tek embriyomuydu yoksa çift mi?Hayırlı olsun maşallah testin güzel çıkmış Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin 12.gün testin çok güzel belki ikizdir inşallah benim 14.gün 1306 çıktı çok şükür
tek embriyomuydu yoksa çift mi?
Tek embriyo ama bi ihtimal belki bölümüştür diye düşünüyorum hayırlısı olur inşallahtek embriyomuydu yoksa çift mi?
tek embriyo ile bu değer banada acaba dedirtmedi değil haniTek embriyo ama bi ihtimal belki bölümüştür diye düşünüyorum hayırlısı olur inşallah
İnşallahtek embriyo ile bu değer banada acaba dedirtmedi değil haniinşallah dediğin gibi olur
Evwt canım verdim pozitif rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasınMerhaba kan verdiniz mi bugün? Inşallah sonuç istediğiniz gibidir
Tbr ederim canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahPozitif'i Gördük Çok Şükür
Allah'ım Şükürler Olsun
Allah isteyen herkese nasip Etsin
Pozitif olunBebeğinizle her an konuşun; ilaç içerken yürürken uzanırken uyurken
Ve kendinize ve bebeğinize inanın
Teşekkür ederim canimTbr ederim canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çok sevindimEvwt canım verdim pozitif rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın
Sen ne yaptın test verdin mi ?
Sağol canım bemde senin adına çok sevindimTeşekkür ederim canim
Çok sevindimHayırlı Olsun Canım
Hadi gözün aydın canım tebrik ederimPozitif'i Gördük Çok Şükür
Allah'ım Şükürler Olsun
Allah isteyen herkese nasip Etsin
Pozitif olunBebeğinizle her an konuşun; ilaç içerken yürürken uzanırken uyurken
Ve kendinize ve bebeğinize inanın
Maşallah hayırlı olsun çok sevindim Rabbim bütün isteyenlere nasip etsinEvwt canım verdim pozitif rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın
Sen ne yaptın test verdin mi ?
Amin allah razı olsunMaşallah hayırlı olsun çok sevindim Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
Canım sabret daha dur iğne kullanıyorsan 3 ay ben 3 tane iğne kullanıyorum akşamları artık ağlaya ağlaya vuruluyorum Allah yardımcımız olsun ilk kan değerin kaç çıktı hastane istedi mi bir daha kan tahliliAmin allah razı olsun
Peki şimdi kızlar ilaçları ne zaman bırakacağız
Ben sordum biz size söyleyeceğiz dediler
Tek öğrendiğim clexan doğum a kadar mış
Hayırlısı olsun aynı gün öğrencez desene sonucuBenim de bugün du transferim hayirlisi bakalim ne olacak
Hayırlısı olsun aynı gün öğrencez desene sonucukaçıncı gün embriyosu nerde yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?