Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Bence ilkle alakası yok canım kim ne diyorsa kulaklarını kapa gerçekten nasibi varsa Rabbim her türlü nasip eder inşallah bol dua et ben hep dua ettim kuran okudum okuyorum da
Niye öle diyorlar anlamıyorum allah hepimizin gönlndekini nasip etsin amin

Herkese iyi geceler bende 14 ekimde transfer oldum tek embriyo 3.gun taze bugün den beri adet olacak misim gibi karın ağrısı bel ağrısı göğüslerim iyice hassaslasti geceleri yatamıyorum bile korkuyorum endiselerim var acaba olmadjmi diye benim gibi olan oldumu

Merhaba bende 14 Ekimde transfer oldum. Dondurulmus 5 . Gun embriyosuyla. Kasik agrim ve gogus hassasiyetim var. Benim transferim naturel siklus oldu. Yani hicbir ilac kullanmiyorum. Sadece folik asit ve d vitamini. Catlatma igneside olmadim.kendi catladi yumurtam.Dun erken gebelik testi yaptim. Pozitif cikti.bugun sabah tekrar ettim daha silik cikti. O yuzden moralim bozuldu.cumartesi kan testi yaptiricam. Sanki kasik agrim biraz azaldi. O yuzden cok korkuyorum kimyasal olabilir mi diye.insallah degildir. Bol pizitif alan bir grup olur insallah. Dualarim tüm bebiş isteyenlerle

Arkadaşlar Merhaba
Kafam çok karışık bana yardımcı olabilir misiniz :)

12 Ekim de 2. transferim oldu test günüm Cumartesiydi ama ben dayanamayıp dün 8. günde evde erken gebelik testi yaptım ve çok şükür 2. çizgiyi gördüm.
sonrasında hemen kan testi yaptırdık ve 37 çıktı değer sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedim bu durumu yaşayan var mı acaba

Canım 8. gün 37, sağlıklı katlarsa 10. Gün 74 olacak. 12. gün 158 gibi olacak. 100 ü aşarsa güzel der doktorlar genelde. Şu an ne sevin ne üzül. Çünkü katlamalar önemli asıl.

Gerçekten mi ? Bugün dokuzuncu gün benim ama inanılmaz adet belirtilerim var. Hatta afedersin adet öncesi biraz kabız gibi olurum oda başladı
Canım benim bugün 14. günüm ve tam da adet günüme denk geliyor. Adet ağrısı benzeri ağrılarım var son 3-4 gündür. Testim pozitif biliyosun. Bu normalmiş 3 ay falan devam edebilirmiş

Kizlar agrisi azalan oldu mu benim gibi? Hala var cok daha keskindi ama. Goguslerimdeki agri artti. Kasik azaldi sanki

Kizlar iki gun yapmis oldugum tesler boyle.ustteki bir onceki gun. Yorumlarinizi bekliyorum endiseliyim cok

Canım hiç moralini bozma su çok içmişsindir yada sıkışıkken yapmışsındır o yüzden öyle çıkmıştır. Bide benden 3 gün sonra transfer olmuşsun doktormu istedi cumartesi yapmanı benimde test tarihim cumartesi o yüzden sordum

kızlar bugün 9. günümdü. kan verdim 90 çıktı.
Maşallah yaa erkenden vermişsiniz ne güzell bende vermek istiyorum ama eşimde istemiyor vermemi idrarda 4 defa yaptım pozitif bide koyulaşıyoe her yaptığım da inşallah değerleriniz katlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…