O yüzden öğrenmemiz lazım stres olmadan bekleyebilmeyi. Nasıl bilmiyorum amaHaklisin cnm. Pozitif oluncada yok keseydi, kalp atisiydi, aman dúsük olmasin. Bitmiyor ki
Adet tarihine var mı dahaKizlar icim biraz rahatladi.hemsire arkadasla konustum. Ayni saatte yap diyince idrar testlerini dunku ayni saate yaptim.ayni cikti sonuc.icim rahatladi.sabahki daha silikti. Bir bakabilir misiniz sizce nasil? Ustteki dün alltaki bugun yaptigim.sanki daha bile koyu ciktiEki Görüntüle 2937531
Çok az kaldi. Ben hic ilac kullanmiyorum bu arada. Naturel siklus benimki. Catlatma igneside olmadim.bugun 7. Gunum . 3 gun sonra test gunum insallahAdet tarihine var mı daha
Maşallah benim adet tarihim yarın ben ilaç kullanıyorum ama benimki dondurulmuş embriyo seninde dondurulmuş galibaÇok az kaldi. Ben hic ilac kullanmiyorum bu arada. Naturel siklus benimki. Catlatma igneside olmadim.bugun 7. Gunum . 3 gun sonra test gunum insallah
Hayırlısı olur canım inşallahKızlar bu gün tranaferim gerçekleşti duphaston progestan kullanıyorum ve 24 Ekim Pazar da gonapeptyl vurulmami söylediler hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah ,
Ewt benimde dondurulmus embriyor. 5. Gun blast. Hayirlisi olur insallah. Kan testini bekliyorum. İdrarda baska pozitif cikan varmi acaba? Kacinci gunlerde poztif ciktiniz kizlar ?Maşallah benim adet tarihim yarın ben ilaç kullanıyorum ama benimki dondurulmuş embriyo seninde dondurulmuş galiba
Hayirlisi olur insallah.guzel sonuclar alirsiniz.heoimiz aliriz insallahKızlar bu gün tranaferim gerçekleşti duphaston progestan kullanıyorum ve 24 Ekim Pazar da gonapeptyl vurulmami söylediler hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah ,
Bende onu merak ediyorum başka çıkan varmı diye sende de korku varmı acaba kandada çıkacak mı diye cumartesi sabahın köründe gidecem ve muhakkah haberleşelim kandan sonraEwt benimde dondurulmus embriyor. 5. Gun blast. Hayirlisi olur insallah. Kan testini bekliyorum. İdrarda baska pozitif cikan varmi acaba? Kacinci gunlerde poztif ciktiniz kizlar ?
Olmaz mı hemde cok . İdrar testleri yüzünden kafayı yedim bugun.3 test yaptım toplamda. Hepsi pozitif ama önemli olan kanda cıkması. İnsallah cıkacak hepimizin ben inanıyorum.Bende onu merak ediyorum başka çıkan varmı diye sende de korku varmı acaba kandada çıkacak mı diye cumartesi sabahın köründe gidecem ve muhakkah haberleşelim kandan sonra
Ben cumartesi kızımın toplantısı var ona gidicem. Gitmeden kan vermeyi düşünüyorum. Saat kaç olur bilemem. Sonucu yazarım insallah amaOlmaz mı hemde cok . İdrar testleri yüzünden kafayı yedim bugun.3 test yaptım toplamda. Hepsi pozitif ama önemli olan kanda cıkması. İnsallah cıkacak hepimizin ben inanıyorum.
Siz idrar testi yaptınız mı? Başka almıcam ben artık. Cok geriliyorum çünkü.Bende onu merak ediyorum başka çıkan varmı diye sende de korku varmı acaba kandada çıkacak mı diye cumartesi sabahın köründe gidecem ve muhakkah haberleşelim kandan sonra
Canım ben 4 tane yaptım bi tane daha var onuda yarın yaparım cumarteside sabah erkenden vereceğim kan maşallah bi kızınızda varmış Allah bağışlasınSiz idrar testi yaptınız mı? Başka almıcam ben artık. Cok geriliyorum çünkü.
Tesekkur ederim. Kizim 10 yasinda.kardesi olmayinca tüp bebek deneyelim dedik.insallah guzel haberler alirizCanım ben 4 tane yaptım bi tane daha var onuda yarın yaparım cumarteside sabah erkenden vereceğim kan maşallah bi kızınızda varmış Allah bağışlasın
Bence iş yapmayin evde.munkun oldugunca dinlenin uzanin.insallah kucaginiza alirsiniz.dikkat edin kendinizeMerhaba arkadaşlar bir şey sorucam bn aşılama oldum 20 Eylül'de tutmadı 3 Ekim'de adet oldum daha sonra adet bitti ilişki olmadi ama adet bitimi 10 gün sonra lekelenmelerim oldu doktor kan istedi bthgc 70 çıktı 2 güne bir takip dedi bu gün de 170 çıktı. Ama bn yürüdükçe yada iş yaptıkça lekem oluyor artış nasıl doktor risklisin dedi. Üstüne görmüşsün dedi. Ya bnm gibi olup çocuğunu kucağına sağlıkla alan var mı ? İlki de düşük oldu bnm tedaviyle olmuştu. Korkuyorum yine
İnşallah benim hiç olmadı çocuğum hepimiz güzel haberler alırızTesekkur ederim. Kizim 10 yasinda.kardesi olmayinca tüp bebek deneyelim dedik.insallah guzel haberler aliriz
Herseyin hayirlisi arkadasim. Hayirli evlat olacaksa Rabbim nasip etsin herkese.İnşallah benim hiç olmadı çocuğum hepimiz güzel haberler alırız
Bnde öyle.dusunuyrm evdeyken bişey yok ama dışarı bir iş için çıksam hemen oluyorBence iş yapmayin evde.munkun oldugunca dinlenin uzanin.insallah kucaginiza alirsiniz.dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?