Niye öle diyorlar anlamıyorum allah hepimizin gönlndekini nasip etsin aminBence ilkle alakası yok canım kim ne diyorsa kulaklarını kapa gerçekten nasibi varsa Rabbim her türlü nasip eder inşallah bol dua et ben hep dua ettim kuran okudum okuyorum da
Amin inşallahNiye öle diyorlar anlamıyorum allah hepimizin gönlndekini nasip etsin amin
Hadi inşallah transfer sürecini beklerken insan bi an önce olsun istiyorHepiniz güzel haberler alırsınız inşaAllah. Bende ikinci transfer için pazartesi görüşmeye gideceğim kontrol için. Benimde 5.gün embriyosu dondurulmuş transfer olacak.
Evet bütün tedavi süreci bir yana transfer ve sonrası bir yana gerçektenHadi inşallah transfer sürecini beklerken insan bi an önce olsun istiyor
Kabız olmayayım diye yediklerinden olabilir mi ?Yaa ben hareket ediyorum bağırsak problemimde yok ama karnımda sanki kazı çalışması var bazen gazdan
8. günü bende yapmıştım negatif çıkmıştı. Ümitsizliğe kapılma bence?Çok sevindim adınabenimde bugün transferimin yedinci günü sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı benim tutmadı bence zaten
Gerçekten mi ? Bugün dokuzuncu gün benim ama inanılmaz adet belirtilerim var. Hatta afedersin adet öncesi biraz kabız gibi olurum oda başladı8. günü bende yapmıştım negatif çıkmıştı. Ümitsizliğe kapılma bence?
Canım 8. gün 37, sağlıklı katlarsa 10. Gün 74 olacak. 12. gün 158 gibi olacak. 100 ü aşarsa güzel der doktorlar genelde. Şu an ne sevin ne üzül. Çünkü katlamalar önemli asıl.Arkadaşlar Merhaba
Kafam çok karışık bana yardımcı olabilir misiniz :)
12 Ekim de 2. transferim oldu test günüm Cumartesiydi ama ben dayanamayıp dün 8. günde evde erken gebelik testi yaptım ve çok şükür 2. çizgiyi gördüm.
sonrasında hemen kan testi yaptırdık ve 37 çıktı değer sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedimbu durumu yaşayan var mı acaba
Çok güzelmiş canım. 2 gün sonraki sonucun da güzelce katlasın umarımkızlar bugün 9. günümdü. kan verdim 90 çıktı.
Canım benim bugün 14. günüm ve tam da adet günüme denk geliyor. Adet ağrısı benzeri ağrılarım var son 3-4 gündür. Testim pozitif biliyosun. Bu normalmiş 3 ay falan devam edebilirmişGerçekten mi ? Bugün dokuzuncu gün benim ama inanılmaz adet belirtilerim var. Hatta afedersin adet öncesi biraz kabız gibi olurum oda başladı
Ayy bilmiyorum ki arada yapıyor akşamları dediğinde olabilirKabız olmayayım diye yediklerinden olabilir mi ?
Canım hiç moralini bozma su çok içmişsindir yada sıkışıkken yapmışsındır o yüzden öyle çıkmıştır. Bide benden 3 gün sonra transfer olmuşsun doktormu istedi cumartesi yapmanı benimde test tarihim cumartesi o yüzden sordumMerhaba bende 14 Ekimde transfer oldum. Dondurulmus 5 . Gun embriyosuyla. Kasik agrim ve gogus hassasiyetim var. Benim transferim naturel siklus oldu. Yani hicbir ilac kullanmiyorum. Sadece folik asit ve d vitamini. Catlatma igneside olmadim.kendi catladi yumurtam.Dun erken gebelik testi yaptim. Pozitif cikti.bugun sabah tekrar ettim daha silik cikti. O yuzden moralim bozuldu.cumartesi kan testi yaptiricam. Sanki kasik agrim biraz azaldi. O yuzden cok korkuyorum kimyasal olabilir mi diye.insallah degildir. Bol pizitif alan bir grup olur insallah. Dualarim tüm bebiş isteyenlerle
Maşallah yaa erkenden vermişsiniz ne güzell bende vermek istiyorum ama eşimde istemiyor vermemi idrarda 4 defa yaptım pozitif bide koyulaşıyoe her yaptığım da inşallah değerleriniz katlanırkızlar bugün 9. günümdü. kan verdim 90 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?