Ben de 16 Ekim’de transfer oldumMerabalar ayni gun transfer olmuşuz 16 ekimProlutex cilt altı iğne kullanıyor musunuz? Ben kullaniyorum gobekten yapiyorum cok agri veriyor hemen dağılmıyor resmen göbeğime dokunamıyorum.. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimizin
16 Ekimciler diye grup kuracak kadar çokuz:)) Benim de transferim 16’sındaydıBende 16Ekim Transferiyim
Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın
6 gün sonra kan vermeye gideceğiz16 Ekimciler diye grup kuracak kadar çokuz:)) Benim de transferim 16’sındaydı
inşallah güzel haberlerler alırız hepimiz. Ben baya stres oldum kızlar evde idrarda gebelik testi yapsam mi yapmayıp kan tahlili gününü mu beklesem... blastokist transferinden sonraki 6-7. günlerde kanda çıktığına dair biseyler okudum. Içimde hic ümit yok ☹
Evet çıkabiliyor da ama çıkamıyor da. Ben bekleyecegim hastaneyi. Bugün hastanenin canlı yayınıni izledim. Zamanını bekleyin dedi. Niye ümit yokinşallah güzel haberlerler alırız hepimiz. Ben baya stres oldum kızlar evde idrarda gebelik testi yapsam mi yapmayıp kan tahlili gününü mu beklesem... blastokist transferinden sonraki 6-7. günlerde kanda çıktığına dair biseyler okudum. Içimde hic ümit yok ☹
Inşallah dediginiz gibi olurEvet çıkabiliyor da ama çıkamıyor da. Ben bekleyecegim hastaneyi. Bugün hastanenin canlı yayınıni izledim. Zamanını bekleyin dedi. Niye ümit yokben sadece olumlu duruma hazırım. Diğerini aklıma bile getirmek istemiyorum. Pozitif hastanede çıksın sonra eve gelip hatıra diye yaparız yine
Al bendende o kadar. 2 embriyo transfer oldu ama yok gibiler. ne belirti ne bişe...İnsanın içine bi his düşmezmi hani... yokKızlar hadi bakalım 4. Günümüz de bitti şükür hiç belirtiniz yok mu ?
Ben hiç bişey hissetmiyorum ya hiç içimde yoklar gibi
Kızlar ben 2 gündür babam rahatsız hastane hastane doktor doktor gezdim sabah 8 akşam eve girdim bu günde acil e gittik şimdi geldim bebişlerin 5-6 . Gün tam tutunma günleriydi sanki
Ay evet ya hiç bir his belirti yok olmazmışta zaten göğüslerim bi gün şiş bi gün hiç bişey yok kasık ağrı bi var bi yokAl bendende o kadar. 2 embriyo transfer oldu ama yok gibiler. ne belirti ne bişe...İnsanın içine bi his düşmezmi hani... yok
Çok sıkışık idrarla gitme ,spekülüm ü takıyor sadece o biraz acı yapıyor tabi benim gibi canına düşkünsen sonra doktor hemen transfer i yapıyor sen bişey anlamıyorsun sonra kafanı kaldırma hiç hareket etmeden sedye ye geç diyor 20 dakka sonra idrar a gidebilirsin diyor dayanamazsan sürgü veriyorlar 1 saat dinlen çık ,2 gün yat sonra normal hayata dön. DiyorlarSlm arkadaşlar hepinize hayırlı sonuçlar diliyorum Rabbim kucağımızı doldursun inşallah bende 26 ekimde transfer olcak Allahın izniyle transfer anınız nasıl geçti ağrı sancı oldumu başından geçenler süreci anlatabilirmi hemşire özet geçti ama o süreci yasayan daha iyi bilir diye sormak istedim
İçini ferah tut. Kanama filan yoksa sorun yoktur inşallah . 10. Gün Çarşamba sabahı gidip hastanede vereceğim canım ben. Çünkü sadece olumlu duruma odaklandım. Olumsuz anı sildim kafamdan. Kimse çıkaramaz beni evden öyle bı durum olursa Allah göstermesinEzgininAnnesi O ozlem__K kızlar ben Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum çünkü 5ve 6 gün yani Çarşamba ve Perşembe günü hiç evde durmadım çok fazla hasta bakıcılık yaptım tutmadıysa en azından erken öğreneyim diyorum
Ya öyle deme inan vakti saatini bekliyor . Vakti gelince olucakİçini ferah tut. Kanama filan yoksa sorun yoktur inşallah . 10. Gün Çarşamba sabahı gidip hastanede vereceğim canım ben. Çünkü sadece olumlu duruma odaklandım. Olumsuz anı sildim kafamdan. Kimse çıkaramaz beni evden öyle bı durum olursa Allah göstermesin
Kanama yoksa korkmayın... Ben evdeyim, transferden 2 gün sonra 4 saatlik yolculuk yaptım on koltukta oturarak geldim harici evdeyim ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor hatta bu sabah kesin adet oldum diye kalktım yataktan... şimdilik bisey yok. Ben de sizin gibi hatta pazar günü kan versem mi diyorum olumsuzsa pazartesi işime başlarım normal yaşantıma adapte olurum diyorumEzgininAnnesi O ozlem__K kızlar ben Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum çünkü 5ve 6 gün yani Çarşamba ve Perşembe günü hiç evde durmadım çok fazla hasta bakıcılık yaptım tutmadıysa en azından erken öğreneyim diyorum
Kızlar erken vermeyin kan bu sefer düşük çıkacak moraliniz bozulacak bende erkenden idrar yaptım hala yapıyorum pozitif koyulaşarak gidiyor ama kan veremiyorum sabredin daha güzel sonuçlar alırsınız inşallahKanama yoksa korkmayın... Ben evdeyim, transferden 2 gün sonra 4 saatlik yolculuk yaptım on koltukta oturarak geldim harici evdeyim ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor hatta bu sabah kesin adet oldum diye kalktım yataktan... şimdilik bisey yok. Ben de sizin gibi hatta pazar günü kan versem mi diyorum olumsuzsa pazartesi işime başlarım normal yaşantıma adapte olurum diyorum
Pazartesi, transfer gününü saymazsan kaçıncı günün olacak? Ve kaçıncı gün embriyosu idi? Çok erkense vermemeni öneririmEzgininAnnesi O ozlem__K kızlar ben Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum çünkü 5ve 6 gün yani Çarşamba ve Perşembe günü hiç evde durmadım çok fazla hasta bakıcılık yaptım tutmadıysa en azından erken öğreneyim diyorum
Ben 16 Ekim’de transfer oldum, bende de herhangi bir belirti yok ve bunun aslında çok normal olduğunu, bahsedilen belirtilerin ilaçlardan kaynaklandığını düşünüyorum ya da öyle düşünmek istiyorum:)))Herkese selam 19 ekimde 2 adet donmuş beşinci gün embriyosu transfer oldum hiç bir belirtim yok benle aynı gün transfer olan varmı acaba? Herkes hayırlı haberler alır umarım
Erken gebelik testi yaptın mıBen 16 Ekim’de transfer oldum, bende de herhangi bir belirti yok ve bunun aslında çok normal olduğunu, bahsedilen belirtilerin ilaçlardan kaynaklandığını düşünüyorum ya da öyle düşünmek istiyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?