Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Canım inşallah pozitif tir . Bende 2 defa negatif i gördüm dünyanın sonu gibi gelmişti
Ama insn. Vakti saati gelince oluyormuş
Ve bizim elimizde olan bir şey değilmiş biz ne yaparsak yapalım tutacağı varsa tutuyormuş
Bu transfer im de hiç kafama takmadım sanki olmamış gibi 1 gün sonra hayatıma devam ettim
Hatta bu transfer de o kadar öok öksürük ve hapşırık oldum ama yinede tutmuş O ozlem__K

Çok haklısın embriyo başarılıysa tutuyor zaten tekrar güzün aydın

Transferden sonra söylenilen tarihi beklemeden evde test yapan var mı

Kaçıncı gun yaptınız sonuc ne oldu

Evde ki testle günün de yapılan test sonucu farklı çıkan oldu mu

Transferden sonra söylenilen tarihi beklemeden evde test yapan var mı

Kaçıncı gun yaptınız sonuc ne oldu

Evde ki testle günün de yapılan test sonucu farklı çıkan oldu mu
Ben dayanamayıp 8.günün akşmı yapmıştım idrar kaset test silikten daha koyu çıktı sonra inanamadım 2 saat sonra bi daha yaptım gene çıktı ama idrarı damlattıpım gibi 20-30 snde ikinci çizgi beliriyordu hayırlısı olur inşallah test günümde pozitif sonucu aldım çok şükür Hayırlısı olur inşallah

Çok haklısın embriyo başarılıysa tutuyor zaten tekrar güzün aydın
Bu kez yumurta toplamadan önce her gün et yumurta yedim ama çok fazla yedim yumurta toplamada 20 üstü yumurta toplandı
11 i döllendi dölleme için de bi cihaz kullandılar en iyi sperm i seçen sonra 7 tanesi 5. Gün e gitti
2 transfer edildi tutmadı . Şimdi kalan 2 transfer edildi bu ikisi pozitif
Darısı sana inşallah tedaviye gerek kalmadan belki kendi kendine tutar

hulyavuzz merhaba bana cevap yazarsanız coook sevınırım .benım de ilk pgt Li embriyom tutmadı .şimdi 2.yinbeklıyoruz .sizin sonuç ne oldu acaba ?
Merhabalar.malesef negatif oldu.umarım güzel sonuçlar alırsınız.ikinciyi derken dondurulmuşlarınızımı kullanacaksınız

hulyavuzz merhaba bana cevap yazarsanız coook sevınırım .benım de ilk pgt Li embriyom tutmadı .şimdi 2.yinbeklıyoruz .sizin sonuç ne oldu acaba ?
Pardon tekrar okuyunca gördüm yazdıklarınızı inşallh sizin için çok güzel olur umarım pozitif alır ve sağlıklı gebelik yaşarsınız.

K kiymetim112 merhabalar gozun aydın canım .insallah sağlıkla da ilerler memorial daydın dıye hatırlıyorum konuşmuştuk dimi yanlış hatırlamıyorsam ?yucel bey mi yapmıştı bu trabsferını ?kacıncı gün pozitif gördün ?benım de Yücel bey yaptı ve bugün 4.günüm .

Yo ben Gaziantep’te novafertil de ruşen atmaca bey yaptı 8. Gün gördüm pozitif i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…