Seninle aynı gün transfer olmuştuk. Naçizane önerim ümitle beklemen ama bu seni daha fazla strese sokuyorsa ve kendini hazır hissediyorsan tabii ki de baktırabilirsin. İçimden gebe olduğunu hissediyorum, umarım da öyledilerKanama yoksa korkmayın... Ben evdeyim, transferden 2 gün sonra 4 saatlik yolculuk yaptım on koltukta oturarak geldim harici evdeyim ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor hatta bu sabah kesin adet oldum diye kalktım yataktan... şimdilik bisey yok. Ben de sizin gibi hatta pazar günü kan versem mi diyorum olumsuzsa pazartesi işime başlarım normal yaşantıma adapte olurum diyorum
Evde test yapmayı hiç düşünmüyorum, ilk olarak kan testi vereceğimErken gebelik testi yaptın
Tabiiki herkese göre farklı etki. Benim iğneler bazen midemi bulandırıyor mesela. Bazılarında hiçbir etki yapmıyor. Aynı Gün Transfer yapılanlara sizi de ekledimBen 16 Ekim’de transfer oldum, bende de herhangi bir belirti yok ve bunun aslında çok normal olduğunu, bahsedilen belirtilerin ilaçlardan kaynaklandığını düşünüyorum ya da öyle düşünmek istiyorum:)))
Ben de aynı şekilde, çarşamba günü kan testiyle öğrenmek istiyorum.Tabiiki herkese göre farklı etki. Benim iğneler bazen midemi bulandırıyor mesela. Bazılarında hiçbir etki yapmıyor. Aynı Gün Transfer yapılanlara sizi de ekledimHaftaya çarşamba güzel haberler almak dileğiyle
Bende hastanede kan verip öğreneceğim. Ünsüz duruma hazırlıklı değilim . Pozitif e hazırım
O ozlem__K K kiymetim112 C cihanca
Teşekkür ederimTabiiki herkese göre farklı etki. Benim iğneler bazen midemi bulandırıyor mesela. Bazılarında hiçbir etki yapmıyor. Aynı Gün Transfer yapılanlara sizi de ekledimHaftaya çarşamba güzel haberler almak dileğiyle
Bende hastanede kan verip öğreneceğim. Ünsüz duruma hazırlıklı değilim . Pozitif e hazırım
O ozlem__K K kiymetim112 C cihanca
16 ekim transfer tarihi 5.gün embriyo su iki tane Pazartesi 9. Gün olur PazartesiPazartesi, transfer gününü saymazsan kaçıncı günün olacak? Ve kaçıncı gün embriyosu idi? Çok erkense vermemeni öneririm
16 ekim transfer tarihi Pazartesi 9. Gün olur
16 ekim transfer tarihi 5.gün embriyo su iki tane Pazartesi 9. Gün olur
Umarım güzel haberler alırsın, neşesini bizlere de saçarsın16 ekim transfer tarihi 5.gün embriyo su iki tane Pazartesi 9. Gün olur Pazartesi
Raabim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah hepimiz pozitifleri görürüzUmarım güzel haberler alırsın, neşesini bizlere de saçarsın
Evet, aynı gün transfer olanlarlar olarak epey çoğuz hatta:) Benim herhangi bir belirtim yok, aslında bu durum kişiden kişiye değişiyor o yüzden belirti arayarak strese girme lütfen..İyi günler kızlar bende 16 Ekimde transferim oldu 3.gün embriyosu transferi saymazsak 6.günüm , benimle aynı tarihlerde olupta belirtisi olan var mı yoksa daha erken mi?
Bize Salı günü uymuyor, o yüzden hastaneyi aradık pazartesiden gelsek nasıl olur diye, olur ama çarşamba da gelebilirsiniz dediler. Şimdilik kendimi çarşambaya ayarladım ama bir ihtimal pazartesiden de gidebilirim
Evet bana Çarşamba dedi HemşiremBize Salı günü uymuyor, o yüzden hastaneyi aradık pazartesiden gelsek nasıl olur diye, olur ama çarşamba da gelebilirsiniz dediler. Şimdilik kendimi çarşambaya ayarladım ama bir ihtimal pazartesiden de gidebilirim
Yerleşme kanaması olabilir, pozitif düşünelim lütfen:)Evet bana Çarşamba dedi Hemşirem
Bugün Az kahverengi leke oldu korktum. Ve karnımın alt kısmına batmalar oldu onları da hemen sordum. Normal dedi. Test gününü bekleyeceğiz dedi
Özlem kim o şanslı ?Seninle aynı gün transfer olmuştuk. Naçizane önerim ümitle beklemen ama bu seni daha fazla strese sokuyorsa ve kendini hazır hissediyorsan tabii ki de baktırabilirsin. İçimden gebe olduğunu hissediyorum, umarım da öylediler
Sizin mesaja cvp yazarken böyle çıktı...Özlem kim o şanslı ?
Yanlış oldu. Transfer günü sayılmıyordu. Test günü Transferden sonraki günden başlayıp 10. Gün imiş. Ben heyecandan iyice kafa gittiPardon 16. Gün sayılmıyordu. 27si çarşamba günü testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?