- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Gözünüz aydınAllahıma şükürler olsun. Bu sabah kan testi verdim 1830 çıktı. 2 embriyo transfer edilmişti. Bu 2. denememdi.ve geride hiç embriyom kalmamistı. Allahtan ümit kesilmez. 1i tutmadı belki Allah şimdi 2 sinide verdi. Rabbim neylerse güzel eyler.Ümiysizliğe kapılmayın. 12. güne kadar vekleyin. İlaçlarınizı aksatmayın lütfen. 10. günden önce test yapıp moralinizide bozmayın. herkesin yapısı başkadır. Allah ol derse olur. çok şükür
aminnnn. çok sağolun. Allah isteyen herkese nasip eylesinGözünüz aydınsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Hayırlı olsun gözün aydınaminnnn. çok sağolun. Allah isteyen herkese nasip eylesin
teşekkür ederimHayırlı olsun gözün aydın
Negatif geldi arkadaşım kan testim. İlaçları bıraktım. Adetim şimdilik 2 gün gecikti beyaz akıntım Var ama adet olmuyorum sanırım ilaçların etkisiÇizgi görünüyor kuruma çiZgisi gibi değil kan verdiniz mi? Kan testinden önce umutsuzluğa kapılmayın
Sonucunuz ne oldu acaba? Benim 5.gün embriyosu idi bugün dokuzuncu günün lekelenme olduğundan kan testi verdim 19 çıktı, iki gün sonra tekrar istediler. Sizce çok mu düşük?Valla surungecteyiz. Doktorum net birsey diyemiyor. Değerlerim 6.81-18.86-57-99.65. Çarşamba yanına çağırdı bakalim
Merhaba benimde bugün transferin 8.günü bende dayanamayıp idrar testi yaptımsonuç kocaman bi negatif.asla hiç bi belirtim ağrım sızım yok.10.gün kan testi vermetyi düşünüyorum
merhaba canım bende 23 ekimde transfer oldum neler hissediyosun
merhaba canım bende 23 ekimde transfer oldum neler hissediyosun
Merhaba kan verdiniz mi bugün? Inşallah sonuç istediğiniz gibidir2. Günüm bitti şükür . Hiç transfer olmamış gibi hayatın akışına bıraktım kendimi 10. Yada 11. Gün gidip kan vereceğim hayırlısı bakalım ne olcak
Canım sonuçtan haber var mı okuyunca ben heyecanlandımBende yarın test vereceğim sabah. Bugün biraz iş yaptım sol kasığım ağrıyor. Allah'ım izin verirse kavuşacağız bebeklerimizeUmutsuzluğa kapılmak yok.
" onun benimle olduğunu hissediyorum ve eminim kavuşacağız"
Güzel şeyler uzanın ... Onunla konuşun...kızlar benimde bugün transferden sonra 3. günüm ve hep karnımda birşey varmış hissi yaşıyorum sanki karnımda bir baskı var gibi ,buna benzer birşey yaşayan varmı
Benım trabsfer 24 ünde oldu cnm .aslına bakarsan bu defa hıc bi şey hissetmiyorum .yoğunlaşamıyorum bebegıme sanki transfer olan ben degılım ,bağlanmaktan da korkuyorum sanırım son embriyom.geçen ay başarısız bir transferim olmustu .onda trabsfer günü ve ertesi günü hep gün gün not almışım kasık batması ,gaz vs olmustu .yürüyünce batıyordu hamıle olduğumdan çok emindim ama olmadı .bu defa da hiç bi şey hissetmıyorum ama içimden bir his bu defa da olmadı dıyor .sende göğüs hassasiyeti ,karın agrısı ,kasıklarda batma oluyor mu ?bende sıfırmerhaba canım bende 23 ekimde transfer oldum neler hissediyosun
G gizem2607Benım trabsfer 24 ünde oldu cnm .aslına bakarsan bu defa hıc bi şey hissetmiyorum .yoğunlaşamıyorum bebegıme sanki transfer olan ben degılım ,bağlanmaktan da korkuyorum sanırım son embriyom.geçen ay başarısız bir transferim olmustu .onda trabsfer günü ve ertesi günü hep gün gün not almışım kasık batması ,gaz vs olmustu .yürüyünce batıyordu hamıle olduğumdan çok emindim ama olmadı .bu defa da hiç bi şey hissetmıyorum ama içimden bir his bu defa da olmadı dıyor .sende göğüs hassasiyeti ,karın agrısı ,kasıklarda batma oluyor mu ?bende sıfır
bende transfer günü belimde agrı oldu idrar sıkışmasından dolayı kasılmıştım ondan olabilir diyorum ,ertesi gün yine biraz vardı belimde ağrı sonra 3 saatlik yolculuk yaptım eve geldiğimde karnım resmen kasılmıştı akşama kadar devam etti nerdeyse ,dünden beridir de karnımda hep bişey varmış hissi var sanki üstünde birşey taşıyorum bide bugün wc de minicik ama minicik akıntıyla karışık pespembe bişey görür gibi oldum bilmiyorum belkide bi çoğu psikolojik:) içinde ki kötü düşünceleri kafandan çıkart ve anın tadını çıkartmaya bak bence canımBenım trabsfer 24 ünde oldu cnm .aslına bakarsan bu defa hıc bi şey hissetmiyorum .yoğunlaşamıyorum bebegıme sanki transfer olan ben degılım ,bağlanmaktan da korkuyorum sanırım son embriyom.geçen ay başarısız bir transferim olmustu .onda trabsfer günü ve ertesi günü hep gün gün not almışım kasık batması ,gaz vs olmustu .yürüyünce batıyordu hamıle olduğumdan çok emindim ama olmadı .bu defa da hiç bi şey hissetmıyorum ama içimden bir his bu defa da olmadı dıyor .sende göğüs hassasiyeti ,karın agrısı ,kasıklarda batma oluyor mu ?bende sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?