- 27 Şubat 2021
- 206
- 210
- 33
- 41
Ayy tşk ederim inşallah hepimiz pozitifleri görürüzSizin mesaja cvp yazarken böyle çıktı...umarım hepimiz hamileyizdir bu arada benim adet sancılarım arttı ama kanama yok. Iki gündür böyleyim
Bana niye 28 Perşembe dediler ya 12. Gün test ver dedilerPardon 16. Gün sayılmıyordu. 27si çarşamba günü testler
Canım kağıtta 12. Gün olarak yazıyor doktor 10. Gün dedi. Sanırım 5. Gün Embriyosu olduğu için.Bana niye 28 Perşembe dediler ya 12. Gün test ver dediler
Günaydın
Maşallah canımKızlar çok şükür bugün sonucumu aldım değerlerim 403.0 çıktı elhamdülillah Rabbim bütün sonuç bekleyenlere hayırlı sonuçlar almasını nasip etsin
İnşallah hepiniz tek tek güzel sonuçlar yazarsınız buradanMaşallah canımÇok sevindim
Darısı başımıza
İkisi de yapıldı efenim:))) Kızlar ben de belirti namına tık yok, baya sıfır
Belirti aramayın diye attığım mesajları hatırlıyorumİkisi de yapıldı efenim:))) Kızlar ben de belirti namına tık yok, baya sıfır
İnsallah kizlar hepimiz için hayırlı olur inşallah 3.gunum bu gün bel ağrım var biraz doktorum olabilir demişti ama inşallah hayra işarettirHayırlısı olur canım inşallah
İnşallah canım ama belirtiler tarnsfer sonrası yok adet günün gelince başlıyorİnsallah kizlar hepimiz için hayırlı olur inşallah 3.gunum bu gün bel ağrım var biraz doktorum olabilir demişti ama inşallah hayra işarettir
Amin canım kaç çıktı sonucun bide erken yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsa ben dedm sana yazdığın zamanMerhaba kizlar
Benim idrar tahlilleri dogruymus. Kan testim pozitif geldi. Rabbime şükürler olsun. Rabbim tüm isteyen arkadaslara nasip etsin en kusa sürede. Mutlaka tevekkül edin ve sabredin. Ben baya bekledim. Sabrin sonu insallah selamet. Allah hepimizin kucagina aldirmayi nasip etsin.
Hoşgeldin16 Ekim transferli grubuna beni de yazın hanımlar
Yaş 32 2. transfer denemesi. Umarım herkes hayırlısı ile mutlu haberler alır.
Bana da 12. Gün demişti doktorumBana niye 28 Perşembe dediler ya 12. Gün test ver dediler
Çizgi görünüyor kuruma çiZgisi gibi değil kan verdiniz mi? Kan testinden önce umutsuzluğa kapılmayınEki Görüntüle 2938527 Bu sabah yaptım 11. Gün ama sanırım kimyasal. Çünkü farkettiğimde biraz geçmişti belki de kuruma çizgisi. Bunlar sabah ilk idrarla yapıldı. Az önce görünce tekrar yaptım çizgi yoksöa epeyde suiçtim sabahtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?