16 ekimde transfer oldum 2 tane blastokist yaşım 35. Göbeğimde iğne yapacak yer kalmadı benim de eşime sinir oluyorum tık dese patlayacağım artık
Benim adam alıştı artık.
Tamam haklısın deyip mutfağa geçiyor meyva tabağı yapıp.getiriyor. Sonra ona bağırdım diye ben ağlıyorum. Sonra ağlıyorum diye embriyo etkilenecek diye bı daha ağlıyorum

Kızlar hadi bakalım 4. Günümüz de bitti şükür hiç belirtiniz yok mu ?
Ben hiç bişey hissetmiyorum ya hiç içimde yoklar gibi

Bende 9.gündeyim canım ilk zamanlar öyle benim sonradan bel ağrısı eşlik etti dğn dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı çok şükür adet tarihin yaklaştıkça ağrıların artıyor

Valla midem bulanıyor ilaç iğneden olabilir.
Karnım midem kasıklarım feci kasılıyor :)
Göguslerde hassasiyet hafif.
Belim kopuyo
Yıkılmadım ayaktayım
İçimdeki bebek olacak embriyo ile konuşuyorum. Yavrum ne yiyelim bugün ilaç geliyor hazır mısın iğne yapınca göbekten sabah 6.30 da kusura bakma çocuğum erken uyandirdim seni
Kafayı yemiş de olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…