Canım daha erken değil mi? Kaç çıktı?14 ekimde beşinci gün embriyosu transferi oldum bu sabah kan verdim ve negatif bütün hayallerim yıkıldı
Canımm çok erken değilmi daha 7 gün olmuş bence bekle biraz daha14 ekimde beşinci gün embriyosu transferi oldum bu sabah kan verdim ve negatif bütün hayallerim yıkıldı
0.1 çıktı yani 5 üstü çıksa biraz ümitlenirdim amaCanım daha erken değil mi? Kaç çıktı?
İlaçları kullanmaya devam edeceğim ama kan testi olduğu için ümidim kalmadıCanımm çok erken değilmi daha 7 gün olmuş bence bekle biraz daha
Üzülme cnm sen yine de son gün testini yap. Herkese söylüyorum: dış gebelik geçireceğine, ilk haftalarda kaybedeceğine kimyasal olsun. Emin ol daha hızlı toplayacaksın.0.1 çıktı yani 5 üstü çıksa biraz ümitlenirdim ama
Hastane senden test günü bi daha isteyecek ama sabret stres yapmaİlaçları kullanmaya devam edeceğim ama kan testi olduğu için ümidim kalmadı
Bu benim 4. Denememdi 9. Opuyu olmuştum artık ne maddi ne de manevi gücüm kalmadı içinden çıkamıyorumÜzülme cnm sen yine de son gün testini yap. Herkese söylüyorum: dış gebelik geçireceğine, ilk haftalarda kaybedeceğine kimyasal olsun. Emin ol daha hızlı toplayacaksın.
Allah sabrını da verir selametinide Rabbime bol dua et gerekirse bi daha toparlanıp bi daha deneyeceksiniz bizim hiç imkanımız yoktu eşim işten çıkarılmıştı ben bu sene umudumu kaybettim tüp bebek yapamayacağım diye Rabbim yardım etti bi şekilde yaptık çok şükür sizde olmazsa bi daha güçlü kalkıp yaparsınızBu benim 4. Denememdi 9. Opuyu olmuştum artık ne maddi ne de manevi gücüm kalmadı içinden çıkamıyorum
Bende 14 ekimde transfer oldum. Biraz erken davranmissiniz. Bari 10. Günü bekleyin kan testi icin. İdrar bende yapiyorum ama kan testine henuz gitmem. En erken cumartesi yaptiricam. Bence mutlaka tekrar ettirin0.1 çıktı yani 5 üstü çıksa biraz ümitlenirdim ama
İnşallah herşey gönlüne göre olsun arkadaşım. Ben bu sabah 9. Gün yani predictor early ile test yaptım negatif çıktı ben artık adetimi bekliyorum. Yıkıldım11 gün evde yine yaptım silik olarak gördüm ikinci çizgiyi. 12günde teste gittim çok şükür pozitif değerler güzel dedi doktor. Haftaya kese görmeye gideceğiz inşallah. Rabbim herkese tattırsın bu sevinci inşallah
Canım ben az önce erken gebelik testi ile predictor early ile yaptım yine negatifCanım benim bugün 14. günüm ve tam da adet günüme denk geliyor. Adet ağrısı benzeri ağrılarım var son 3-4 gündür. Testim pozitif biliyosun. Bu normalmiş 3 ay falan devam edebilirmiş
Canım umudunu yitirme daha 9.gün belki geç çıkar biri yazdı burda 11.gün daha yeni çıktı diye birde embriyon kaçıncı gün embriyosuCanım ben az önce erken gebelik testi ile predictor early ile yaptım yine negatif9. Gün benim bugün biliyosun o yüzden artık hiç umudum kalmadı benim. Sizler sağlıkla kucağınıza alın inşallah
5. Gün embriyosu. 9. Gün illa birşey çıkardı erken gebelik testinde. Zaten inanılmaz derecede ağrım var adetim gelecek büyük ihtimalCanım umudunu yitirme daha 9.gün belki geç çıkar biri yazdı burda 11.gün daha yeni çıktı diye birde embriyon kaçıncı gün embriyosu
Yaa ben çok görüyordum çıkmayıp kanda çıkan belki belli olmaz hayırlısı olur inşalah5. Gün embriyosu. 9. Gün illa birşey çıkardı erken gebelik testinde. Zaten inanılmaz derecede ağrım var adetim gelecek büyük ihtimal
Bence acele etmeyin henuz. Ben anlayamiyorum bu konuyu. Agrimiz olmali mi olmamali mi? Benim agrim vardi azaldi diye korkuyorum. Siz agrim var diye. Benim iki tane idrar testim pozitif cikti. Bende bugun biri daha silik diye taktim. Bence biraz rahatlamakiyiz. Belirsizlik cok zor. İyice psikolojimiz bozuldu bence.yani agri gecsede dert gecmesede sanirim. Bilemedim. Az daha sabredin bence umudunuzu yitirmeyin.5. Gün embriyosu. 9. Gün illa birşey çıkardı erken gebelik testinde. Zaten inanılmaz derecede ağrım var adetim gelecek büyük ihtimal
Dur bakalım sen hemen modunu düşürme. Kan testi ver beklemek yerine.Canım ben az önce erken gebelik testi ile predictor early ile yaptım yine negatif9. Gün benim bugün biliyosun o yüzden artık hiç umudum kalmadı benim. Sizler sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Daha yol çok uzun canım. Pozitif görsek bitmiyorki. Doktorum tamam test sonucu iyi artık test verme 15 gün sonra ultrason dedi. Pozitif görünce beklemeler bitmiyor. Kalp sesi duysan 11. Haftaya kdar risk devam ediyor vs vs.İlk gunler ben kendimi hiç dinlemiyordum. İki gündürde sadece kendimi dinliyorum. Sanırım artık sıkılmayada başladım. İdrar testleri pozitif ama sevinemiyorum. Korkularim var cunku.illa takicak birsey bulutorum. Belkide sadece sakince beklemek gerekli. Keske basarabilsek
Haklisin cnm. Pozitif oluncada yok keseydi, kalp atisiydi, aman dúsük olmasin. Bitmiyor kiDaha yol çok uzun canım. Pozitif görsek bitmiyorki. Doktorum tamam test sonucu iyi artık test verme 15 gün sonra ultrason dedi. Pozitif görünce beklemeler bitmiyor. Kalp sesi duysan 11. Haftaya kdar risk devam ediyor vs vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?