Ayni durumdayız sizinle 16 ekimde transfer oldum 2 tane blastokist yaşım 35. Göbeğimde iğne yapacak yer kalmadı benim deTransferin 4. Günûndeyim. Aşırı bel ve karın ağrısı yaşıyorum bu sabah. Kasıklarımda gerginlik var endişe ediyorum. Artık iğneler de çok canımı yakmaya başladıBöyle sorunlar yaşayan var mı?
Benim adam alıştı artık.Ayni durumdayız sizinle 16 ekimde transfer oldum 2 tane blastokist yaşım 35. Göbeğimde iğne yapacak yer kalmadı benim deeşime sinir oluyorum tık dese patlayacağım artık ☹
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımÇok teşekkür ederimİnşallah bende aynı duyguları yaşarım. İlk deneme 4. Gün . 12. Günü bekliyoruz bakalım
Canım malesef bugün değerim 20 çıktı düşmüş. Bu kez de kısmet olmadı maalesefTeşekkür ederim canımseni takip ediyorum ama. Nedense olacak diye hissediyorum senin için.
Benim adam alıştı artık.
Tamam haklısın deyip mutfağa geçiyor meyva tabağı yapıp.getiriyor. Sonra ona bağırdım diye ben ağlıyorum. Sonra ağlıyorum diye embriyo etkilenecek diye bı daha ağlıyorum
Kızlar hadi bakalım 4. Günümüz de bitti şükür hiç belirtiniz yok mu ?Ayni durumdayız sizinle 16 ekimde transfer oldum 2 tane blastokist yaşım 35. Göbeğimde iğne yapacak yer kalmadı benim deeşime sinir oluyorum tık dese patlayacağım artık ☹
Bende 9.gündeyim canım ilk zamanlar öyle benim sonradan bel ağrısı eşlik etti dğn dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı çok şükür adet tarihin yaklaştıkça ağrıların artıyorKızlar hadi bakalım 4. Günümüz de bitti şükür hiç belirtiniz yok mu ?
Ben hiç bişey hissetmiyorum ya hiç içimde yoklar gibi
Valla midem bulanıyor ilaç iğneden olabilir.Kızlar hadi bakalım 4. Günümüz de bitti şükür hiç belirtiniz yok mu ?
Ben hiç bişey hissetmiyorum ya hiç içimde yoklar gibi
Hayırlısı olur inşallah hiç kötü düşünme olumlu düşün herşey güzel giderBugün kontrolüm vardı cuma toplama olucak içimde bi endişe ya kalitesizlerde diye
Yaaa çok güzel senin adına çok sevindimBende 9.gündeyim canım ilk zamanlar öyle benim sonradan bel ağrısı eşlik etti dğn dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı çok şükür adet tarihin yaklaştıkça ağrıların artıyor
İnşallahh Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kan sonucunu daha yaptırmadım hemşiremle görüştüm yaptırma dedi gününden önce sende de gaz sancısı varmıYaaa çok güzel senin adına çok sevindim
Darısı bize
Canım üzülme en kısa zamanda Rabbim nasip etsin inşallahCanım malesef bugün değerim 20 çıktı düşmüş. Bu kez de kısmet olmadı maalesef
İlk tüp bebek tutma oranı düşük mü öle şeyler duyuyorumHayırlısı olur inşallah hiç kötü düşünme olumlu düşün herşey güzel gider
MaşallahBende 9.gündeyim canım ilk zamanlar öyle benim sonradan bel ağrısı eşlik etti dğn dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı çok şükür adet tarihin yaklaştıkça ağrıların artıyor
Pozitif oluyoruzzzBugün kontrolüm vardı cuma toplama olucak içimde bi endişe ya kalitesizlerde diye
Canım çok üzüldüm ama hep söylüyorum ilk haftalarda kaybetmek veya dış gebelik yaşamaktan daha iyidirCanım malesef bugün değerim 20 çıktı düşmüş. Bu kez de kısmet olmadı maalesef
Hareket etmediğim günler veya duphalac kullandığım da oluyor gazİnşallahh Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kan sonucunu daha yaptırmadım hemşiremle görüştüm yaptırma dedi gününden önce sende de gaz sancısı varmı
Bence ilkle alakası yok canım kim ne diyorsa kulaklarını kapa gerçekten nasibi varsa Rabbim her türlü nasip eder inşallah bol dua et ben hep dua ettim kuran okudum okuyorum daİlk tüp bebek tutma oranı düşük mü öle şeyler duyuyorum
Yaa ben hareket ediyorum bağırsak problemimde yok ama karnımda sanki kazı çalışması var bazen gazdanHareket etmediğim günler veya duphalac kullandığım da oluyor gaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?